2017 ekim anneleri

Benim iki hafta sonra kızlar tam 12 oluyoruz nasipse şaka gibi geliyor bu haftalar tum testleri yaptiricam insallah

CAnim bende iki dusukten sonra genetik test yapıldı ve kanda pihtilasma çıktı şimdi her gün gobekten clexan iğne oluyorum ve vajinal jel kullaniyorum

CAnim bende iki dusukten sonra genetik test yapıldı ve kanda pihtilasma çıktı şimdi her gün gobekten clexan iğne oluyorum ve vajinal jel kullaniyorum
Bana neden bu ilacı verdiğini anlamadım.. Sebepsiz yere ilaç kullanınca ya zarar verirse ? En iyisi doktor değiştirmek sanırım..

merhaba transferimin 20. günü hcg 12. günü 200 14 gün 570 cıktı doktorum carşamba günü ultrosona gidebilirsiniz dedi 3haftalık ultrasonda nasıl görülür herkez 6,7 haftalıkta görülür diyor

merhaba transferimin 20. günü hcg 12. günü 200 14 gün 570 cıktı doktorum carşamba günü ultrosona gidebilirsiniz dedi 3haftalık ultrasonda nasıl görülür herkez 6,7 haftalıkta görülür diyor
Bebek daha gözükmez ama kesesini görürsünüz.. Hayırlı uğurlu olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin

5. Haftada kese görünür. 6. Haftada kalp atışı duyulur.

2 haftada bir yetmıyor aslında da arada da ben yapıyorum biraz. Bir de calıştıgım ıcın haftaiçi gunduz ev bos oluyor.

Hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun:)))

Günaydın kızlar nasılsınız? Biz de iyiyizdir inşallah:))
Bu çarşamba kontrole gideceğim. Bebişimin kalp atışını doktor görmüştü ama ben duyamamıştım inşallah. Çekirdek aile olarak eşim oğlum ben kalp atışı duymaya gideceğiz. Heyecanlı ve stresliyim, hayırlısıyla bir duysam.
Bu arada ben ikili üçlü yaptırmıyorum oğlumda da yaptırmamıştım. Ayrıntılıyı yaptırırım zamanı gelince

İnşaallah canim sağlıklı bir şekilde duyarsınız bende yarın gitcem inşaallah benim ilk çocuğum ama bende yaptirmicam ikili üçlü testi şeker yuklemesine zaten karsiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…