- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.081
evet canım 0.9 mm0.9 mm demi
Cok iyi.bn bhcg ve papa degerleri ve yaninda yazan degerlerden hic bsey anlamadm anlayan var mi ya:/evet canım 0.9 mm
doktor bakp herşey ıyı dedı dıye arastırma geregı duymadım bendeCok iyi.bn bhcg ve papa degerleri ve yaninda yazan degerlerden hic bsey anlamadm anlayan var mi ya:/
doktorda bana öğlen UV ışınları tam dik gelirken 30 dk yürü dedi.ellerden ve boyundan alınıyormuş güneşten..kızlar bende de sadece d vitamını eksikliği çıktı. ilaçda almadım havalar güzelleşti güneşte açtım kollarımı bilekten alınıyormus kan verdım d vitamını normale gelmiş ayrıca bebeğimiz için sorun teşkil etmiyormus d vitamini eksikliği
Amin canimnormal ultrasonla bakıyor daha iyi göreyim diye renkli de gösterdi ben de özele gidiyorum ama 5 gün dedi bizim doktor arayacağım çıkınca sonuç dedi bekliyoruz bakalım inşallah hepimiz alalım sağ salim kucağımıza
Hayır canm öyle bişey değil merak etme. Bak mesela benim SAT 1 ARALIK ama doktorum 7 ARALIK olarak hesapla dedi. Bebek geri değil yumurtlamam geç oldu sadece o kdr. Farzet ki regl'in gecikti o ay. Herkesin döngüsü 28 gün değildir. O yüzden oluyor böyle. Çoook normal birşey bu. Mesela normal zamanda yumurtlasaydım benim bebiş 14 haftalıktı ama regl döngüm uzun sürdüğünden 13 haftalıkbebeklerimiz normal yani. Bugün ikili testim var inşallah orda da herşey güzel çıkar. Sen yaptırdın mı testini ?
Allaha şükür gördüm hareketlerini rahatladım Sonuçlarım 1 haftaya çıkacak dedi onu bekleyeceğim şimdi de. Sıra sende 11 14 hafta arasında yapıyorlar ilk testi.Valla yanlız olmadıgıma çok sevindim iki hafta sonra randevum ozaman yaptırcam ikili testi iyce büyüsün dedm doktor bi haftaya gel dedi bu sat olayı kafami bulandirinca bende ıkı hafta bekliyim dedim senin nasıl çıktı ne dediler işAllah iyidir herşey
Allaha şükür gördüm hareketlerini rahatladım Sonuçlarım 1 haftaya çıkacak dedi onu bekleyeceğim şimdi de. Sıra sende 11 14 hafta arasında yapıyorlar ilk testi.
O zaman sadece yaş riski bulunduğundan öyle söyleniyor bebeğin riskli olsa 2.0 den kalın oluyor ensesi öyle demişti doktorum
evet ense kalınlığı 0.9 burun kemiğide oluşmuş
Özel hastanede 50 tl ye yaptırdımKızlar bugün doktor randevum var 11+4 olduk. Enson bebegımı 7+4 de görmüştüm kalp atısları vardı sadece. Sımdı bebegımı görmek icin gidiyorum insallah hersey yolundadır ikili test in de zamanı geldi sanıyorum doktorum bundan da bahsedecek. ÖZelde ikili testi kacparaya yaptırdınız ?
100 kusur e yaptırdım ben de canımKızlar bugün doktor randevum var 11+4 olduk. Enson bebegımı 7+4 de görmüştüm kalp atısları vardı sadece. Sımdı bebegımı görmek icin gidiyorum insallah hersey yolundadır ikili test in de zamanı geldi sanıyorum doktorum bundan da bahsedecek. ÖZelde ikili testi kacparaya yaptırdınız ?
O değerler değil de grafik önemli diye biliyorum sonucu doktorunuzla görüşmediniz miCok iyi.bn bhcg ve papa degerleri ve yaninda yazan degerlerden hic bsey anlamadm anlayan var mi ya:/
Gözünüzaydın benimde çok korktuğum bir testti ama şükür iyi çıktı sonucu. Sağlıkla gelsin inşallah cinsiyeti belli oldu muKızlar biraz önce doktorum aradı 2 li tarama sonucumuz çıkmış çok şükür bir sıkıntı yok gayet güzel dedi çok şükür darısı yaptıracak olanlara inşallah sağlıkla alalım kucağımıza :)
Kızlar biraz önce doktorum aradı 2 li tarama sonucumuz çıkmış çok şükür bir sıkıntı yok gayet güzel dedi çok şükür darısı yaptıracak olanlara inşallah sağlıkla alalım kucağımıza :)
16 hafta dedi canım pozisyonu yüz üstü yatıyordu birşey demedi doktor da :) tesekkür ederim ben de çok mutlu oldum çok şükür omega 3 kullanıyor musun hangi marka?? ben kullanıyorum imom diye bi markaGözünüzaydın benimde çok korktuğum bir testti ama şükür iyi çıktı sonucu. Sağlıkla gelsin inşallah cinsiyeti belli oldu mu
amin canım inşallah çok şükür ben de sevindim içim rahatladı :) sen canım omega 3 kullanıyor musun hangi marka ?Hadi gözunuzaydin canim rabbim sag salim bebeklerimizi kucagimiza almaya nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?