2017 Eylül Anneleri

Arkadaslar adetim geçeli 3 gün oldu. Bhcg değerim 2524. Değer kaç olunca kese ve kalp atışı üstten görünüyor. Ona göre dr gitmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz
3000 i geçince gözüküyor canım 3422 di benim ertesi gün gittim üstten gözüktü kese 9 gün sonra gel dedi 7 gün sonra gideceğim inşallah :) duyar gelirim

Benim adetimn üc gun gecti evde test tuttum iki cizgi cikti adetten 5 gun sonra gittigmde üstten görründü ama doktor emin olmak icin tahlil istedi canm
Arkadaslar adetim geçeli 3 gün oldu. Bhcg değerim 2524. Değer kaç olunca kese ve kalp atışı üstten görünüyor. Ona göre dr gitmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz

Canım progestan gebelik hormonlarını güçlendiriyor bir zararı olduğunu da hiç duymadım Burda herkes hemen hemen içiyor
ben 1 hafta kullandım sonra kendılıgımden bıraktım. doktorum bunların faydası yok dedi . zaten saglıklı gebelık olursa bebek tutunuyor diye düşündüm bıraktım ben de

Bugün tam 7 hafta oldu ama 5.haftadan beri böyleyim :KK43: teşekkür ederim inşaallah sizlerde hiç olmaz gerçekten çok zor
benımm bugun 6+3 4-5 gündür iyice fenalaştım. ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum. dün doktora gıttım idrar ve kan sonuclarıma baktı. kendı doktorumun saatı doldugu için acilden sonuca baktırdım . kendı doktorum yatış verebilirim sonucuna göre demişti ama acildekiler gerek yok dedi. çok kötüyüm serum verın barı dedım ama vermedıler. ben de aksam özel hastaneye gittim. zaten özelerde devlet anlaşmalı ya sadece muayene ucretı verıyrusn ben 42 tl verdım. serum verdıler bıraz kendıme geldım. bugün sabahta ilk defa kustum kustuktan sonra ıyıleşmeye başladım. baktım iyiye gidiyrum ama minnacık bir iyişme hemen patates yeim. kaynamıs ve bol tuzlu midemi doldursun diye sonra 1 kase yogurt yedım içine minicik pekmez koydum.

bu arada 1 kesme sekerı ye canım. kan şekerın düşerse o da fenalaştırır ben nedense o kaar kötüydüm ki bunları düşünemedim. bugun bır şeker yıyınce resmen toparladım. sonuclarıma kendım baktım. doktorlar sorun yok ıyısın dyorlar ama vucudum karbonhıdrat su ve şeker kaybetmiş onu anlayınca hemen patates+yoğurt+ 1 kesme şeker yedım baktım ıyıce toparladım. şimdi 1 patates daha yyecegım. gunlerdır 1 lokma yıyecek durumda degıldım bugun eşimden ekmek arası yeşil bir şeylerde istedim.onuda yedim. ekmek arası marul maydanoz salatalık şimdi düne göre çok iyiyim. biraz önce midem başlar gıbı odu şimdi hafıften bulanıyor o yzden tekrar patates ve ekmek arası yeşillik tekrar yyecegım

sana tavsiyem 1 serum iste mutlaka. serumda ilaç veremıyorlar sadece vitamin veriyorlar ama o kendini toplamana yardımcı olur.
sen şimdi su kaybetmiş olabiirisn ve eminim içemez haldesin. tahmin ediyorum. benı bunlar toparladı canım. sende dene

bırde bana doktor 1 ılac verdı ama onu ıcmemle kusmam bır oldu o yuzen bugun bıraz daha ıyı olmamı ona baglamıyorum. yınede bıtkısel ve ıcınde vıtamın olan bır mıde bulantı ilacıymıs

Kızlar benim midem bulanıyor ama öyle kusacak kadar değil afedersiniz ama beni rahatsız ediyor içten içe bulanıyor böyle sanki yediğim ağzıma gelicek gibi of özellikle dün gece başladı napicam ya nasıl geçer geceleri uyutmuyo
kaynamıs patatesı bol tuzla ancak o işe yarıyor. bırde ekmek arasına marul falan koy yeşillik mıden boş olursa kötu olursun ve susuz kalma

