- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
- Konu Sahibi mehtappathem
-
İyiyim cok sukur, birkaç hafta sonudur mısafır agırlamaktan cok yorgunum. Martta mısafır almayı pek dusunmuyorum. Mısafır gezmelerı yaparım ama kesın:)Günaydın hamiş annelernasılız bugün bakalım? Sikayetler var mi ? Hamilelik nasıl? Yeni kalp atışı duyan var mı?
Bence guzel canım, son adetin ne zamandı?Arkadaşlar ıkı gün arayla sıze beta sonuçları yazıyorum ben bılmıyorum sonuç nasıl .3192 öbürü 6517 ve kaç haftalık oluyor ben Türkıye de degılım yurt dışındayım ;(
İyiyim cok sukur, birkaç hafta sonudur mısafır agırlamaktan cok yorgunum. Martta mısafır almayı pek dusunmuyorum. Mısafır gezmelerı yaparım ama kesın:)
Belırtılerım bazen yemekte ısteksızlık oluyor ya da yedıkten sonra mutsuz olma da olabılıyor. Sırt ustu rahat yatamıyorum sımdıden sankı, yan yatıyorum tabı. Sankı bu ara hızlı yoruluyor gıbıyım:)
İyiyim cok sukur, birkaç hafta sonudur mısafır agırlamaktan cok yorgunum. Martta mısafır almayı pek dusunmuyorum. Mısafır gezmelerı yaparım ama kesın:)
Belırtılerım bazen yemekte ısteksızlık oluyor ya da yedıkten sonra mutsuz olma da olabılıyor. Sırt ustu rahat yatamıyorum sımdıden sankı, yan yatıyorum tabı. Sankı bu ara hızlı yoruluyor gıbıyım:)
şikayet çok ama şükür diyip oturuyorum :)Günaydın hamiş annelernasılız bugün bakalım? Sikayetler var mi ? Hamilelik nasıl? Yeni kalp atışı duyan var mı?
Çok sevindim canım tekrardan hayırlı olsun:)22 ocak çok şükür bebegı şimdi gördüm bırıncı hamılelık mol gebelıktı doktorlar bu defa çok sıktı ıkı gün de bır kan verdım az önce acıle gıttım gördük çok şükür küçüktü ama yerleşmişti.
güzel haberlerini bekliyoruzzz:)Kizlar bir saat sonra randevum var kalp atisi icin gidecegim dua edin Allah in hrpimize en hayirlisini versinnn
Oo uyku hali halsizlik bende de çok ta, vakit bulup uyuyamıyorum ki. İş için sabah 6:30 da kalkıyorum akşam da en erken 22:30 olabılıyor oglum da olunca anca oluyor.şikayet çok ama şükür diyip oturuyorum :)
mide bulantısı uykusuzluk çok fazla ya bendedoktorum dramamin yazdı ama kullanmıyorum şimdilik
CAnim bende bundan önce dusuk yaptim öncesindede dis gebelik gecirdim o yüzden çok korkuyorum arada mide bulantısı oluyo ama daha kusma yok bende uyku bozukluğu oldu gece ansızın uyanıyorum uzun süre uyuyamiyorum arada Karnım sirtim agriyo çok ayakta durunca kasiklarimda ara ara batma oluyo eğilip ce agri hissediyorum ve en önemlisi bugün annemle babaneme gittik tam oturdum pantolonumun düğmesi fermuari patladı ben şok o derece şişlik var düşün yarın hastaneye gidicem sana yazarım canimBen pek misafir ağırlayamıyorm..ilkinde düşük yapmstm smdi artk dnleniyorum.. en azindan bi 3 aylik falan olana kadar.. korkuyorum bu sefer birazcik.. bende sırt ustu yatamiyorm sanki nefes alamiyor gibi oluyorum bi siskinlik var bende de.. bde kask ağrıları.. onun dışında iyi gidiyor cok şükür :))
Meslek lisesinde müdür yard im.en iyi ben anlarimmm200 mg gunde 1 tane kullaniyorum bu sabah uyandim yine kahverengi lekeler vardi ve kasiklarim acayip gergin arada agri yapıyo bir de belim agriyor nedense olmadi diyorum doktora gideyim bu hafta icine rapor alsyim verirse cok dersim.var ve meslek lisesinfe çalışıyorum dusunun artik ne kadr yoruldugumu
Degil mi ama insanin enerjisini resmen emiyorlar ben bu kadar amacsiz bir ogrenci grubu gormedim... artik bagirmaktan cunku sesimi duyrmam ve susturmam lazim karnim geriliyor oyle olunca da allah sabir versin bize ne diyeyimMeslek lisesinde müdür yard im.en iyi ben anlarimmm
Bu arada bugun hastaneye gittim acil sevkli sekilde doktor rapor vermedi alttan bakti bakan da hemsire doktor zahmet edip inmedi bile devlet hastanesinde o nasil bir altran bakma allahim sanirsin battal gazi babasinin ocunu almaya bizansliya kilic sokuyo o derece bagirdim biraz yavas die rapor istedim veremeyiz dedi bende kiz dim illa rapor almamiz icin dusuk mu yapmamız gerekiyo dedim cekti gitti hemşire bu kadar lakayit bi durum olamaz ya allahin cezasiDinlenmen lazım ki.Agrı giriyor mu çok leke gelirken.Agrı olmuyorsa telaşlanma.Zordur tabi arabayla gitmeye bile izin vermedi doktor.Ben de 100 mg kullanıyorum
Hemşirenin ne işi var .Bütün herşeyi hemşirelere yükleyip işlerini hafifletiyorlar sanırım.Zarar verebilirdi.Nasıl güvenip de böyle hemşirelere emanet ediyorlar.Bu arada bugun hastaneye gittim acil sevkli sekilde doktor rapor vermedi alttan bakti bakan da hemsire doktor zahmet edip inmedi bile devlet hastanesinde o nasil bir altran bakma allahim sanirsin battal gazi babasinin ocunu almaya bizansliya kilic sokuyo o derece bagirdim biraz yavas die rapor istedim veremeyiz dedi bende kiz dim illa rapor almamiz icin dusuk mu yapmamız gerekiyo dedim cekti gitti hemşire bu kadar lakayit bi durum olamaz ya allahin cezasi
şikayet çok ama şükür diyip oturuyorum :)
mide bulantısı uykusuzluk çok fazla ya bendedoktorum dramamin yazdı ama kullanmıyorum şimdilik
Masallah :) kac arti kacta duyuldu ? Bde vajinal mi abdominal mi ?Duydummm kizlar Allaha sukurr Allahim herkese nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?