- 5 Kasım 2012
- 370
- 436
- 103
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Bende senin gibi yapacağım en mantıklısı :)İyiyim çok teşekkür ederim, güzel gidiyor. Sen de iyisindir inşallah.
Ben 8 haftalık olduğunda, yani martın ilk haftası gibi gitmeyi düşünüyorum, hem ultrason hem kalp atışı bir arada olur diye düşünüyorum, iki kere ayrı ayrı gitmemeyi düşündüm.
cevabınız için teşekkürler4 haftalık henüz
Biraz heyecanlıyız ama bekleyeceğiz sağlıklı olsunlar daBende senin gibi yapacağım en mantıklısı :)
İnşallahBiraz heyecanlıyız ama bekleyeceğiz sağlıklı olsunlar da
sürekli araştırma yapıyorum
sizde sormak istedim aşılama yapıldı ayın başında kan testinde hcg 500 dio doktoruma göstermek nasip olmadı araştırmalarıma göre pozitif ama kaç haftalık sizde takipdesiniz gördüğüm kadarıyla kan takibi yapıyorsunuz o yuzden size sormak istedim kısmet olursa benim ilk olacak ve bilgilenmek istiyorum çok saol insallah sağlıcakla alırız kucağımıza rabbim isteyen gönlünden gecirenlerede nasip etsin ben cok bekledim allah yardımcıları olsun
Nasılsın hemsom calisiyormusunHayırlısı ins
Benimde bugün 5+0 oldu.. daha minnagiz.. dr a henuz gitmedim.. bazen agri oluyor kasklarmda batma gibi sürekli deil ama.. sizlerde de bu sıkıntısı olan var midir acaba ??
Kahverengi lekelenme yaşayan bir anne adayına yazdığın çok güzel satırları allah razı olsun bilgilendirdiği için. Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağında göstersin evladını. Benimde kırmızı olmayan kahverengi lekelenme varKızlar ben bugun 6+5 de kalp atışını duydum çok şükür rabbim devamını da nasip etsin sağlıkla.vajinal ultrasonla baktı.bir haftadır kahverengi lekelenmelerim var ama doktor pıhtı halinde gelmediği ve kırmızı olmadığı sürece korkma dedi.progestan da kullanıyorum.ama doktordan doktora çok fark var.gecen hafta gittiğimde muayeneye gitmeden önce lekelenmelerim var dedim dogru düzgün bakmadı bile tam çıkarken kesenin etrafında kanama var mi hocam deyince ay ben ona bakmadım diye geri döndü baktı ve kanama vardı.bu hafta şükür içerde kanama alanı yok umarım bu lekelenmeler de geçer de rabbim hem bana hemde isteyen herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
İyiyim diyelim iyi olalım.usutmusum biraz çalışıyorum öğretmenim ben.sen?Nasılsın hemsom calisiyormusun
Bende 5+3 canım aynı durumlar bende de var
Geçmiş olsun canım bende kamuda yoneticiyimİyiyim diyelim iyi olalım.usutmusum biraz çalışıyorum öğretmenim ben.sen?
Arastiracagim canım sagolKizlar aranızda gobekten iğne olan yada alttan jel kullanan varmi A anneveoglusu sende araştır bunu canım lekelenmen varya
Sağol cnm tekler.Geçmiş olsun canım bende kamuda yoneticiyim
Yok Can'ım bitti dün şükür gerisi gelmedi kanama alanı da gözükmüyordu ultrasondaezo26 nasıl oldun canım kanama kesildimi kahverengi lekelenme var mi
Masallah canım inşallah bende yarın kesildi diyebilirim insallahYok Can'ım bitti dün şükür gerisi gelmedi kanama alanı da gözükmüyordu ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?