Kızlar merhaba.beni de aranıza kabul eder misiniz?bugün sağlık ocağında test sonucumu öğrendim.sonuç 524 çıktı.3-4 haftalık hamileymisim.sat 21 aralık.tahmini dogum 27 eylül gözüküyor.sizce kadin diguma ne zaman gitmeliyim.alttan muayane olmak istemiyorum.hangi hafta gitsem kese kalp atışını duyabilirim.
değerını hesapla 5500 olunca karındn kese görunur

Ben 5. Haftadan itibaren mide bulantilari başladi bu kadar kötü olacagini tahmin bile etmiyodum gercekten hicbisy yiyemiyom şuan 7 haftalik hamileyim daha sürer bu bulantilar diyolar gercekten bi an once bitsin die dua ediyorum
bende dune kadar nöyleyım. özele gıttım serum verdıler. içinde sadece vıtamın olan. bugunde kustum 1 kere sonra toparlamaya basladım. bırden bıre ıyıleştım sankı. sımdı her fırsatta az az bır şeyler yıyorum

1 kesme seker ye kan şekerın düşmüştür o da yapar. ben sonradan akl ettım ama bana ıyı geldı

Kızlar sat 21 aralık.alttan muayene olmak istemiyorum o yuzden erkenden gitmek istemiyorum.ama cok merak ediyorum minigimi.ilk dr muayenesi icin ne zaman gidilmesi sizce
ben 3 kere kan baktırdım.
1 de 26
2.142
3.627 çıktı 627 cıktıktan 4-5 gun sonra kesem görundu 1 hafta bekledım tekrar gıttım yanı dün kalp atısını duymadım ama ekrandan gösterdı üstten net görunmez tam anlamam cın alttan bakıcam dedı ıyıde oldu.

alttan bakılmaktan cekınmeyın kızlar yeterkı doktorunuz kıbar olsun. 1 kere bana bakmıstı genc bır doktor ınanamadım resmen canımı yaktı ama hepsı oyle degıl korkmayın

Arkadaslar alttan bakilarak bebek kaybedildigini ilk defa burada duydum zaten. Bilimsel olarak sakincali olsaydi bu kadar insan dunyanin maddi manevi emegini harcayarak tüp bebek tedavisi oluyoruz ve her hamile kalisimizda mutlaka keseyi ve kalp atisini gormek icin erken donem oldugundan alttan ultrasona giriyoruz. Yapmayin gozunuzu seveyim bebegin dusmesinin bir cok sebebi vardir ama incecik alttan ultrason aleti degildir.

Arkadaslar alttan bakilarak bebek kaybedildigini ilk defa burada duydum zaten. Bilimsel olarak sakincali olsaydi bu kadar insan dunyanin maddi manevi emegini harcayarak tüp bebek tedavisi oluyoruz ve her hamile kalisimizda mutlaka keseyi ve kalp atisini gormek icin erken donem oldugundan alttan ultrasona giriyoruz. Yapmayin gozunuzu seveyim bebegin dusmesinin bir cok sebebi vardir ama incecik alttan ultrason aleti degildir.
katılıyorum

Günaydın kizlar ben de hamileyim ama sevinemiyorum beta değerlerimde anormallik var ve doktor pek hoşuna gitmediğini söyledi. 2 yıldır çocuk istiyoruz bu ay asilama yapildi ilk testimde sevinçten havalara uçtum ama şimdi korkuyorum.
Beta hcg değerlerim
11 ocak 127
13 ocak 274
18 ocak 786
21 Öcal 956
Artış var ama az bu da iyi bir şey degilmis:KK43:

bende dune kadar nöyleyım. özele gıttım serum verdıler. içinde sadece vıtamın olan. bugunde kustum 1 kere sonra toparlamaya basladım. bırden bıre ıyıleştım sankı. sımdı her fırsatta az az bır şeyler yıyorum

1 kesme seker ye kan şekerın düşmüştür o da yapar. ben sonradan akl ettım ama bana ıyı geldı
Ben ne haşlanmis patatesi denedim nede şekeri bana sadece peynir ekmek cok iyi geliyo ama bugn patatesi tuzlayip yemegi dusunym çunku artk peynirden de biktm ama cok tuhaf dün mide bulantim azalmisti nie bulanmiyo die üzülüyodm yoksa kotu bisy mi olcak diyodm kendi kendime :))))))

• Beğen
Reactions: iiz
X