Kızlar ben 4 gün önce doğum yaptım. 37. Haftamda doktor kontrolüne gittim 38. Hafta randevusunu almıştık kiiiiii, gecesi suyum geldi 37+1 de normal doğum ile gerçekleştirdim doğumumu Hastaneye gittiğimde sancım yoktu. Genitale sancıyı başlatan bir hormon olduğunu söyledikleri ip yerleştirdiler. Akabinde açılmalarım başladı. Sancınız tabiki oluyor ama o şiddetli sancı 1 saat anca.. ağrı eşiğinize de bağlı tabiiii.. dikiş var mı diye merak ederseniz evet var. Keserken ve dikerken anlamıyorsun onu da dip not geçeyim. Dikişlerde acımıyor. Zaten idrarın iyileştirici özelliği var. İdrarırınızı yaptıkça iyileşiyor o dikişler. Sezeryan gibi uzun süreceğini sanmam. Doğumdan sonra yürüyerek çataldan inip gitmek istedim doktor izin vermedi enerjini harcama diye siz düşünün rahatlığını. Anında acınız bitiyor. Normal doğum düşünenler korkmayın diye yazıyorum. Bir kere acınızı çekin gerisi hamilelikten önceki haliniz. Bebişime gelince ufak bir sıkıntımız var midesi yemek kabul etmediği için direk mideden besliyorlar. Ağza bugün geçecekler. Dualarınızı beklerim kızıma da bir an önce kavuştum mu Tamamız biz. Hepinize kolaylıklar dilerim..