- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Hayırlı olsunMerhaba kızlar Allah izin verirse bende ekim annesi olacagim
Benim doktorum 2 haftada bir gel dedi. Ben doktorun söylediği butun testleri yaptırmayı düşünuyorum.Kızlar nasılsınız bebisler nasıl ne kadar süreyle gideceksiniz doktora ve ikili testi yaptırmayı düşünüyor musunuz
Evet cnm ilk boyle dokuz ay geçer mi goguslerim bugün dünden az sis diye doktora gidecem utanmasamHmm ilk bebeginmi?
Anladım, teşekkür ederim... Allah sağlıkla evladınızı kucağına almayı nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah..Bende coraspin kullanıyorum ama bende pıhtılaşma sorunu var. Sorun yoksa niye vermiş ki ilginc
Yok cnm. Takma o kadar..Evet cnm ilk boyle dokuz ay geçer mi goguslerim bugün dünden az sis diye doktora gidecem utanmasam
CAnim bende iki dusukten sonra genetik test yapıldı ve kanda pihtilasma çıktı şimdi her gün gobekten clexan iğne oluyorum ve vajinal jel kullaniyorumMerhaba kızlar, dün doktora gittim... Doktor pıhtı ihtimaline karşı coraspirin yazdı, bende bir sıkıntı mı var diye sordum o da Yok gayet iyi her şey dedi... Sadece düşük olmamasını garantiliyorum dedi, aynı şekilde geçen hafta da progestan yazmıştı... Onu da düşük olmasın diye vermişti... Bir sorun yoksa neden bunları verdi, hiç anlamadım. İlk gebeliğim daha düşük hikayem de yok.. Sizler de kullanıyor musunuz böyle ilaçlar?
Bana neden bu ilacı verdiğini anlamadım.. Sebepsiz yere ilaç kullanınca ya zarar verirse ? En iyisi doktor değiştirmek sanırım..CAnim bende iki dusukten sonra genetik test yapıldı ve kanda pihtilasma çıktı şimdi her gün gobekten clexan iğne oluyorum ve vajinal jel kullaniyorum
Bebek daha gözükmez ama kesesini görürsünüz.. Hayırlı uğurlu olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsinmerhaba transferimin 20. günü hcg 12. günü 200 14 gün 570 cıktı doktorum carşamba günü ultrosona gidebilirsiniz dedi 3haftalık ultrasonda nasıl görülür herkez 6,7 haftalıkta görülür diyor
5. Haftada kese görünür. 6. Haftada kalp atışı duyulur.merhaba transferimin 20. günü hcg 12. günü 200 14 gün 570 cıktı doktorum carşamba günü ultrosona gidebilirsiniz dedi 3haftalık ultrasonda nasıl görülür herkez 6,7 haftalıkta görülür diyor
Belli olmaz vijanal muyanede görülebilirmerhaba transferimin 20. günü hcg 12. günü 200 14 gün 570 cıktı doktorum carşamba günü ultrosona gidebilirsiniz dedi 3haftalık ultrasonda nasıl görülür herkez 6,7 haftalıkta görülür diyor
2 haftada bir yetmıyor aslında da arada da ben yapıyorum biraz. Bir de calıştıgım ıcın haftaiçi gunduz ev bos oluyor.Bende temizlikçi almayı düşünüyorum.Çalışırken herhafta gelen bir temizlikçim vardı aslında canım.İşi bıraktıktan sonra almamaya başladım.2 haftada bir yeterli oluyormu temizlik için.
Benimde tam tersi uykusuzluk sorunum var..Aşırı yorgunum ve uyuyamıyorum
Hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun:)))Merhaba bayanlar birçoğunuz gibi bende ekim annesi olucam inş fakat mide bulantısı ve kusmalarım var. Buna sebep cok fazla kaliteli beslenemiyorum fındık ceviz vs iştahım olmuyor yemeği bile zorla yiyorum acaba bebeğime sıkıntı yaratırmı bu durum? Aynısını yaşayan var mı aranızda bebeğim için çok endişeleniyorum
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar Allah izin verirse bende ekim annesi olacagim
İnşaallah canim sağlıklı bir şekilde duyarsınız bende yarın gitcem inşaallah benim ilk çocuğum ama bende yaptirmicam ikili üçlü testi şeker yuklemesine zaten karsiyimGünaydın kızlar nasılsınız? Biz de iyiyizdir inşallah:))
Bu çarşamba kontrole gideceğim. Bebişimin kalp atışını doktor görmüştü ama ben duyamamıştım inşallah. Çekirdek aile olarak eşim oğlum ben kalp atışı duymaya gideceğiz. Heyecanlı ve stresliyim, hayırlısıyla bir duysam.
Bu arada ben ikili üçlü yaptırmıyorum oğlumda da yaptırmamıştım. Ayrıntılıyı yaptırırım zamanı gelince
cok sagol arkadaşım allah hepimiizin kucagına almaya nasip etsin ama vajinal ultrasonda gözükür diyorlar bnde acıkcası bebege zarar verir diye korkuyorumBebek daha gözükmez ama kesesini görürsünüz.. Hayırlı uğurlu olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Korkma canim zaten doktorlar da birşey olmaz diyorlar benim ilk haftalarinda hep öyle bakıldı kese çok ufakti usten göremedicok sagol arkadaşım allah hepimiizin kucagına almaya nasip etsin ama vajinal ultrasonda gözükür diyorlar bnde acıkcası bebege zarar verir diye korkuyorum
bnde ondan korkuyorum bebege zarar vericekmiş gibime geliyorBelli olmaz vijanal muyanede görülebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?