- 22 Şubat 2013
- 704
- 265
- 123
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #4.021
bana hic olmadikızlar sizde de oluyor mu bebek vajınama baskı yapıyor ara ara sanki çıkacak gibi oluyo birden irkiliyorum
kızlar sizde de oluyor mu bebek vajınama baskı yapıyor ara ara sanki çıkacak gibi oluyo birden irkiliyorum
banada arada oluyo canım kafasını aşagı döndürdükçe oluyo genelde döndüğü için sanırım magnezyum kullanıyo musun o biraz azaltıyorkızlar sizde de oluyor mu bebek vajınama baskı yapıyor ara ara sanki çıkacak gibi oluyo birden irkiliyorum
Ben magosit kullanıyorum 3 günde 1
Ben magosit kullanıyorum 3 günde 1
kızlar sizde de oluyor mu bebek vajınama baskı yapıyor ara ara sanki çıkacak gibi oluyo birden irkiliyorum
az önce benim de oldu bir kez. cok sert hareketler yapiyorduKızlar bazen kendımı çok mu dinliyorum diyorum :) karnımdan elektriklenme gibi bebek oynarken çıt çıt ses geliyor eşimle ilk başta esprisini yapıoduk parmaklarını çıtlatıyo dıye ama ses gelmeye devam ediyo var mı böyle olan
Ben ilk başladığımda her gün kullanıyordum sonra bebek hareketlerinde azalma olunca doktorum 3 günde 1 al dedi magvital hiç içmedim yan etkisi mi olduMaşallah ben magvitali her gün aldıgım için bunu da her gun alıyorum . içeriği tamamen aynı bu hap varken neden o iğrenç şeyi içmişim 4 ay
Ben ilk başladığımda her gün kullanıyordum sonra bebek hareketlerinde azalma olunca doktorum 3 günde 1 al dedi magvital hiç içmedim yan etkisi mi oldu
Tekrar olmasın riske gerek yok diyedir ki zaten kullanmıyor olsanda başlardın 28 den sonra bende çok fazla kramp oldu araba kullanamaz olmuştum o yüzden başladım rahatladım bende magnezyum süper bişey her derde :)Tadı kokusu iğrenç artık dayanamıodum her gun 1 bardak suda çözdürüp içmeye, böyle tableti varken neden verirler ki o iğrenç şeyi :) ben 16. 17. haftadan beri kullanıyorum. rahim kasılmam vardı gecti ama doktorum devam ettiriyor
baskalarina ne ki sen ve eşin begendikten sonraSlm arkadaşlar I ns hepimiz bebeğimiz sağ salim kucağımıza alırız. İsim konusunda ben Gülru düşünüyorum. Bir kaç kişi burun kıvırdı. Gayinvalidem Eylül olsun diyor. Karar veremedim
Tekrar olmasın riske gerek yok diyedir ki zaten kullanmıyor olsanda başlardın 28 den sonra bende çok fazla kramp oldu araba kullanamaz olmuştum o yüzden başladım rahatladım bende magnezyum süper bişey her derde :)
aynı canım benımde oyle gecmiyo sıcaktan terliyoruz kuru tutmak gerekiyo ben hametan sürüyorum duştan sonra iyi geliyor en azından kızarıklık kasıntı gittikızlar göğüslerimin arası 1 bucuk ay önce kızarmıs ve kasınıyordu çok terden falan büyüdükleri için doktora gittim mantar dedi krem verdi hamilelikte kullanabileceğim. Düzenli kullandım geçmemekle beraber göğüs altlarımda aynısı oldu çok kötü duruyo böyle olan var mı çok kaşınıyor birdepazartesi kendi doktoruma sorcam
hametan nedir doktorun mu verdi canım benim hiç geçmiyor ya çalışıyorum bide terleme oluyor böyle lekeli kalacak gibi duruyoaynı canım benımde oyle gecmiyo sıcaktan terliyoruz kuru tutmak gerekiyo ben hametan sürüyorum duştan sonra iyi geliyor en azından kızarıklık kasıntı gitti
hametan pişik yanık kremi canım bebeklerde de kullanılıyo bepanthol gibi birşey varsa ondan da sürebilirsin zararsız diye düşünüyorum kendim kullandım canım doktor vermedıhametan nedir doktorun mu verdi canım benim hiç geçmiyor ya çalışıyorum bide terleme oluyor böyle lekeli kalacak gibi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?