• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül anneleri ve bebeklerinin cinsiyeti

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Kız

OY: 15 46,9%
  • Erkek

OY: 16 50,0%
  • Bir kız bir erkek

OY: 0 0,0%
  • İki kız

OY: 0 0,0%
  • İki erkek

OY: 1 3,1%

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .

ervanazlim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
5.122
11.797
248
Güzel anneler eylülde bebeğini kucağına almak için bekleyenler bebeklerinizin cinsiyeti belli oldu mu biz cuma günü tahmini cinsiyet için doktora gideceğiz :) burdan bebeklerimızin cinsiyetini paylaşalım :KK46::nazar:

Ankette ikiz bekleyenler için de seçenek açtım bakalım eylül kız ayı mı olacak erkek ayı mi ? :)

Merhaba aranıza yeni katıldım. Sessiz sessiz takip ediyordum daha önce :) Ben de Eylül ayında anne olacağım şuan bebeğim 9+5 günlük. Çok merak ediyorum tecrübeli anneler cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?

16997550_765762626908071_1150698093_n.jpg

Eklentiler

• 16997550_765762626908071_1150698093_n.jpg
    16997550_765762626908071_1150698093_n.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba aranıza yeni katıldım. Sessiz sessiz takip ediyordum daha önce :) Ben de Eylül ayında anne olacağım şuan bebeğim 9+5 günlük. Çok merak ediyorum tecrübeli anneler cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?

Eki Görüntüle 1958887
Canım hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin Rabbim cinsiyet için erken biraz ben 10. Haftada gittim doktorum 12. Haftada gel tahmin yapalım dedi.

Slm arkadaşlar bende 28 yaşını dolduran iki çocuk annesiyim 9 yaşında kızım 5 yaşına giren oğlum var dünya tatlısı ve sağlıklı çocuklarım var ve şimdi 3 gebeliğim asla düşünmüyorduk üçüncüyü sürpriz oldu bize şuan 11+2 günlük hamileyim haftaya ikili testim var ilk defa gebeliğimde test yapıcam umarım bir sorun çıkmaz bundada. Bu arada cinsiyetinide öğrenirim inşallah Rabbim hayırlısını versin tüm evlat sahibi olmak isteyenlere

Benim doktorum tahminde etmedi kuzenim hemşire o doktor geç söylüyor cinsiyeti dedi doktor değiştireceğim sanırım ozele gidiyordum devlete döneceğim
İçine sinen güvendiğin bi doktor olsun bi de ultrason iyi olsun çok önemli :) inşallah istediğin gibi doktor bulursunuz

İçine sinen güvendiğin bi doktor olsun bi de ultrason iyi olsun çok önemli :) inşallah istediğin gibi doktor bulursunuz
Devlette de doktorum vardı özelde de ikisi de iyi ama ozeldeki acele etmesi cinsiyet konusunda ikili test tahlil olayları da biraz pahalı geldi salı günü özelde test yaptırıp devletteki doktoruma geçiş yapacağım iyi olur inşallah

Kizlarrrrr bende eylulun basinda insallah kucagima alicam :) doktorum tahmini olarak erkek dedi çıkıntısı var dedi oyyyy kurbannn olurummmmmm ben ona annesinin sevgilisiiiiiiii herseyiiiiiiii :) kesin olarak ise bir dahaki kontrolde belli olur dedi ama buyuk ihtimal erkek dedi.. hepimiz icin hayirlisi olsun..

Kizlarrrrr bende eylulun basinda insallah kucagima alicam :) doktorum tahmini olarak erkek dedi çıkıntısı var dedi oyyyy kurbannn olurummmmmm ben ona annesinin sevgilisiiiiiiii herseyiiiiiiii :) kesin olarak ise bir dahaki kontrolde belli olur dedi ama buyuk ihtimal erkek dedi.. hepimiz icin hayirlisi olsun..
Bir erkek daha :) maşallah ya bebislere Rabbim korusun yavrularımızı ilk hamileliğiniz mi ?

Back
X