- 31 Temmuz 2014
- 185
- 178
- 103
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Evet canım bende de oluyor bende henüz gitmesim doktora :) gayet normal..
Canim benim burda okuduğum kadarıyla kahverengi lekeler eski kan oluyormus bana Da mantıklı geldi.cunku ben gecen hafta ultrasonda bebeği gördüğümde doktora kesenin etrafında kanama alanı var mi diye sordum evet dedi.ama dun gittiğim doktora sordum kanama alanı yok dedi.benimde bir haftadır kahverengi lekelenmelerim var tahminimce vücut rahimde biriken kanı atıyor olabilir.bunu bir kac kişinin yazdığından da okudum.rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza aldırsın yasamayan bilemez ne demek oldugunuKahverengi lekelenme yaşayan bir anne adayına yazdığın çok güzel satırları allah razı olsun bilgilendirdiği için. Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağında göstersin evladını. Benimde kırmızı olmayan kahverengi lekelenme var
Progestan kullandim ama yan etki yapti doktorum hemen birak dedi. Bende kullanmiyorum. Ptesi gidip tekrar kalp atisini dinliyecm :) ve vitamin ilacida kullanicm. Sizde de yan etkisi oldu mu acababen kullanıyorum canım. hayırlı olsun
amin
bende kan testi verdim değerim yükselmiş mi diye
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza,Hanımlar merhaba
Bende ekim annesi olacağım kısmetse :)
5+2 günlük şuan sat a göre
Haftaya keseyi görmeye çağırdı dr. İnşallah görürüz sağlıkla devam ediyordur :)
Bat tan iki gün sonra çok hafif kahve lekelenme olmuştu yeni kanama değilmiş ama sonra kesildi.
İkinci defa artış için dr a giitğimde progesteron verdi eski lekelenme için ama lekelenmem çokk çok azdı bi gece kullandım bitti zaten acaba devam etmelimiyim kanamam olmadığı halde ne dersiniz
En güzeli :)Hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah :)) bn mart ayında gitmeyi düşünüyorum doktora.. vajinal ultrason ile baktirmak istemiyorum hemde minnagim biraz daha büyüsün
CAnim bugun degerim 1011 çıktı sizce ctesi kese görünürmü kizlarrrHayırlı olsun canım, değerin guzel inşallah onemlı olan 2 gunde bır 2 kat artması zaten
Canım kan testi de yaptırdın mı?Merhaba arkadaşlar bir süredir yazılanları takip ediyordum ve aranıza katılmak için can atıyordum. Nihayet ben de dün yaptığım idrar testi sonucunda hamile olduğumu öğrendim:)) Ama henüz çok erken sanırım daha bat gelmedi bu nedenle doktora gitmek için biraz beklemeyi düşünüyorum. Acaba doğru mu yapıyorum ne dersiniz?
Merhaba. Bende bat gununden 13 gun snra gittim :) bi sorun cikmadi. Hemen kalp atisini duydukMerhaba arkadaşlar bir süredir yazılanları takip ediyordum ve aranıza katılmak için can atıyordum. Nihayet ben de dün yaptığım idrar testi sonucunda hamile olduğumu öğrendim:)) Ama henüz çok erken sanırım daha bat gelmedi bu nedenle doktora gitmek için biraz beklemeyi düşünüyorum. Acaba doğru mu yapıyorum ne dersiniz?
İstersen yaptır 2 gün sonrasında tekrar yaptırıp artışı kontrol edersin :)Yok kan testi yaptırmadım yarın yaptırsam mı yoksa batın geçmesini mi beklesem bilemedim:)
Vajinal muayene ile mi duyuldu kalp atışı?Merhaba. Bende bat gununden 13 gun snra gittim :) bi sorun cikmadi. Hemen kalp atisini duyduk
Yok canım yapmadı oğlumda da kullandım ben sende Nasil yan etkisi olduProgestan kullandim ama yan etki yapti doktorum hemen birak dedi. Bende kullanmiyorum. Ptesi gidip tekrar kalp atisini dinliyecm :) ve vitamin ilacida kullanicm. Sizde de yan etkisi oldu mu acaba
Hayırlı olsun canım,Merhaba arkadaşlar bende 16 ekimde inşallah bebegimi kucagima alicam suan keseyi gördük haftaya kalp atışını gorcez cok heycanliyim ilk bebegim sizler nasil hazirliklara basladiniz ben cok heycanliyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ♡
Gozukebılır canım ama gormezsen de normal. Ben 2000 de gorememıstım de:)CAnim bugun degerim 1011 çıktı sizce ctesi kese görünürmü kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?