- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
- #41.921
Merhabalar geçen sene buradaydım şimdi de Mart anneleri sayfasındayım
bi sürpriz yapıp bebiş gelmiş oğlumu 1.5 sene beklemiştim. Bu hamileliğim de böyle erkenden oldu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim. Sağlıcakla kavusun. İkiz gibi buyurler.Merhabalar geçen sene buradaydım şimdi de Mart anneleri sayfasındayımbi sürpriz yapıp bebiş gelmiş oğlumu 1.5 sene beklemiştim. Bu hamileliğim de böyle erkenden oldu
![]()
hayirli olsun canim ne güzel beraber büyürler nasibinde varmis bak olmuşMerhabalar geçen sene buradaydım şimdi de Mart anneleri sayfasındayımbi sürpriz yapıp bebiş gelmiş oğlumu 1.5 sene beklemiştim. Bu hamileliğim de böyle erkenden oldu
![]()
Canım benim ne guzel...tebrik ederim..insallah sağ salim bebegini kucağına alirsin..Merhabalar geçen sene buradaydım şimdi de Mart anneleri sayfasındayımbi sürpriz yapıp bebiş gelmiş oğlumu 1.5 sene beklemiştim. Bu hamileliğim de böyle erkenden oldu
![]()
slm canım nasilsin ...oglusun nasıl...sizleri çok özledim.herkes burayı bıraktı..umarim herkes iyidir.hayirli olsun canim ne güzel beraber büyürler nasibinde varmis bak olmuş
sessizleşti buralar canim biz iyiyz memati 1 yasini 9 gün önce doldurdu sen nasilsjn nasil gidiyo canim bebiş iyidir inşallahslm canım nasilsin ...oglusun nasıl...sizleri çok özledim.herkes burayı bıraktı..umarim herkes iyidir.
Vay masallah Allah saglikla tamamina erdirsin ins.2016 mayis asilamalari sayfasindan hatirliyor olabilir miyim sizi? Yanlis da hatirliyir olabilirim.Merhabalar geçen sene buradaydım şimdi de Mart anneleri sayfasındayımbi sürpriz yapıp bebiş gelmiş oğlumu 1.5 sene beklemiştim. Bu hamileliğim de böyle erkenden oldu
![]()
masallah paşaya doğum günü kutlu olsun.nice mutlu yıllara..bizdd çok şükür iyiyiz...eylul çok hareketli beni yoruyor..iki çocuk olunca..insan biraz zorlanıyorsessizleşti buralar canim biz iyiyz memati 1 yasini 9 gün önce doldurdu sen nasilsjn nasil gidiyo canim bebiş iyidir inşallah
cok tesekkur ederim canim ben suan cok zorlaniyorum seni dusunemiyorum bile allahtan buyugu okula basliyoda biraz sana zamn kalir nasil anlasabiliyolar mi kiskanclik yapiyo mumasallah paşaya doğum günü kutlu olsun.nice mutlu yıllara..bizdd çok şükür iyiyiz...eylul çok hareketli beni yoruyor..iki çocuk olunca..insan biraz zorlanıyor
.hayirlisiyla büyük kızım anasinifa baslicak...insallah kızım zorluk cikarmaz
sağol canım...hic sorma canım anlasmiyorlar..buyuk kızım oyun oynuyor eylul gidip bozuyor..ablasiinin elinde ne varsa zorla alıyorlar..hep ablasının peşindedir....eylul baya azimli birucok tesekkur ederim canim ben suan cok zorlaniyorum seni dusunemiyorum bile allahtan buyugu okula basliyoda biraz sana zamn kalir nasil anlasabiliyolar mi kiskanclik yapiyo mu
Kaan iyi canim toparliyor. Fizik tedavi kontroller zaman gecip gidiyor. Gelisimde hala gerideyiz oturamiyor emekleyemiyor ek gidada sorun yasiyoruz ama yanimda kuzum buna şükür hic takmiyorum. Dünyaya gelen büyüyor dedikleri bu olsa gerek yaslarina girecekler az kaldipassionete canım benim kaan nasildir ...umarim iyidir..
Çok şükür canım..iyi olmasına çok sevindim.inan her aklıma geldiğinde ons dua ediyorum.benim yeğenimde kalp hastasıydı..oda oturamıyordu emekliyemiyordu..ama çok şükür gecta olsa oturmaya emeklemeye ve yürümeye başladı....hic merak etme kazancimiz güçlü biri oda zamanla hepsini yapicak....rabbim buyuktur...dualarimiz hep onunla..Kaan iyi canim toparliyor. Fizik tedavi kontroller zaman gecip gidiyor. Gelisimde hala gerideyiz oturamiyor emekleyemiyor ek gidada sorun yasiyoruz ama yanimda kuzum buna şükür hic takmiyorum. Dünyaya gelen büyüyor dedikleri bu olsa gerek yaslarina girecekler az kaldi
yok canim daha yuruyemiyo bazen bir adim atiyo düsüyo henuz hazir degil galiba zaten gec dondu gec emekledu galiba gec de yuruyeceksağol canım...hic sorma canım anlasmiyorlar..buyuk kızım oyun oynuyor eylul gidip bozuyor..ablasiinin elinde ne varsa zorla alıyorlar..hep ablasının peşindedir....eylul baya azimli biru
.
senin oglusun yürümeye başladın mı.
Evet oradaydım :) şubatta da yaptırmıştım 2016 da temmuz da tüp bebek 2016 pek iyi bir yıl değildi bizim için. Sizinle burada aynı zaman da bebek bekledik adet tarihlerimiz aynıydı sanırsam:)Vay masallah Allah saglikla tamamina erdirsin ins.2016 mayis asilamalari sayfasindan hatirliyor olabilir miyim sizi? Yanlis da hatirliyir olabilirim.
Ben de subatta da asilanmistim:)) eylulde denemistik biz ilk tup bebegi hamdolsun aralikta tuttu:)30 kasim2016 idi son adet tarihim benimm.oglan da 28 agustosta dogdu yarin dogum gunu:)Evet oradaydım :) şubatta da yaptırmıştım 2016 da temmuz da tüp bebek 2016 pek iyi bir yıl değildi bizim için. Sizinle burada aynı zaman da bebek bekledik adet tarihlerimiz aynıydı sanırsam:)
Beyin kanamasi ve kafatasi kemigi cikarildiktan sonra bize yatalak olacak konusamiycak yuruyemiycek dedikleri icin hic sorun degil canim. Gec olsun guc olmasin. Rabbim hepimizin evlatlarini korusunÇok şükür canım..iyi olmasına çok sevindim.inan her aklıma geldiğinde ons dua ediyorum.benim yeğenimde kalp hastasıydı..oda oturamıyordu emekliyemiyordu..ama çok şükür gecta olsa oturmaya emeklemeye ve yürümeye başladı....hic merak etme kazancimiz güçlü biri oda zamanla hepsini yapicak....rabbim buyuktur...dualarimiz hep onunla..
Hatırlıyorum demek ki aynı gün Doğum yapmışız bugün oğluşumun Doğum günüBen de subatta da asilanmistim:)) eylulde denemistik biz ilk tup bebegi hamdolsun aralikta tuttu:)30 kasim2016 idi son adet tarihim benimm.oglan da 28 agustosta dogdu yarin dogum gunu:)
dogum gunu kutlu olsun paşanin rabbim uzun ömurler nasip etsin hayirli evlat olur insallahHatırlıyorum demek ki aynı gün Doğum yapmışız bugün oğluşumun Doğum günüiyi ki doğmuş paşa rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin
![]()