• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

maşallah canım benim ilk bebiş ne gelecek başıma bilmeden gideceğiz artık bekliyoruz bakalım inşallah 5 i sonrası ne zaman isterse gelsin doktorumuz izinde çünkü 5 i başlayacak :) gerçi nasip kısmette artık ne güzel bi oğlun bi kızın iki sevinci de tatmış oldun inşallah kolay doğum olur yaklaştıkça telaş oluyo tabi bn de inşallah bi sakinlik dayanma gücü gelir o an ve gelişir biter herşey hakkımızda hayırlısı

Amin canım inşallah herkes sağ salim kavuşur bebeklerine. Normal olacakmış yine benimki tek tavsiyem ki ben öyle yapıcam evde beklicem su, nişan ve sancımı 10 dakikaya düşüncede gidicem nasipse. Oğlumda suni verdiler uzadı doğum. Normal doğumun odaya geçmeden ki 20 dakikasını dünyalara değişmem dünyanın en güzel duygusu ama tabiki sezeryan olması gereken kesinlikle sezeryan olmalı anne ve bebek riske girmeden.Allah herkese tattırsın..

Amin canım inşallah herkes sağ salim kavuşur bebeklerine. Normal olacakmış yine benimki tek tavsiyem ki ben öyle yapıcam evde beklicem su, nişan ve sancımı 10 dakikaya düşüncede gidicem nasipse. Oğlumda suni verdiler uzadı doğum. Normal doğumun odaya geçmeden ki 20 dakikasını dünyalara değişmem dünyanın en güzel duygusu ama tabiki sezeryan olması gereken kesinlikle sezeryan olmalı anne ve bebek riske girmeden.Allah herkese tattırsın..
ben de öyle evde çekicem canım ablam da ebe oda aynısını diyo evde çek git benim de normal gözüküyo Allah nasip ederse inşallah bebiş kanal a girmiş :) bundan sonrası ne zaman gelmek isterse :)

Dün geceden beri çok sıklaştı benim kasığıma ve kuyruk sokumuma giren bıçak saplanır tarzında ağrılar sanki üşütmüşüm de karnım ağrıyo gibi. Çocuğun hareketleri de çok canımı yakiyo. İlk bide hiç bisey bilmiyorum gerçi her doğum farklı belirtilerle olur da. Agri ve ara ara düzensiz kramplar dışında ne su ne nişan belirtim yok tecrübeli doğum yapmış anneler hi fikir verebilir misiniz bana nedir bu ağrılar yerleşme ağrısı mi acaba yoksa günler yaklaştı mi 36+5. Olduk

Sezeryan oldu dogumum nişanım gelmişti beş dk bir sancım vardı karnım hep sertti ama acılma ılerlemedı ıkı üc saat gözlemlediler bebek zaten doğum kanalına ınmemiş 3680 kg 50 cm biraz agrılarım sancılarım oldu ama iyiyim kızımda emiyo çok şükür şimdilik iyiyiz bakalım :)

Sezeryan oldu dogumum nişanım gelmişti beş dk bir sancım vardı karnım hep sertti ama acılma ılerlemedı ıkı üc saat gözlemlediler bebek zaten doğum kanalına ınmemiş 3680 kg 50 cm biraz agrılarım sancılarım oldu ama iyiyim kızımda emiyo çok şükür şimdilik iyiyiz bakalım :)
maşallah canım kilosu da güzel boyu da güzel 41 kere maşallah rabbim bize de nasip etsin sağ salim kucağımıza almayı cabuk toparlarsın inşallah

Dün geceden beri çok sıklaştı benim kasığıma ve kuyruk sokumuma giren bıçak saplanır tarzında ağrılar sanki üşütmüşüm de karnım ağrıyo gibi. Çocuğun hareketleri de çok canımı yakiyo. İlk bide hiç bisey bilmiyorum gerçi her doğum farklı belirtilerle olur da. Agri ve ara ara düzensiz kramplar dışında ne su ne nişan belirtim yok tecrübeli doğum yapmış anneler hi fikir verebilir misiniz bana nedir bu ağrılar yerleşme ağrısı mi acaba yoksa günler yaklaştı mi 36+5. Olduk

