- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
Zorla kendini canm inslh yiyebilirsn:)Bugun oldu buda 3 lt su ıcen ben 1 bardagı zor ıctım. Icıyodum aslında ama bakıyım muslı yıyebılcekmıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zorla kendini canm inslh yiyebilirsn:)Bugun oldu buda 3 lt su ıcen ben 1 bardagı zor ıctım. Icıyodum aslında ama bakıyım muslı yıyebılcekmıyım
Arkadaşlar o kadr evham yapıyorummm ki kendime engel olamıyorumm bir belirti yok gözlerimin önünde kararma oluyordu ayağa kalkınca geçti goguslerim agrisida geçti bulantmda yok yani anlayacağınız hc bir belirtim yok iki gün önce az bi aç kalınca nasıl kazanıyordu migdm oda geçti off bnmi uyduruyorum ya eşime gidip bi kan tahlili yaptıralım diyorum yok diyo boşuna kendine sıkıntı verme durmadan da kan aldırma perşembe yapar doktorun diyo perşembe bir türlu gelmiyor
Canım progestanı doktor niçin vermişti ? Şunun icim soruyorum benim 2 ay önce 6 haftalık bi düşüğüm olmuştu kanamam baslamak uzereyken gitmistim doktora progestan vermişti ama geçti artık 1 hap içebildim sonra bebeğimi kaybettim zaten. Şimdi ise tekrar boyle birşey yasamaktan korkuyorum doktorda kullan diye hicbisey demedi progestan verir diye düşünüyodum tekrarlamasn düşüğü engellesin diye sana sorma nedenimde buydu ?Seni çok ii anlıyorum ama belirtilere takılma sabret ii haberler a lcaz inşallah.... Uyuya kalmışım sana yazıp  beni progestan böle yapıyor günde 4 kere oda olmasa belirti olmaz
Bende artk progestan dan rahatsız olup onu belirti sanıyorum diye düşünüyorum belkide bnde hc belirti olmadıSeni çok ii anlıyorum ama belirtilere takılma sabret ii haberler a lcaz inşallah.... Uyuya kalmışım sana yazıp  beni progestan böle yapıyor günde 4 kere oda olmasa belirti olmaz
Benım 10aralıktı canım ama doktorum gec dollenme olabılır dedı bende pko var cunku. Senın nezamandıGüzel haberlerle gel canım senin sat ne zamandı??
Canım ben doktoruma dedımkı anım hıcbısı ıstemıo ne yesem mıdeme kotu gelıcek gıbı dedım. Doktorum da kendını sakın zorlama ılk aylarda zaten cok kılo alınmaz mıde bulantısı oldugu ıcın dedı. Zorlarsan yedıklerını cıkarırsın ozaman da bı anlamı yok dedı. Kendını tanıyıp mıdenın o an alabılecegı ne varsa onu yemen en saglıklısı dedı oyuzden kendını zorlama tatlımBugun oldu buda 3 lt su ıcen ben 1 bardagı zor ıctım. Icıyodum aslında ama bakıyım muslı yıyebılcekmıyım
Çok güzel cnm bu değer hadi hayırlısı bakalım ...olsunda napalim katlancaz artık :)Canım yaptırdım, ikiye katlamış. 52 çıktı. Ama çok erken yaptırdığım için şimdi sürekli kan vermek zorunda kalacağım galiba.
İnşallah yükselsin de . Ben neler çektim, daha da çekerim :) Bu arada telefona hamilelik takvimi indirdim. Bebeğin o gün gelişimyle ilgili bilgiler veriyor. Bugün şöyle bir bildirim verdi : "Selam Anne Ben dört haftalık oldum :)"Çok güzel cnm bu değer hadi hayırlısı bakalım ...olsunda napalim katlancaz artık :)
Aynen canım,zorlamıyorum zaten artık yıyebıldıgım kadarCanım ben doktoruma dedımkı anım hıcbısı ıstemıo ne yesem mıdeme kotu gelıcek gıbı dedım. Doktorum da kendını sakın zorlama ılk aylarda zaten cok kılo alınmaz mıde bulantısı oldugu ıcın dedı. Zorlarsan yedıklerını cıkarırsın ozaman da bı anlamı yok dedı. Kendını tanıyıp mıdenın o an alabılecegı ne varsa onu yemen en saglıklısı dedı oyuzden kendını zorlama tatlım
Canım progestanı doktor niçin vermişti ? Şunun icim soruyorum benim 2 ay önce 6 haftalık bi düşüğüm olmuştu kanamam baslamak uzereyken gitmistim doktora progestan vermişti ama geçti artık 1 hap içebildim sonra bebeğimi kaybettim zaten. Şimdi ise tekrar boyle birşey yasamaktan korkuyorum doktorda kullan diye hicbisey demedi progestan verir diye düşünüyodum tekrarlamasn düşüğü engellesin diye sana sorma nedenimde buydu ?
Benım 10aralıktı canım ama doktorum gec dollenme olabılır dedı bende pko var cunku. Senın nezamandı
Canım hangi uygulama acaba?İnşallah yükselsin de . Ben neler çektim, daha da çekerim :) Bu arada telefona hamilelik takvimi indirdim. Bebeğin o gün gelişimyle ilgili bilgiler veriyor. Bugün şöyle bir bildirim verdi : "Selam Anne Ben dört haftalık oldum :)"
Tavsiye ederim :)
Canım ben ıkı ayda bir söktürücüyle adet gören biriydim allahım gec dollenme de olsa nasip etti ya ben hergun sukrediyorum. İnsallah ctesi kalp atıslarını da duyarız guzel haberler getiririzAaa su an cok şaşrdımmm bnm gibi yok sanıodum 33 34 güde bi adet oluodum bende bnmde son adet 21 aralık ama ultrason da 11 gün geriden gelioz 12 di 5 günde 11 e düştü fark. İnşallah kalp atışı duyarız da gerisi önemli olmaz
Merakla bekliyorum cnm haberlerini :)) uygulamanın adı ne cnm hamilelik takvimimiİnşallah yükselsin de . Ben neler çektim, daha da çekerim :) Bu arada telefona hamilelik takvimi indirdim. Bebeğin o gün gelişimyle ilgili bilgiler veriyor. Bugün şöyle bir bildirim verdi : "Selam Anne Ben dört haftalık oldum :)"
Tavsiye ederim :)
Canım ben ıkı ayda bir söktürücüyle adet gören biriydim allahım gec dollenme de olsa nasip etti ya ben hergun sukrediyorum. İnsallah ctesi kalp atıslarını da duyarız guzel haberler getiririz
hayırlı olsun cnm .ay ne güzel bende tam aksine zorla su iciyomMerhaba kizlar, benim kuzumda 4hafta 6 gunluk. Ilk degerim 650 cikti 2 gun sonrada 1000 cikti inşallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Ben cok fazla susuyorum sizdede varmi su icme istegi.su içiyorum ama kanmiyorum. Sabah kalkar kalkmaz suya sariliyorum. Sizdede bu dönemde susuzluk oluyomu
Ben varım cnm doktor için soruyosun sanırım bende bikç hftya netleştrmk istiyorum doğum tahlil muayene dahil uygun bişe bakıcam var mı tavsyen yada bilgin?Aa süper :) İlk kuzu kaç doğumlu? Beninki 2011
Ya bu arada Ankaralı olanlar var mı??