- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Hayırlı olsun canım sımdıden ınsallah:)İdrar testi yaptım galiba bende ekim annesi olucam yarın doktora gidip kan tahlili yaptıracağım:)
Evet çok şükür geçen hafta keseyi gördük içinde bebişimizi de :) iki gün sonra tekrar gideceğiz kalp atışları için çok heyecanlıyım :))Hoşgeldin canım:)) Keseyı gormussundur , kalp atıslarını duydunuz mu?
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de aynı şeyleri hissetmiştim hatta hamile olduğuma hala da inanamıyorum biliyor musun:) idrar testi yapıp duruyorumben de kese gormek ıcın persembe ya da cuma gıdecegım. İnşallah sağ salim gorurum. İçim oyle rahat edecek.
Merhabalar canımMerhaba bayanlar bende ucgun once test yaptim hamileyim aranıza bende katıldım sanirsam
Canım inşallah güzel haberler almana az kalmış son bir hafta galiba di mi? Yumurtlama gunune dikkat etmıs mıydın?Yaa bekleyen bi ben varım herhalde geçmiyor günler
selam bat 9 şubat benim erken mi öğrendiniz.Yaa bekleyen bi ben varım herhalde geçmiyor günler
Ben adete 3 gun kala idrar testınde ogrenmıstım canımselam bat 9 şubat benim erken mi öğrendiniz.
hangi testi aldın canım certain erken gebelikte %76 çıkması gereken günde bişey çıkmadı.Ben adete 3 gun kala idrar testınde ogrenmıstım canım
Merhabalar ben de 2013 subat annesiyim. İnşallah bu hamilelikte sağlıklı gelişirse ekim 2017 olacak.Merhaba canımm bnde beklemedeyim buu ay bi hafta kaldı bat a bu arada bnde 2015 haziran annesiyim
En basıt testtı erken gebelik testi degıldı. Ama yumurtlama donemımden emındır. Gec falan yumurtladıysan daha sonra cıkabılır. Bence adetın gecsın oyle yap canım. Zor oluyor beklemesı ama bence daha ıyı.hangi testi aldın canım certain erken gebelikte %76 çıkması gereken günde bişey çıkmadı.
hı hamileliğini öğrenen bayanlar bu konuda ikiye ayrılıyor bende hiç 3 senedir hamile kalmadığım için hangi gruptayım bilmiyorum.1- hamileliğini adetten önce öğrenenler 2- hamileliğini adet günü ve sonrasında öğrenenler.En basıt testtı erken gebelik testi degıldı. Ama yumurtlama donemımden emındır. Gec falan yumurtladıysan daha sonra cıkabılır. Bence adetın gecsın oyle yap canım. Zor oluyor beklemesı ama bence daha ıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?