- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.101
Ben şimdilik sadece decavit kullanıyorum vitamin ve minerallerin hepsi var içinde pazartesi muayene var ekstra verir mi bilmiyorum benim 12+5 te muayenede %99 erkek dedi alışveriş yapmamak için zor duruyorum16 hafta dedi canım pozisyonu yüz üstü yatıyordu birşey demedi doktor da :) tesekkür ederim ben de çok mutlu oldum çok şükür omega 3 kullanıyor musun hangi marka?? ben kullanıyorum imom diye bi marka
çok sevindim canım aslında sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez ama öyle güzel şeyler var ki insan zor duruyo almamak için zaten heves ediyoruz kıyafetleri bile çok tatlı ya minicik :) balık yiyebiliyorsan sorun yok ben yiyemiyorum bide sabah bulantılarım oluyo hala geçmediBen şimdilik sadece decavit kullanıyorum vitamin ve minerallerin hepsi var içinde pazartesi muayene var ekstra verir mi bilmiyorum benim 12+5 te muayenede %99 erkek dedi alışveriş yapmamak için zor duruyorum
Balık haftada 1-2 yemeye çalışıyorum ama istemeyerek zorlaçok sevindim canım aslında sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez ama öyle güzel şeyler var ki insan zor duruyo almamak için zaten heves ediyoruz kıyafetleri bile çok tatlı ya minicik :) balık yiyebiliyorsan sorun yok ben yiyemiyorum bide sabah bulantılarım oluyo hala geçmedi
12 haftadan sonra kullanma na gerek yok dedi doktor canım banafolık asiti hamılelık sonuna kadar kullanacakmıyız ?
bulantının olmaması güzel canım benim bi başladı 8 hafta odur budur devam ediyo geçmedi 12 haftada geciyo diye okudum doktora da sordum azalır geçer yakında dedi inşallah geçer ya sabah yataktan kalkmak istemiyorum bulantı yüzünden hala bulaşık makinası falan açamıyorumBalık haftada 1-2 yemeye çalışıyorum ama istemeyerek zorlabenim bu zamana kadar hiç bulantım olmadı 2 gündür var
amin canım inşallah çok şükür ben de sevindim içim rahatladı :) sen canım omega 3 kullanıyor musun hangi marka ?
iyi demek ki onu tavsiye ettiklerine göre merak ettim ondan sordum canım :)Ben en bastan beri sadece imom kullaniyorum canim doktorum baska ilac vermedi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bütün hamişlere :) inşallah ne güzel öğrenmişsinMerhaba güzel anne adayları bugun ikili testimizi yaptırdık çok şükür ense kalınlıgı 1,2 mm cıktı cınsıyetı sorduk %80 erkek dedi eşi geldi o sırada kendiside kadın doğumcu ona sordu oda erkek dedi ve tahmini %90 a çıkardı tüm hislerim gitti hep kız hissetmiştim biraz Çin takviminin de etkisiyle tabi:)
Sağol canım Allah razı olsun çok hareketli bacaklarını açtı hemen :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bütün hamişlere :) inşallah ne güzel öğrenmişsin
ben ögrenemedim henüz :) yüz üstü yatıyordu pozisyon değiştirmedi inatla doktor oynamasına rağmen :) 16 hafta dedi bizim doktorumuz kız erkek fark etmez sağlıklı olsun da ama insan merak ediyor tabi ona göre kıyafet falan bakarım diye :)Sağol canım Allah razı olsun çok hareketli bacaklarını açtı hemen :)
Allahım sağlıklı evlat nasip etsin az kalmış öğrenirsin kız erkek hiç farketmez ama yinede inş gönlünüzden geçen nasip olur.ben ögrenemedim henüz :) yüz üstü yatıyordu pozisyon değiştirmedi inatla doktor oynamasına rağmen :) 16 hafta dedi bizim doktorumuz kız erkek fark etmez sağlıklı olsun da ama insan merak ediyor tabi ona göre kıyafet falan bakarım diye :)
amin canım sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah :)Allahım sağlıklı evlat nasip etsin az kalmış öğrenirsin kız erkek hiç farketmez ama yinede inş gönlünüzden geçen nasip olur.
Yok canım genelde 12.hafta da biraktiriyor doktorlar. Cunku ilk 12 haftada omurilik ve beyinsel şeyler oluşmuş oluyor. Hatta 10 da biraktiran da var. Birde ben hem bir kaç doktordan duydum hemde okudum, ilerleyen hamilelik zamanlarında folik asit kullanmak normal doğumu zorlaştırıyormuş.folık asiti hamılelık sonuna kadar kullanacakmıyız ?
birşeyler yemeden geçmiyo canım malesef ben de hala varKızlar midem çok kazınıyo bulanıyo napsam geçer ya 10 haftalıgım 11 aslındada geç dönlenme 10 haftalık halsiz kazıntı bulantı mafetti beni
Kızlar midem çok kazınıyo bulanıyo napsam geçer ya 10 haftalıgım 11 aslındada geç dönlenme 10 haftalık halsiz kazıntı bulantı mafetti beni
Gorusrm gorustm canim .insan yinede baska ikili test yaptranlarla fikir alisverisi yapmak istyrO değerler değil de grafik önemli diye biliyorum sonucu doktorunuzla görüşmediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?