2017 Eylül Anneleri

benim sat göre doğum 27.09 ama ben biliyorum 1cakta gebe kaldım ekim annesiyi olarak sayacağım kendimi. yanlışım varmı?

Sa arkadaslar araniza yeni katildim bende rabbim nasip ederse bebegimi eylulde kucagima alacagim size birsey danismak istiyorum 7 haftalik hamileyim de su an grip baslangici var en hafif nasil atlatabilirim
Bende geçirdim canım her gün bir bardak kaynamış suya yarım limon sıkıp içtim öyle atlattım

Bugün kontrol için doktora gittik ultrasona göre 6+1 sata göre 6+5 im. Kalp atışlarını 10. Haftadan önce duymanın zararı olduğunu söyledi doktorum bundan dolayı beklemeye aldım böyle bir durum yaşayan var mı

Duymak derken. 6+5di sanırım ben de gittiğimde doktor gösterdi siyah beyaz pıt pıt bir şeyler görünüyordu ama ses falan yoktu ? Ses olarak mı kast etti ki doktor?

Kızlar uykusuzluk sorunu yaşayan var mı? Ben yorgun oluyorum ama yinede uyuyamıyorum geceleri artık çok sinirlerim bozuldu

Kalp atisini duydun mu sen canim ya da gordun mu
Canım ben daha doktora gitmedim. Biraz daha bekleyip öyle gidecegim. Ilk gebeligimde de 7.haftada gitmiştim. Erken gitmek bende endişe yapıyor. Yok kese göründü goorunmedi. Kalbi attı atmadı... 13 şubatta randevum vardı tedaviye baslayacaktik. Şükür gerekli kalmadı. O zaman gideceğim. 8+4 te yani. Ben erken gitmek istemiyorum. Su anda iyiyiz bakalım. Yorgunluk çabuk oluyor kaşık ağrılarım var ama normal. İlk gebeligimde de böyleydi. Aç kalırsam bide midem bulanıyor.

Evet bazı doktorlar öyle diyor. Benim ilk gebeligimde doktorum 10. Haftada dinletmisti. Öncesinde zaten hareketlerinden anlıyorsun kalbinin attigini.
Bende ilk haftaları evde geçiriyorum. Öyle gidiyorum doktora

bazen bende de oluyo canım yorgun oluyorum sabah erken de uyanıyorum ama gece yatınca uyuyamiyorum nedenini ben de merak ediyorum
Uykusuzluk bende de var biraz... Çok yorgun olmama rağmen hemen dalamiyorum . Ama yoğun günler geçirdim ondan da olabilir. Gündüz uyuyorum daha cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…