- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.121
benım 6. hafta basladı ama cok fenaydım kabus gıbıydı 13 haftadayım sımdı nerdeyse gecıyor gıbı . yanı canım gec baslarsa gec bıtıyor . benım anladıgım kadarıyla 2 ay usuryorbulantının olmaması güzel canım benim bi başladı 8 hafta odur budur devam ediyo geçmedi 12 haftada geciyo diye okudum doktora da sordum azalır geçer yakında dedi inşallah geçer ya sabah yataktan kalkmak istemiyorum bulantı yüzünden hala bulaşık makinası falan açamıyorum
işe yaramıyor bunlar. tuzlu çekirdek kısmen ıse yarıyor 1 saat durduruyor bulantıyı ben her şeyı denedım ama her şeyıYataktan kalkmadan sari leblebi ve cubuk kraker ye canim sonrada direk kahvaltini yapmaya calis yemeden gecmez cunku
hala devam ediyor canım yine kustum bu sabah 12+5 im hala sürüyo işte 3 saate birşey yemeyim hemen başlıyo miğde bulantısıbenım 6. hafta basladı ama cok fenaydım kabus gıbıydı 13 haftadayım sımdı nerdeyse gecıyor gıbı . yanı canım gec baslarsa gec bıtıyor . benım anladıgım kadarıyla 2 ay usuryor
3 saati gectiginde ac ya da tok yencek bsyler cubuk mubuk kesmiyo illa yemek corba o tarz bsy olcak cekirdek bana da iyi gelio ama 3 saat dolduysa o da yaramiyor. naneli seker nanelimon cayi rennie surup bunlar surekli yanimda.markete giderken telefon yerine rennie surup koyuyorum cebime. folik asiti birakinca bir nebze azaldi diyebilirim. bulanti bileklikleri gece yatarken bile bilegimde. deil uzanmak basimi duvara dayasam bile basliyo bulanti illa 90 derece dik oturulcak. allah yardimcimiz olsun daha ne diyim. bir gun gececegine dair umudumu yitirmek uzereyimhala devam ediyor canım yine kustum bu sabah 12+5 im hala sürüyo işte 3 saate birşey yemeyim hemen başlıyo miğde bulantısısenin daha erken başlamış inşallah benim de geçer
umarım geçer en kısa zaman da çünkü çok kötü ne yaparsan yap kusacaksan kusuyorsun yine3 saati gectiginde ac ya da tok yencek bsyler cubuk mubuk kesmiyo illa yemek corba o tarz bsy olcak cekirdek bana da iyi gelio ama 3 saat dolduysa o da yaramiyor. naneli seker nanelimon cayi rennie surup bunlar surekli yanimda.markete giderken telefon yerine rennie surup koyuyorum cebime. folik asiti birakinca bir nebze azaldi diyebilirim. bulanti bileklikleri gece yatarken bile bilegimde. deil uzanmak basimi duvara dayasam bile basliyo bulanti illa 90 derece dik oturulcak. allah yardimcimiz olsun daha ne diyim. bir gun gececegine dair umudumu yitirmek uzereyim
Bende özele gidiyorum, 55 tl'ye yaptırdım canım..Kızlar bugün doktor randevum var 11+4 olduk. Enson bebegımı 7+4 de görmüştüm kalp atısları vardı sadece. Sımdı bebegımı görmek icin gidiyorum insallah hersey yolundadır ikili test in de zamanı geldi sanıyorum doktorum bundan da bahsedecek. ÖZelde ikili testi kacparaya yaptırdınız ?
