2017 ekim anneleri

Merhaba Canım

Hosgeldın aramıza benım de 2. cocugum , bu hamılelıgım ilke gore daha zor gececek gıbı benım içinde, tarihlerimizde aynı gibi:)

Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza

Hayırlı olsun canım, o kadar dogru orantılı olmayabılır sen gonlunu ferah tut. Gözükmüş sonucte ne guzel:) İnşallah kalp atışını da yakında duydun mu tamamdır

Canım çok geçmiş olsun cok dikkat et kendine. Doktor buyumeyle ılgılı normal dedıyse normaldır canım merak etme

Merhabalar kızlar,

Cuma günü kontrolüm vardı kalp atışı için. Karından ultrasonla baktı , "ben görüyorum burdan attıgını ama dinlemek istersen alttan bakmam gerekecek" dedi. "Yok gerek yok dedim, eşim de dinlemeyı cok istiyordu bir sonrakı kontrolde biz dinleriz" dedim. Bu arada hersey cok ıyı suyun da kesen de cok ıyı dedı cok sukur. 8,3mm olmus kujucuk:)
Bu arada arabada oglumla bekleyen eşim ogluma soylemıs kardesın olacak diye... Cok erken dedım ama dayanamamıs, allahtan sık sık sormuyor daha:)

Sonrasında hafta sonu arkadaslarla bolu abant gezımız vardı , cok ta guzel gectı ama donuste pazartesı nezle oldum , halsızlık falan burun akıntısı, cok yorgunum ve sefıl durumdayım

pazartesi sağlık ocağında da kan verdim sonuclar guzel cıktı çok sukur.

Gelmiyorsa leke falan kesilir.Birde iğne hemen kesiyor her ihtimale karşı yaptır onu bence

canım daha iyi şimidi azaldı gibi kesilecek sanırım dün bütün gece yattım evde işleri toplayım yarın ve ertesi gün için yıllık izin alacağım dinlenirsem daha iyi olacak

maşallah canım arkadaşım maşallah allah tamamına erdirsin

oğlun kaç yaşında canım, bende daha söylemedim eşimde dayanamıyor söyleyelim diyor yavrdum çok istiyor kardeşi olsun diye

çok geçmiş olsun dikkat et sende arkadaşım

KIZLAR BENDE. HAMILEYIM YARIN SAĞLIK OCAGINDA YAPTIRACAM KAN TESTI ACABA FOLIK ASIT FALAN VITAMIN YADA ORDA YAZARMI SSK BASLAMADI DAHA BILGISI OLAN VARMI SOCAGINDA NE YAPILIYO

canım daha iyi şimidi azaldı gibi kesilecek sanırım dün bütün gece yattım evde işleri toplayım yarın ve ertesi gün için yıllık izin alacağım dinlenirsem daha iyi olacak
Dinlenmen gerekiyor Tabiki daha iyi olur öyle.Kanama alanı çok muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…