-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
*Ev yapımı doğal yoğurtKızlar bi de bende fena öksürük var sizce ne yapmalıyım bal ılık su ne yaptıysam kar etmedii
Kalp atisini once gorup sonra duyuluyormus canim dogrumu ?senin gordum dedgn o muCanım 6+0 da karından mı gördün kalp atışını vajinal mi
Hadi inşallah yüzün güler hep3000 i geçince gözüküyor canım 3422 di benim ertesi gün gittim üstten gözüktü kese 9 gün sonra gel dedi 7 gün sonra gideceğim inşallah :) duyar gelirim
ben 1 kere serum aldım toparlamıs gıbı oldum. baktım toparladım hemen yemeye calstım. canım gunde 1 kesme şeker ye kan şekerın düşmesin o da fenalaştırıyor.Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım benim :) ben çok fazla kustuğum için haftada birkaç kere serum alıyorum. Haşlanmış patates dışında hiçbir şey yiyemiyorum.
bana oye yaptı doktor sesi henuz görmedım sadece bak bu kalp atışı dedi o kadar. sesi de duyablir miyim dedim. yok daha şimdi çok küçük o ışınlar zarar verir şimdi olmaz dedi.Kalp atisini once gorup sonra duyuluyormus canim dogrumu ?senin gordum dedgn o mu
yok canım üzülme. bazılarının erken gecermiş .şeker ye 1 tane kan şekerin düşmesin hiç bir şey yememekten kan seşekı duser patateste ye mıdende cok yer kaplar hıc olmazsa bulantıyı o da azaltır. ben ekmek arası yeşillikte yiyorum o da ıyı gelıyor. marul maydonoz vsBen ne haşlanmis patatesi denedim nede şekeri bana sadece peynir ekmek cok iyi geliyo ama bugn patatesi tuzlayip yemegi dusunym çunku artk peynirden de biktm ama cok tuhaf dün mide bulantim azalmisti nie bulanmiyo die üzülüyodm yoksa kotu bisy mi olcak diyodm kendi kendime :))))))
alttan muayeneyle evet ama karındna 5500 cıkmalı3500 du degerim kese gorundu 3000bustunde gorunebiliyor dedi doktorum
Evet ben gittigimde keseyi gordu sonra birsuru kan testi hormon testi vs istedi. Genel saglik taramasiymis. Demirim ve kanim dusuk cikti benimgenel rutın hamılleık testlerını yaptıran var mı kızlar ? hamılelıkte ki ilk testlermiş
Ne güzel inşaallah daha da toparlarsın, sağlıkla atlatırsın :) bulantı ilacı ben de alıyorum ama bitkisel değil sanırım hatta doktorum günde 3 kere alabilirsin dedi ama ben ne kadar kötü olursam olayım hep sabah aç karnıma aldım bir daha da atmadım. Şekerimi suya karıştırıp içmeye çalışıyorum öyle de iyi oluyor deneyebilirsinben 1 kere serum aldım toparlamıs gıbı oldum. baktım toparladım hemen yemeye calstım. canım gunde 1 kesme şeker ye kan şekerın düşmesin o da fenalaştırıyor.
ben bırazcık topladım cok şükür. birde bir ilaç verdıler bana. bitkiselmiş mide bulantı ilacı o da iyi geldi galiba
Yok hayir karindan bakti gecen hafta gorundualttan muayeneyle evet ama karındna 5500 cıkmalı
Valla canım bana soruyorsan daha ben kalp atışlarını duymadım salı günü gidicem o zaman inşallah duyarım önce görülüyor mu yoksa duyuluyor mu bilmiyorum yani daha :)Kalp atisini once gorup sonra duyuluyormus canim dogrumu ?senin gordum dedgn o mu
Bende 5000 in altında karından görülmüyor diye biliyordum ama bazı arkadaşlar görünür deyince ondan yazdım canım :)GÖRÜNMEZ Kİ 3000 LER DE zaten. 5500 ler de karından görunur . ben 5500 le karından görundukten 1 hafta sonra gıttım ona ragmen daha ıyı görelim diye alttan baktı
teşekkür ederim canım hepimizin yüzü gülsün hep inşallah :)Hadi inşallah yüzün güler hep
Canım benim vardı, dr progestan hap verdi, şu an yok, istersen dr a sor sendeKızlar merhaba.
Bende 5+5 haftalık hanileyim.
Bir şey soracağım özelliklerde bu haftalarda olanlar akintiniz ne durumda? Benim beyaz kokusuz ve az. Yani öyle çok fazla bir artış göstermedi.
Sizinkiler nasıl?
SAT nedir cnm ve değerlerin nasıl? hadi hayırlısı olsun inş, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.Merhaba kizlarsagsalim evlatlarımızı kucagimza alırız isallahbn tup bebekle hamileyim ve değerlere göre ikiz görünüyor
İkiz harika canım Allah kolaylık versin.benim ki de ikiz olsa keşke :)Merhaba kizlarsagsalim evlatlarımızı kucagimza alırız isallahbn tup bebekle hamileyim ve değerlere göre ikiz görünüyor