2017 Eylül Anneleri

Kızlar bi de bende fena öksürük var sizce ne yapmalıyım bal ılık su ne yaptıysam kar etmedii
*Ev yapımı doğal yoğurt
*Bal( tercihen anzer)
*Bir tutam toz zencefil
*Bir tutam karabiber
*Bir tutam propolis
*Bir tutam tarçın
*Bir yada iki adet toz haline getirilmiş karanfil
Karıştır ye iyi gelecektir

Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım benim :) ben çok fazla kustuğum için haftada birkaç kere serum alıyorum. Haşlanmış patates dışında hiçbir şey yiyemiyorum. :KK43:
ben 1 kere serum aldım toparlamıs gıbı oldum. baktım toparladım hemen yemeye calstım. canım gunde 1 kesme şeker ye kan şekerın düşmesin o da fenalaştırıyor.

ben bırazcık topladım cok şükür. birde bir ilaç verdıler bana. bitkiselmiş mide bulantı ilacı o da iyi geldi galiba

Kalp atisini once gorup sonra duyuluyormus canim dogrumu ?senin gordum dedgn o mu
bana oye yaptı doktor sesi henuz görmedım sadece bak bu kalp atışı dedi o kadar. sesi de duyablir miyim dedim. yok daha şimdi çok küçük o ışınlar zarar verir şimdi olmaz dedi.

herkese mi öyle yapıyorlarmış acaba bilmiyorum ben de

Ben ne haşlanmis patatesi denedim nede şekeri bana sadece peynir ekmek cok iyi geliyo ama bugn patatesi tuzlayip yemegi dusunym çunku artk peynirden de biktm ama cok tuhaf dün mide bulantim azalmisti nie bulanmiyo die üzülüyodm yoksa kotu bisy mi olcak diyodm kendi kendime :))))))
yok canım üzülme. bazılarının erken gecermiş .şeker ye 1 tane kan şekerin düşmesin hiç bir şey yememekten kan seşekı duser patateste ye mıdende cok yer kaplar hıc olmazsa bulantıyı o da azaltır. ben ekmek arası yeşillikte yiyorum o da ıyı gelıyor. marul maydonoz vs

ben 1 kere serum aldım toparlamıs gıbı oldum. baktım toparladım hemen yemeye calstım. canım gunde 1 kesme şeker ye kan şekerın düşmesin o da fenalaştırıyor.

ben bırazcık topladım cok şükür. birde bir ilaç verdıler bana. bitkiselmiş mide bulantı ilacı o da iyi geldi galiba
Ne güzel inşaallah daha da toparlarsın, sağlıkla atlatırsın :) bulantı ilacı ben de alıyorum ama bitkisel değil sanırım hatta doktorum günde 3 kere alabilirsin dedi ama ben ne kadar kötü olursam olayım hep sabah aç karnıma aldım bir daha da atmadım. Şekerimi suya karıştırıp içmeye çalışıyorum öyle de iyi oluyor deneyebilirsin

GÖRÜNMEZ Kİ 3000 LER DE zaten. 5500 ler de karından görunur . ben 5500 le karından görundukten 1 hafta sonra gıttım ona ragmen daha ıyı görelim diye alttan baktı
Bende 5000 in altında karından görülmüyor diye biliyordum ama bazı arkadaşlar görünür deyince ondan yazdım canım :)

Kızlar ben de cumartesi günü gittim dr a ilk defa. 5 haftalıkmışım, kesek göründü fakat 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı, tahliller istedi. 10 gün sonra da hayırlı haberleri alırım inş.

Kızlar merhaba.
Bende 5+5 haftalık hanileyim.
Bir şey soracağım özelliklerde bu haftalarda olanlar akintiniz ne durumda? Benim beyaz kokusuz ve az. Yani öyle çok fazla bir artış göstermedi.
Sizinkiler nasıl?

X