- 23 Ocak 2017
- 492
- 476
- 37
-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Canim sat 26 aralık yalnız tup bebekte hesaplama farklı .transferin 10. Gunu 363SAT nedir cnm ve değerlerin nasıl? hadi hayırlısı olsun inş, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.
Amin hepimizeevlat hasreti çeken her kul için bu mutluluğu yaşamasını dilerim Yaradandanİkiz harika canım Allah kolaylık versin.benim ki de ikiz olsa keşke :)
Hımmm anladım canım evet farklıymış, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzCanim sat 26 aralık yalnız tup bebekte hesaplama farklı .transferin 10. Gunu 363
12.günü 950.7
Kalp atisini duydun mu sen canim ya da gordun muKızlar merhaba.
Bende 5+5 haftalık hanileyim.
Bir şey soracağım özelliklerde bu haftalarda olanlar akintiniz ne durumda? Benim beyaz kokusuz ve az. Yani öyle çok fazla bir artış göstermedi.
Sizinkiler nasıl?
Bende geçirdim canım her gün bir bardak kaynamış suya yarım limon sıkıp içtim öyle atlattımSa arkadaslar araniza yeni katildim bende rabbim nasip ederse bebegimi eylulde kucagima alacagim size birsey danismak istiyorum 7 haftalik hamileyim de su an grip baslangici var en hafif nasil atlatabilirim
Duymak derken. 6+5di sanırım ben de gittiğimde doktor gösterdi siyah beyaz pıt pıt bir şeyler görünüyordu ama ses falan yoktu ? Ses olarak mı kast etti ki doktor?Bugün kontrol için doktora gittik ultrasona göre 6+1 sata göre 6+5 im. Kalp atışlarını 10. Haftadan önce duymanın zararı olduğunu söyledi doktorum bundan dolayı beklemeye aldım böyle bir durum yaşayan var mı
Neden zarari varms canimBugün kontrol için doktora gittik ultrasona göre 6+1 sata göre 6+5 im. Kalp atışlarını 10. Haftadan önce duymanın zararı olduğunu söyledi doktorum bundan dolayı beklemeye aldım böyle bir durum yaşayan var mı
Evet canım ses olarak söylediDuymak derken. 6+5di sanırım ben de gittiğimde doktor gösterdi siyah beyaz pıt pıt bir şeyler görünüyordu ama ses falan yoktu ? Ses olarak mı kast etti ki doktor?
Manyetik olarak cihazın verebileceği zararı dedi anlamadım kiNeden zarari varms canim
bazen bende de oluyo canım yorgun oluyorum sabah erken de uyanıyorum ama gece yatınca uyuyamiyorum nedenini ben de merak ediyorumKızlar uykusuzluk sorunu yaşayan var mı? Ben yorgun oluyorum ama yinede uyuyamıyorum geceleri artık çok sinirlerim bozuldu
Canım ben daha doktora gitmedim. Biraz daha bekleyip öyle gidecegim. Ilk gebeligimde de 7.haftada gitmiştim. Erken gitmek bende endişe yapıyor. Yok kese göründü goorunmedi. Kalbi attı atmadı... 13 şubatta randevum vardı tedaviye baslayacaktik. Şükür gerekli kalmadı. O zaman gideceğim. 8+4 te yani. Ben erken gitmek istemiyorum. Su anda iyiyiz bakalım. Yorgunluk çabuk oluyor kaşık ağrılarım var ama normal. İlk gebeligimde de böyleydi. Aç kalırsam bide midem bulanıyor.Kalp atisini duydun mu sen canim ya da gordun mu
Evet bazı doktorlar öyle diyor. Benim ilk gebeligimde doktorum 10. Haftada dinletmisti. Öncesinde zaten hareketlerinden anlıyorsun kalbinin attigini.Bugün kontrol için doktora gittik ultrasona göre 6+1 sata göre 6+5 im. Kalp atışlarını 10. Haftadan önce duymanın zararı olduğunu söyledi doktorum bundan dolayı beklemeye aldım böyle bir durum yaşayan var mı
Galiba sesi dinlemek için cihaz daha çok yaklaşıyor ya da daha güçlü enerji sarfediyor ve buda zarar veriyor.Neden zarari varms canim
Canım geç döllenme olmuş olabilir. Endise etme . Allaha emanet bebekelrimiz Yumurtalama tarihini biliyor musun tam olarak?Benim hesabima gore 8+1 gunluk hamileyim ama doktorum 7+1 gunluksn dedi
Uykusuzluk bende de var biraz... Çok yorgun olmama rağmen hemen dalamiyorum . Ama yoğun günler geçirdim ondan da olabilir. Gündüz uyuyorum daha cokbazen bende de oluyo canım yorgun oluyorum sabah erken de uyanıyorum ama gece yatınca uyuyamiyorum nedenini ben de merak ediyorum