2017 ekim anneleri

Bende senin gibi yapacağım en mantıklısı :)

Kızlar ben bugun 6+5 de kalp atışını duydum çok şükür rabbim devamını da nasip etsin sağlıkla.vajinal ultrasonla baktı.bir haftadır kahverengi lekelenmelerim var ama doktor pıhtı halinde gelmediği ve kırmızı olmadığı sürece korkma dedi.progestan da kullanıyorum.ama doktordan doktora çok fark var.gecen hafta gittiğimde muayeneye gitmeden önce lekelenmelerim var dedim dogru düzgün bakmadı bile tam çıkarken kesenin etrafında kanama var mi hocam deyince ay ben ona bakmadım diye geri döndü baktı ve kanama vardı.bu hafta şükür içerde kanama alanı yok umarım bu lekelenmeler de geçer de rabbim hem bana hemde isteyen herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

Benimde bugün 5+0 oldu.. daha minnagiz.. dr a henuz gitmedim.. bazen agri oluyor kasklarmda batma gibi sürekli deil ama.. sizlerde de bu sıkıntısı olan var midir acaba ??

Masallah değerin çok güzl korkma ilk sonuç için katlanarak artsın inşallah
Bence 4 haftalık sanirim
sürekli araştırma yapıyorum

Kahverengi lekelenme yaşayan bir anne adayına yazdığın çok güzel satırları allah razı olsun bilgilendirdiği için. Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağında göstersin evladını. Benimde kırmızı olmayan kahverengi lekelenme var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…