senın gec baslamıs benden 2 hafta sonra başlamıs demekkı 2 haftan var. anneme de sordum 2 ay surer dıyor mıde bulantıları ama herkesin farklı zmanda baslıyor işte . benımde tam gecmedı ama rahatladım bıraz . hafıf yokluyr ödüm kopuyor valla. kabus gıbıydı gercektende.hala devam ediyor canım yine kustum bu sabah 12+5 im hala sürüyo işte 3 saate birşey yemeyim hemen başlıyo miğde bulantısısenin daha erken başlamış inşallah benim de geçer
valla en kötüsü kusamamak kızlar. elimi bogazıma sokuyordum gene kusamıyordum sonunda oturup aglıyordum. kustugunuzada şükredin daha kötüsü de var yanıumarım geçer en kısa zaman da çünkü çok kötü ne yaparsan yap kusacaksan kusuyorsun yine
Canim dr un sana ikili testten sonra diger tarama testlerini de yaparz dedi mi yoksa gerek yok mu dedievet canım 0.9 mm
bana 16. haftada 3. lü teste çagıracagız dedı.Ca
Canim dr un sana ikili testten sonra diger tarama testlerini de yaparz dedi mi yoksa gerek yok mu dedi
canım bulantın kaçıncı hafta başladı. benım anladıgım kadar 2 ay sürüyor başladıgı zamandan hesapla 2. ay dolmadan rahatlarsın inşallah. annem öyle demıstı bakıyrum herkese gercektende öyle. ben ağlıyordum çok fenaydım daha 4-5 gundur hafıfledı ve arada yokluyor. her ağrıya razıyım yeterki bulantı olmsın3 saati gectiginde ac ya da tok yencek bsyler cubuk mubuk kesmiyo illa yemek corba o tarz bsy olcak cekirdek bana da iyi gelio ama 3 saat dolduysa o da yaramiyor. naneli seker nanelimon cayi rennie surup bunlar surekli yanimda.markete giderken telefon yerine rennie surup koyuyorum cebime. folik asiti birakinca bir nebze azaldi diyebilirim. bulanti bileklikleri gece yatarken bile bilegimde. deil uzanmak basimi duvara dayasam bile basliyo bulanti illa 90 derece dik oturulcak. allah yardimcimiz olsun daha ne diyim. bir gun gececegine dair umudumu yitirmek uzereyim
döllenme asamasinda basladi 5.haftada yataga dusurdu.su an 15. hafta cnm ben 2 ay kriterine uymuyorumcanım bulantın kaçıncı hafta başladı. benım anladıgım kadar 2 ay sürüyor başladıgı zamandan hesapla 2. ay dolmadan rahatlarsın inşallah. annem öyle demıstı bakıyrum herkese gercektende öyle. ben ağlıyordum çok fenaydım daha 4-5 gundur hafıfledı ve arada yokluyor. her ağrıya razıyım yeterki bulantı olmsın
hala geçmedi mi canım benim de geçmezse diye çok korkuyorumdöllenme asamasinda basladi 5.haftada yataga dusurdu.su an 15. hafta cnm ben 2 ay kriterine uymuyorum
saydigim naneli seker rennie bileklik bunlari yeni kesfettim. biraz engelliyor bunlar.gecmedi de boylelikle daha az hissediyorum. yataga bagimli degilim artik enerjim var.cebime şurubumu koyup disari cikinca acik hava iyi geliyor. amin cnm ins nerde varsa Allah sifasini verrsinhala geçmedi mi canım benim de geçmezse diye çok korkuyorumçok zor çünkü Allah sabır versin hepimize inşallah sağlıkla alalım kucağımıza
benımde dölllenme haftası başladı ama bellı belırsızdı 6-7 haftada fenalasmıstım. 15. ftada hala devam mı edıyor yanı ? ayy canım ya gercekten cekılır dert degıl . ben bu surecı sureklı dısarı cıkarak gecırmeye calıstım ama öylede zordu. halada tam gecmedıdöllenme asamasinda basladi 5.haftada yataga dusurdu.su an 15. hafta cnm ben 2 ay kriterine uymuyorum
gavıscon diye bır şurup aldım ben o mide yanmasına ıyı gelıyr . yanı bana normalde hıcbır sey ıyı gelmıyor ordan düşün ve bence sende deneMidem çok yanıyor. Yastığı dik de yapsam farketmiyor. Ne gündüz ne gece rahat değilim.
dayanılır hale gelınce gecmeye başlıyor bu bır ipucu öyle düşünhala geçmedi mi canım benim de geçmezse diye çok korkuyorumçok zor çünkü Allah sabır versin hepimize inşallah sağlıkla alalım kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?