- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Canım bende mide bulantısı bile yok o derece belirtim yok yani 5+5 in şuanKizlae 5. 6. Hafta civarinda gebe olup mide bulantisi belirtisi hatta kasiklarinda batmadan baska belirtisi olmayan varmi aramzda?
canım bende de kasık ağrısı ve yorgunluk dışında belirti yokKizlae 5. 6. Hafta civarinda gebe olup mide bulantisi belirtisi hatta kasiklarinda batmadan baska belirtisi olmayan varmi aramzda?
Kacnci haftadasn canimcanım bende de kasık ağrısı ve yorgunluk dışında belirti yok
Bugün tam 5. haftaya girdimKacnci haftadasn canim
Suan 9. Haftadayim ama hala mide bulantim yok cok sukur. Zaman zaman kasik agrisinin yaninda cok halsizlik uyku halim oldu benim 5. Haftadan itibaren.Kizlae 5. 6. Hafta civarinda gebe olup mide bulantisi belirtisi hatta kasiklarinda batmadan baska belirtisi olmayan varmi aramzda?
Merhaba alttaki hamilelik bilgilerini olusturamadim siz nasıl yaptınızSuan 9. Haftadayim ama hala mide bulantim yok cok sukur. Zaman zaman kasik agrisinin yaninda cok halsizlik uyku halim oldu benim 5. Haftadan itibaren.
Kalp atisini kacnci hafta duydun canimSuan 9. Haftadayim ama hala mide bulantim yok cok sukur. Zaman zaman kasik agrisinin yaninda cok halsizlik uyku halim oldu benim 5. Haftadan itibaren.
Al benden de o kadarBen 5. Haftadan itibaren mide bulantilari başladi bu kadar kötü olacagini tahmin bile etmiyodum gercekten hicbisy yiyemiyom şuan 7 haftalik hamileyim daha sürer bu bulantilar diyolar gercekten bi an once bitsin die dua ediyorum
Kahvalti dışında birsey yiyemiyom ne olcak bu halimizAl benden de o kadar5.haftadan beri harap ve bitap düştüm.
Ben de patates haşlaması yiyebiliyorumKahvalti dışında birsey yiyemiyom ne olcak bu halimiz
İki günde bir iki kat artması lazımkuzular benim pazartesi b hcg 548 çıktı sağlıklı bir gebelkte yükselme kaçgünde ne kdr oluyor ?
Kizlar profilinizde kisisel bilgilerinize girip hamilelik zamaninizi yazinca otomatik cikmaya basliyorMerhaba alttaki hamilelik bilgilerini olusturamadim siz nasıl yaptınız
Canim kalp atisini 6+5te duyduk ikisininde cok şükür...Kalp atisini kacnci hafta duydun canim
Benim de sat 22 aralık ve doğum 28 eylül gözüküyor. Ne güzel. Bugün bhcg 2524 çıktı benimKızlar merhaba.beni de aranıza kabul eder misiniz?bugün sağlık ocağında test sonucumu öğrendim.sonuç 524 çıktı.3-4 haftalık hamileymisim.sat 21 aralık.tahmini dogum 27 eylül gözüküyor.sizce kadin diguma ne zaman gitmeliyim.alttan muayane olmak istemiyorum.hangi hafta gitsem kese kalp atışını duyabilirim.
Beni se wkler misinKizlar 1. Sayfayi duzenlicemde tatildeyim bilgisayar yok,telefondan yapamadim.donunce eklicem yenileri