2017 Eylül Anneleri

doktorda bana öğlen UV ışınları tam dik gelirken 30 dk yürü dedi.ellerden ve boyundan alınıyormuş güneşten..

Valla yanlız olmadıgıma çok sevindim iki hafta sonra randevum ozaman yaptırcam ikili testi iyce büyüsün dedm doktor bi haftaya gel dedi bu sat olayı kafami bulandirinca bende ıkı hafta bekliyim dedim senin nasıl çıktı ne dediler işAllah iyidir herşey

Allaha şükür gördüm hareketlerini rahatladım Sonuçlarım 1 haftaya çıkacak dedi onu bekleyeceğim şimdi de. Sıra sende 11 14 hafta arasında yapıyorlar ilk testi.

Kızlar bugün doktor randevum var 11+4 olduk. Enson bebegımı 7+4 de görmüştüm kalp atısları vardı sadece. Sımdı bebegımı görmek icin gidiyorum insallah hersey yolundadır ikili test in de zamanı geldi sanıyorum doktorum bundan da bahsedecek. ÖZelde ikili testi kacparaya yaptırdınız ?

Özel hastanede 50 tl ye yaptırdım

100 kusur e yaptırdım ben de canım

Gözünüzaydın benimde çok korktuğum bir testti ama şükür iyi çıktı sonucu. Sağlıkla gelsin inşallah cinsiyeti belli oldu mu

Gözünüzaydın benimde çok korktuğum bir testti ama şükür iyi çıktı sonucu. Sağlıkla gelsin inşallah cinsiyeti belli oldu mu
16 hafta dedi canım pozisyonu yüz üstü yatıyordu birşey demedi doktor da :) tesekkür ederim ben de çok mutlu oldum çok şükür omega 3 kullanıyor musun hangi marka?? ben kullanıyorum imom diye bi marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…