2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Üzülme lütfen. Dr um dusuklerim sebebiyle bana daha embryo naklinden beri proluton igne yaptiriyor. Ama tutundu işte. Seninki de tutundu. Bebeğini kucağında hayal et. Bebeginle konuş. Ona sevginin kalbinden bembeyaz bir ışık gibi aktığını hayal et. Emin ol sevgi enerjisiyle güçlenecek.

Ne güzel söyledin Öyle

Bişi dediği yok ilaçlara dinlenmeye devam
düşük tehliken mi var canım bnm kuzenim de hamile 14. haftaya fln geldi sanırım şimdiye kadar hep kanaması oldu progestanlar iğneler haplar sürekli yatıyodu tam problemi neydi bilmiyorum ama şimdi iyi çok şükür senin de çabucak geçer inşallah

Amin. Bilemiyorum boşlukta gibiyim daha çok küçük yani şu an herşey şaka gibi hastaneye gidiyoruz
2 yaşamış maşallah ya 9 ay da öyle geçer sen suan soktasin alisirsn zamanla berabrr büyüler ne güzel. Hakkında hayırlısı olsn belkide böylesi iyi olacak..

Merhaba arkadaşlar bende 7haftalık hamileyim inşallah Allah nasip ederse ekim annesi olucam. 2013ekim doğumlu bir kızım var. 3 gün önce lekelenme şikayeti ile doktora gittim ve iğne ile progesteron ilacına başladım hiç kalkmayacaksın dedi yatıyorum. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin

2 yaşamış maşallah ya 9 ay da öyle geçer sen suan soktasin alisirsn zamanla berabrr büyüler ne güzel. Hakkında hayırlısı olsn belkide böylesi iyi olacak..
Şimdi hastanedeyiz bakalım kesin mi bu da testim

Eklentiler

• IMG_2850.JPG
    IMG_2850.JPG
    36,9 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba arkadaşlar bende 7haftalık hamileyim inşallah Allah nasip ederse ekim annesi olucam. 2013ekim doğumlu bir kızım var. 3 gün önce lekelenme şikayeti ile doktora gittim ve iğne ile progesteron ilacına başladım hiç kalkmayacaksın dedi yatıyorum. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hosgeldın canım benımde 2013 dogumlu oglum var. Hayırlısıyla alırız kucaklarımıza ınsallah

Canım son adet tarıhın ne benım kuzenımde test yapıcak ta erken mı dıye dusunuyp 21 ocakta en son adetı.

Merhaba ben de bu ay hamile olduğumu öğrenmek istiyorum..yarın adet günüm fakat 2 gündür adet sancılarım sürüyor böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda.test yapmaya cesaret edemiyorum

X