2017 ekim anneleri

Benim haftaya 3 ay bitiyor inşallah henüz bsy de kullanmadım
Doktora sorup
Maşallah ne güzel. Ense kalınlıgına ultrasondan mı bakıyor canım?

Cok şükür canim darisi bize insallah bi hafta kaldi benimde randevuya

Merhabalar nasılsınız?

Saglık ocagı sonucu cıktı tsh 5.5 olmus ilaç verdi. Bir ay kullan sonra kontrol dedı. Ben zaten haftaya kendı hastanemde kan tahlıllerınverecegım. Tekrar tsh a bakılacak inşallah ilaç olumlu sonuc verir

Selam arkadaşlar bende yeni anne olucaklardanim çok heyecanlıyım bugün 7+3 günlük hamileyim midem çok bulaniyor su bile zor iciyorum acaba sizdede böyle olmuş muydu
Canım ben de oyleyım 7+5 haftalık anlıyacagın hep kusuyorum aç dolaşınca da öyle tok olunca da öyle. Artık iştahım YÖK bunaltıdan.

Canım ben de oyleyım 7+5 haftalık anlıyacagın hep kusuyorum aç dolaşınca da öyle tok olunca da öyle. Artık iştahım YÖK bunaltıdan.
Canım ben doktora gittim bulantım için bana sabahları tuzlu kraker ye mide bulantın geçer dedi gercekten işe yarıyor tavsiye ederim ayrıca her gün en az bir bardak süt ve bir kase yoğurt yememi söyledi annede eksilen kalsiyum için

Kizlar ya aksam ustu söyle bi temizlik yaotim hafif supurge banyo tuvalet toz falan iste klasik bormal temizlik ya simdi inanilmaz belim ve kasiklarim ağrıyor yumurtalik kisimlarim ağrıyor sizce neden olabilir bugun sinav gorevim vardi sinif cok soguktu orda da usumus olabilir miyim

Selam arkadaşlar bende yeni anne olucaklardanim çok heyecanlıyım bugün 7+3 günlük hamileyim midem çok bulaniyor su bile zor iciyorum acaba sizdede böyle olmuş muydu
Biraz psikolojik olabilir ben de ilk ogrencigimde ve nette yazanlardan dokayi mideme bulantilar girmisti simdi bi skinti yok şükür annenin nasil gecmis o onemli bir de rahat ol yemende icmende cok asarsan iyice bulanir kafana takmamaya calis cubuk kraker ye bol bol

Kizlar sürekli karnimda bebisime bişey olacak korkusu oluştu bende bi türlü bu korkuyu atamıyorum üstümden sanki kontrole gittiğimde doktor olumsuz konuşacak diye aklın çıkıyor Rabbim yardımcımız olsun inşşşş

Al benden de o kadar. Kontrolüm haftaya cumartesi olmasına rağmen 2 gün once boğaz yanması ve griple uyandım. Doktoruma bi sorayım ne önerir diye dedim. Kbb'ye gönderdi. O da enfeksiyon fazla. Antibiyotik vereceğim dedi. Yazdığı ilaçlar hamilelerin kullanabileceği ilaç grubundanmış. Largopen. Doktoruma gösterdim. Tamam kullan hiçbir şey olmaz dedi. Başladım dün ama gel gör ki içim hiç rahat değil. He bu arada gitmişken bebisimi goreyim dedim. Baktık. Biraz daha büyümüs. Onun keyfi yerindeymiş kerata :)

Annemde benimle hamile kalınca midesi çok bulanmış hatta evde yemek bile yiyemiyormus canım baslarda midem bulanmiyordu son iki haftadır başladı çubuk kraker yiyorum bakalım inşallah geçer şu mide bulantısı ne fena bir şey insanda tat kalmıyor

Kızlar yeni hamişlere bakayım dedim. Mide bulantısını yasayan bilir ama geciyor sadece sabır sonra iştahınız açılacak o kokular yemekler yine güzel gelmeye başlıycak. Ben sonduza kadar herseyden iğrenicem sanıyordum ama azalarak bitti6ayımda herseyi yiyordum. Hepinize hayırlarla kucagınıza almayı diliyorum

Gunaydin kizlar ya beslenmeniz nasil ben karbonhodrattan vazgecemiyorum ya hergun yumurta yiyemiyorum sabah erken kalkiyorum siz neler yiyorsunuz dikkat ediyor musunuz ben cok sikkat edemiyorum ya ve uzuluyorum

Gunaydin kizlar ya beslenmeniz nasil ben karbonhodrattan vazgecemiyorum ya hergun yumurta yiyemiyorum sabah erken kalkiyorum siz neler yiyorsunuz dikkat ediyor musunuz ben cok sikkat edemiyorum ya ve uzuluyorum
günaydın...
bende aynı durumdayım sabah az peynir meyve suyu biraz ekmek yiyorum yumurta süt hiç içmiyorum ama akşamları bazen yoğurt yiyebilirsem yiyorum düzelir heralde bnde dikkat edemiyorum hiç beslenmeye

Ayyy inşallah geçer çok istiyorum geçmesini

Ben hıç bır şey yıyemıyorum yedıgımı af edersınız cıkarıyorum kusmaktan bır hal oldum her şey den tiksindim ya;(

Benim bulantim en basindan beri asiri olmadi sukur ama istahsizliktan 4 kilo verdim bende her gun sut içerdum simdi dokunuyo bende yoğurt yiyorum en başından beri hergun yeşil elma cherry dometes favorim

Canım aynı korku bende de var zor bulunca böyle mi oluyor ki :)) eltim de hamile o kadar rahat ki kaç kere yola gitti hamama bile gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…