Canım aynı benimde kuyruk sokumu ağrısı var aksıyorum yürürken bunlar hazırlık sancıları benimde başlayalı 3 gün falan oldu doğumun yaklaştığının belirtileri bebek kanala inince büyük bir baskı hissedeceksin gerçek doğum başladığında ve sancı belden vurup tüm karnına yayılacak ve zamanla kısa aralıklarla gelicek 5 dakikada bir tabi o ara suda gelicek yoğun bir şekilde sen nst mi ihmal etme hiçbir sıkıntın yoksa evde bekle derim gidince hastanede suni sancı stresine giremezsin.

Bebiş şimdi anne karnında bu suyun içinde enfeksiyonlara ve darbelere karşı korunuyor ya, bu su gelince her an enfeksiyon gelişme ihtimali, bebeğin solunum sıkıntısı yaşama ihtimalide artmıyor mu?Evde sancıyı çekeyim derken onu riske de atmış olmaz mıyım?Doktor sürekli kan gelince su gelince hemen gel diyor, bunlar olduğunda evde durduğum her saat içim içimi yer, ya nefessiz kalırsa, ya boynuna kordon dolanırsa, ya enfeksiyon kaparsa,ya sıkıntıya girerse diye:( Hastaneye gidince suni sancı istemiyorum, bekleyecem deme şansımız yok mu? Ben şahsen diyecem

Bebiş şimdi anne karnında bu suyun içinde enfeksiyonlara ve darbelere karşı korunuyor ya, bu su gelince her an enfeksiyon gelişme ihtimali, bebeğin solunum sıkıntısı yaşama ihtimalide artmıyor mu?Evde sancıyı çekeyim derken onu riske de atmış olmaz mıyım?Doktor sürekli kan gelince su gelince hemen gel diyor, bunlar olduğunda evde durduğum her saat içim içimi yer, ya nefessiz kalırsa, ya boynuna kordon dolanırsa, ya enfeksiyon kaparsa,ya sıkıntıya girerse diye:KK43: Hastaneye gidince suni sancı istemiyorum, bekleyecem deme şansımız yok mu? Ben şahsen diyecem

Zaten su gelince tabiki hemen gidiliyor o ara sancı zaten çoğalır bazen sancı başlıyor su sonradan da gelebiliyor sen yinede tabiki fazla bekleme hele ki özelse hiç bekleme benim üniversite hastanesinde olacak orada suyu patlatsınlar istemiyorum. Suni sancıyı yaşadım çünkü açılma yoktu herşeyi onlar yaptı orada o yüzden evde beklerim dedim artı kanama falan olursa kesinlikle evde beklemem.Giderim hastaneye

Zaten su gelince tabiki hemen gidiliyor o ara sancı zaten çoğalır bazen sancı başlıyor su sonradan da gelebiliyor sen yinede tabiki fazla bekleme hele ki özelse hiç bekleme benim üniversite hastanesinde olacak orada suyu patlatsınlar istemiyorum. Suni sancıyı yaşadım çünkü açılma yoktu herşeyi onlar yaptı orada o yüzden evde beklerim dedim artı kanama falan olursa kesinlikle evde beklemem.Giderim hastaneye
direk sancı olursa ona bi kaç saat evde dayanmayı düşünüyorum ama direk nişan ya da su gelirse ben zaten panikler hastaneye giderim galiba, özel hastanede olacak inşallah. Orda da baştan söyleyecem beni kendi halime bırakın nst ile takip edin, suni sancı falan istemiyorum, keseyi patlamamışssa patlatmayın diye, görecez bakalım ne kadar dinleyecekler...Her bir müdahale bir başka müdahaleyi gerektiriyor dolayısıyla anladığım kadarıyla normal doğumda kendini fazla elletmemek en iyisi:)

