- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.298
- 158
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Gelmiyorsa leke falan kesilir.Birde iğne hemen kesiyor her ihtimale karşı yaptır onu benceMasallah canım inşallah bende yarın kesildi diyebilirim insallah
Merhaba CanımKızlar merhaba bende inşallah ekim ayında ikinci kez anne olucam:) bu arada hepinizi tebrik ediyorum hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin Allah'ım.
Benim beklenen doğum tarihi 8 ekim geçen hafta çarşamba doktorum 10 gün istirahat verdi pazartesi iş başı yapıcam bu hamileliğim beni çok fazla zorluyo ilkinde hiç bulantı olmamıştı bu kez sürekli midem bulanıyo çok halsizim psikolojik olarak modum düşük sürekli bi de ağzımın içi zehir gibi yediğim hiç bi şeyden sudan bile bişey anlamıyorumCumartesi doktor randevumuz var ilk kez kalp atışlarını duycaz inşallah:) doktora da söylicem mutlaka bu bulantılar ve ekşimeler yanmalar için bi tedavi vardır diye düşünüyorum
Hayırlı olsun canım, değerin guzel inşallah onemlı olan 2 gunde bır 2 kat artması zatenKizlar herkese merhaba bende ekim ayi anne adayi olarak aranıza katıldım dün adet günümdu olmadım bugün kan verdim degerim 151.28 çıktı sizce normalmi degerim
Merhaba canım hayırlı olsun hosgeldın aramızaSlm kızlar bende hamileyim ekim ayında doğum yapıcam sanırım allah izin verirse :)
Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar bende hamişmişim aranıza yeni katıldıminşallah Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. belirtileriniz neler benm göğüslerim ve gaz dışında çok bi şikayetim yok. Birde uyku problemim var normalde hamileyken daha çok uyumak gerekmiyor mu ? Benim aksine uyku düzenim bozuldu uyuyamıyorum :/ uyusamda çok sık uyanıyorum benim gibi olanlar varmı
Hayırlı olsun canım hoşgeldin :)Merhaba bende dün akşam test yaptım hamileyim çok şükür 7 sene sonra gelen mucizem hala inanamiyorum. İnşallah hepimiz hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alırız.
Hayırlı olsun canım, o kadar dogru orantılı olmayabılır sen gonlunu ferah tut. Gözükmüş sonucte ne guzel:) İnşallah kalp atışını da yakında duydun mu tamamdırArkadaşlar merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun buraya yazcağımı hiç hayal etmezdim. Elhamdülillah ben de hamileyim. Sizlere bir sorum olcak. Son adet tarihim 7 ocak fakat ben geç yumurtluyorum. Kan değerlerim 13.02 1864 15.02 4411 17.02 9546 yükseliş 2 katı. Bugün doktora gittim gebelik kesem göründü fakat geriden geldiğimi söyledi doktor. Sata göre 6.haftaya girdim fakat doktor muhtemelen 5 haftalıksın dedi çünkü gebelik kesem küçükmüş. Haftaya yine gidicem. Kan değerleri bu kadar yüksek olmasına rağmen gebelik kesemin küçük olmasında sorun var mıdır?var mı böyle birşey yaşayan? Ve daha sonrasında bebişini görüp kalbini duyan?
Değerlerin çok güzel canımmerhabalar arkadaşlar
kan değerim çıktı şükürler olsun yükseliyor maşallah kuzuma
14/02/2017 21,60
16/02/2017 58,98
20/02/2017 254,7
Canım çok geçmiş olsun cok dikkat et kendine. Doktor buyumeyle ılgılı normal dedıyse normaldır canım merak etmeKızlar bugün yata yata bir hal oldum.Dua edelim birbirimize sağlıklı gelişip kucağımıza almak nasip olsun yavrularımızı.
Dün kanamam oldu benim biraz zorlandığı için acile gittik degerim artmış ve kese duruyordu yerinde bişey olmamış şükür.Sınavım vardı Ankara'da iptal oldu gidemezsin dinleneceksin Dedi doktorum.
Yalnız merak ettiğim şey var cuma günü kesem 4.48 iken 2 gün sonrası yani pazar günü 6,11 çıkmış.Normalde 1 mm büyümesi lazımmış.Sizce bir anormallik mi var
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin:)Merhaba kızlar,
ben aranıza yeni katıldım. nasip olursa bende ekim annesi olacağım
Geç gelişiyor Dedi işte tek lafı bu.Şimdi 7.10 mm olmuşCanım çok geçmiş olsun cok dikkat et kendine. Doktor buyumeyle ılgılı normal dedıyse normaldır canım merak etme
Evet canım bende de oluyor bende henüz gitmesim doktora :) gayet normal..Benimde bugün 5+0 oldu.. daha minnagiz.. dr a henuz gitmedim.. bazen agri oluyor kasklarmda batma gibi sürekli deil ama.. sizlerde de bu sıkıntısı olan var midir acaba ??
Gelmiyorsa leke falan kesilir.Birde iğne hemen kesiyor her ihtimale karşı yaptır onu bence
Değerlerin çok güzel canım
Merhabalar kızlar,
Cuma günü kontrolüm vardı kalp atışı için. Karından ultrasonla baktı , "ben görüyorum burdan attıgını ama dinlemek istersen alttan bakmam gerekecek" dedi. "Yok gerek yok dedim, eşim de dinlemeyı cok istiyordu bir sonrakı kontrolde biz dinleriz" dedim. Bu arada hersey cok ıyı suyun da kesen de cok ıyı dedı cok sukur. 8,3mm olmus kujucuk:)
Bu arada arabada oglumla bekleyen eşim ogluma soylemıs kardesın olacak diye... Cok erken dedım ama dayanamamıs, allahtan sık sık sormuyor daha:)
Sonrasında hafta sonu arkadaslarla bolu abant gezımız vardı , cok ta guzel gectı ama donuste pazartesı nezle oldum , halsızlık falan burun akıntısı, cok yorgunum ve sefıl durumdayım
pazartesi sağlık ocağında da kan verdim sonuclar guzel cıktı çok sukur.
Oğlum 4 yaşında canım:)maşallah canım arkadaşım maşallah allah tamamına erdirsin
oğlun kaç yaşında canım, bende daha söylemedim eşimde dayanamıyor söyleyelim diyor yavrdum çok istiyor kardeşi olsun diye
çok geçmiş olsun dikkat et sende arkadaşım
Dinlenmen gerekiyor Tabiki daha iyi olur öyle.Kanama alanı çok muyducanım daha iyi şimidi azaldı gibi kesilecek sanırım dün bütün gece yattım evde işleri toplayım yarın ve ertesi gün için yıllık izin alacağım dinlenirsem daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?