- 1 Şubat 2012
- 2.023
- 3.794
- 333
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Bebeğe kesinlikle zarar vermiyor içiniz rahat olsun, düşecek olan bebeği kimse tutamaz, sağlıklı olan Bebek de oturdun kalktın bi yere uzandın gibi vesilelerle asla düşmez... Ben 6+4 te karından ultrasonda hem kendini gördüm hem kalbini duydumbnde ondan korkuyorum bebege zarar vericekmiş gibime geliyor
sagolasın canım içimi birazda olsun rahatlatın allah hepimize kucagmıza almaya nasip etsin bebeişlerimiziKorkma canim zaten doktorlar da birşey olmaz diyorlar benim ilk haftalarinda hep öyle bakıldı kese çok ufakti usten göremedi
sagolasın canım aklıma takılıyor hep korkmak degilde endişe var içimde 2 kez düşüm var herşeyden sakınıyorum onu allah ol derse olucak allah hepimizin kucagına alıp kokusunu duymaya nasip ederBebeğe kesinlikle zarar vermiyor içiniz rahat olsun, düşecek olan bebeği kimse tutamaz, sağlıklı olan Bebek de oturdun kalktın bi yere uzandın gibi vesilelerle asla düşmez... Ben 6+4 te karından ultrasonda hem kendini gördüm hem kalbini duydum Bende vajinal ultrason istemedim çatala yatmaktan çok korkuyorum çünkü.. Siz korkmuyorsanız gönül rahatlığıyla baktırabilirsiniz
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... Benim de ilk gebeliğim benim doktorum da düşüğe karşı coraspin ve progesteron verdi.. Kullanıp kullanmamakta çok kararsızım.. Sizde kullanıyor musunuz bu tarz ilaçlar?sagolasın canım aklıma takılıyor hep korkmak degilde endişe var içimde 2 kez düşüm var herşeyden sakınıyorum onu allah ol derse olucak allah hepimizin kucagına alıp kokusunu duymaya nasip eder
canım doktorun verdiyse mutlaka kulan bnde progestan ve folik asit kulanıyorum yarın kontrolüm var yarın belli olucak bnm hamilelimde bi agrı sızı kanama gibi şikayetim olmadı allha şükür allah herkezin kucagına saglıkla almaya nasip ederAllah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... Benim de ilk gebeliğim benim doktorum da düşüğe karşı coraspin ve progesteron verdi.. Kullanıp kullanmamakta çok kararsızım.. Sizde kullanıyor musunuz bu tarz ilaçlar?
canım sıkıntı etme kendine hamilelikte kücücük bir yan belirtide olsa endişe edebilirsin vajinanandaki sıkıntı enfeksyondan olabilir bi doktora gözük bol bol da dua et bn duanın gücüyle bebebgimin tutunduguna inanıyorumKizlar ya bisey sorcam bende asiri karin şişligi var birde vajinamin on kismi tuylu kismi diyeyim orasi da boyle bi disa dogru cikmaya basladi yani sanki şiş gibi bi garip uzerimde 2 3 gundur huzursuz bi hal var kendimi hic iyi hissetmiyorum oyle bi agrim sizim yok sadece asiri hazimsizlik ve mide yanmasi yaşıyorum
Ben zeytinyağı sürmeye basladım. Kremleri 3. aydan sonra sürmeyi dusunuyorum. ne olur ne olmaz kimyasal içeriyorlar diye.slm anneler :)
çatlak kremi kullanmaya ne zaman başlamayı düşünüyosunuz?
yan etkisi olur mu acaba ?
ben haftaya cuma kontrole gidicem sorarım ama merak ettim acaba araştıran varmı ?
Benim haftaya 3 ay bitiyor inşallah henüz bsy de kullanmadımBen zeytinyağı sürmeye basladım. Kremleri 3. aydan sonra sürmeyi dusunuyorum. ne olur ne olmaz kimyasal içeriyorlar diye.
Hanımlar göbüşler büyümeye ve çatlamaya başlıyor mu hemen?Benim haftaya 3 ay bitiyor inşallah henüz bsy de kullanmadım
Doktora sorup mu alsam diye düşünüyorum bilemedim
Valla bende hafif şişme var gibi bana öyle gelmiş olma ihtimali de var tabiHanımlar göbüşler büyümeye ve çatlamaya başlıyor mu hemen?
Yeni yükselmiş sonuçta çokta etkileyeceğini sanmıyorum.. Ama doktorunuzu ihmal etmeyin.. Daha önce tsh la ilgili bişey yaşamış mıydınız?Kızlar 3-4 hafta once saglık ocagında kan vermıstım doktorum normal degerler guzel demıstı. Bugun kontrolum vardı kadın dogum doktoru tsh ın yuksek dedı 3,5 sımdı otobusteyım memlekete gıdıyorum dahılıyeye gozukecek vaktım de olmadı , kutahyada tekrar kan verıp dahılıyeye gozukeyım dıyorum. Ama kac haftadır yuksek degerle yasadım bebişi etkilemiş midir
Bu degerin saglık ocagındakı degerim , yani 3-4 hafta öncekiYeni yükselmiş sonuçta çokta etkileyeceğini sanmıyorum.. Ama doktorunuzu ihmal etmeyin.. Daha önce tsh la ilgili bişey yaşamış mıydınız?
Canim ben daha onceki kimyasal gebelikte tahlil yaptirmistim saglik ocaginda, sonra ilk kez doktora gittik saniyoruz ki bebegi goruruz, doktor tahlili aldi 2,5 tsh. Gordugu gibi bu normal insanda beklenen oran ama hamilelerde 2 den az olmali demisti ve benim beta hcg min dustugu ortaya cikti tsh la ilgili paylaşmak istedim ama korkma bi sıkıntı yoktur gebeligin son doneminde öyle şeyler riskliKızlar 3-4 hafta once saglık ocagında kan vermıstım doktorum normal degerler guzel demıstı. Bugun kontrolum vardı kadın dogum doktoru tsh ın yuksek dedı 3,5 sımdı otobusteyım memlekete gıdıyorum dahılıyeye gozukecek vaktım de olmadı , kutahyada tekrar kan verıp dahılıyeye gozukeyım dıyorum. Ama kac haftadır yuksek degerle yasadım bebişi etkilemiş midir
Aa canım Kütahya'da mı yaşıyorsun yoksa ben de ordayım :) bende guatr var değerim en son 4,5 civarı çıktı çok korktum gerçi dr o kadar da yüksek olmadığını ama yine de tedbir amaçlı kullandığım ilacı yükselteceğini söyledi bilmiyorum umarım zararı olmamıştırKızlar 3-4 hafta once saglık ocagında kan vermıstım doktorum normal degerler guzel demıstı. Bugun kontrolum vardı kadın dogum doktoru tsh ın yuksek dedı 3,5 sımdı otobusteyım memlekete gıdıyorum dahılıyeye gozukecek vaktım de olmadı , kutahyada tekrar kan verıp dahılıyeye gozukeyım dıyorum. Ama kac haftadır yuksek degerle yasadım bebişi etkilemiş midir
Kızlar 3-4 hafta once saglık ocagında kan vermıstım doktorum normal degerler guzel demıstı. Bugun kontrolum vardı kadın dogum doktoru tsh ın yuksek dedı 3,5 sımdı otobusteyım memlekete gıdıyorum dahılıyeye gozukecek vaktım de olmadı , kutahyada tekrar kan verıp dahılıyeye gozukeyım dıyorum. Ama kac haftadır yuksek degerle yasadım bebişi etkilemiş midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?