Masallah canim cok sevindim iyi olmaniza canim aklima gelmisken uyariyim dus felan alirken oturma ayakta al olurmu enfeksiyona neden oluyormus

maşallah canım kilosu da güzel boyu da güzel 41 kere maşallah rabbim bize de nasip etsin sağ salim kucağımıza almayı cabuk toparlarsın inşallah
amin inş canım

Allah anali babali buyutsun canim nasilsiniz bebegin ve sen iyimisin
iyiyimcanım çok şükür biraz agrılarım var işte kalkıp yürürken bebiş yorgun uyuyor bıraz uyanıyor idare ediyoruz

Masallah canim cok sevindim iyi olmaniza canim aklima gelmisken uyariyim dus felan alirken oturma ayakta al olurmu enfeksiyona neden oluyormus
oturup alamam gibi geliyor zaten canım eve çıkayım hemen duş alıcam zaten :)

direk sancı olursa ona bi kaç saat evde dayanmayı düşünüyorum ama direk nişan ya da su gelirse ben zaten panikler hastaneye giderim galiba, özel hastanede olacak inşallah. Orda da baştan söyleyecem beni kendi halime bırakın nst ile takip edin, suni sancı falan istemiyorum, keseyi patlamamışssa patlatmayın diye, görecez bakalım ne kadar dinleyecekler...Her bir müdahale bir başka müdahaleyi gerektiriyor dolayısıyla anladığım kadarıyla normal doğumda kendini fazla elletmemek en iyisi:)

İşte aynen öyle fazla elletmicen :) özelinde avantajı çok ben tıp fakültesinde yapacağım için acabalarım çok birşey söyleme şansımda yok bakalım hayırlısı hakkımızda hayırlısı olsun

Canım aynı benimde kuyruk sokumu ağrısı var aksıyorum yürürken bunlar hazırlık sancıları benimde başlayalı 3 gün falan oldu doğumun yaklaştığının belirtileri bebek kanala inince büyük bir baskı hissedeceksin gerçek doğum başladığında ve sancı belden vurup tüm karnına yayılacak ve zamanla kısa aralıklarla gelicek 5 dakikada bir tabi o ara suda gelicek yoğun bir şekilde sen nst mi ihmal etme hiçbir sıkıntın yoksa evde bekle derim gidince hastanede suni sancı stresine giremezsin.
Bilerek gitmiyorum zaten dün gece hep vardı ritmikte değil sürekli ne pozisyon değiştirmem ne hareket etmem fayda etmedi sonra ne olduysa bu sabah geçti birden şimdi çok seyrek aralıklarla geliyor. Bana göre de dogum sancısı değil enfeksiyon mu acaba diye telaslandim ama bakalım ne gösterecek bana bu durum

Nasılsınız bayanlar doğum yapanlar yaptı topladı kendini :) kalanlar durumlarınız nasıl ben çok ağırlaștım bebiş indi aşağı pek rahat edemiyorum yürüyemiyorum doğru düzgün ıkına pikina yapıyorum işlerimi sizler nasılsınız

Nasılsınız bayanlar doğum yapanlar yaptı topladı kendini :) kalanlar durumlarınız nasıl ben çok ağırlaștım bebiş indi aşağı pek rahat edemiyorum yürüyemiyorum doğru düzgün ıkına pikina yapıyorum işlerimi sizler nasılsınız
Beklemedeyiz, yarın kontrole gideceğiz bizde, yarın belli olacak artık. Hareketli dönüp duruyor, pek gelmeye niyeti yok gibi. Memnun sanırım yerinden.

Sen hangi şehirdesin canım? Birazda endişeliyim gün belli olsa gitsek iyide aniden gidecek diye panikliyorum.bu hafta eşimde şehirdışına gitmesi gerekiyor.Anneler Allahlık :KK47: Gün verirlerse rahatlıycam biraz daha.hernekadar bebekler uymasada plana :KK48:

Back