- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.870
Merhaba. Kızımın son sefer yapışıklığı ben açtım. Bezini bağlarken bolca östrojen kremi sürdüm, sonra banyo yaptırdım, bir kulak pamuğunun ucundaki pamuğu iyice azaltıp onunla açmaya çalıştım ama kızım çok ağladı, elimle iki yana açtım.Merhaba iyi günler benim kızımda da war vajinal yapışıklık 2 defa actırdım tekrar actırıcam yine kapandıactırma sonrası cok. Canı acıyor idrar yaparken sizde de oluyormu? Birde krem filan sürüyolarmı acarken ?
Bir şey olmadı canım çok şükür. İlk kez devam sütü içti. O da bayatmış :)Bir sey olmaz canim o zaman karni agrir belki biraz nasil simdi
Sürekli antibiyotik kullanıp sonuç alamamaktan iyidir canm inşallah çözüme kavuşur biran önceKızlar merhaba, kızım için fmf testi vermiştik ve sonuçta E148Q heterizigot çıktı. Sanırım taşıyıcı demekmiş. Doktor çok anlamlı değil dedin. Ancak bu ayki ateşlenme de bakılacak değerlere göre olmazsa ilaç başlayacakmışız. Hakkımızda hayırlısı. En azından ateşin sebebi bulundu 1 sene sonra
İşte geldim burdayım. Evet yaa kimse yazmıyor artık ben ara ara uğrayıp bakıyorum yazan yok. Nasılsın? Ben memeyi kestim 22 aylıkken çok şükür yemesi daha iyi oldu. Uykusuda daha ii oldu. Ama konuşmuyor hiç ya. Biraz konuşmaya başlasa da derdini anlatsa. Geve uykusu sersemi uyanıo ne istediğini anlamıyoruz ağlıo uykusu dağılıyor . Ama genel olarak 11 de uyugor sabah 6.30a kdr hiç uyanmıyorArtik kimse yazmaz oldu @yesoka90zafrina89 @Polyanna82 aklima gelmeyen baska arkadaslar nerelerdesiniz ne var ne yok
Aynen canım 12 şişe antibiyotik kullandık şu zamana kadar. Şimdi en azından kendi ilacını kullanırız.Sürekli antibiyotik kullanıp sonuç alamamaktan iyidir canm inşallah çözüme kavuşur biran önce
Ay maşallah darısı bana olsun şu meme kesme olayının..Deli gibi emiyorlar ikisi de.. Pazartesi günü doğum günleri.. Şu aşı olayı felan da geçsin bende artık kesmeyi istiyorum.. Çünkü emzirirken çok bunalıyorum artık.İşte geldim burdayım. Evet yaa kimse yazmıyor artık ben ara ara uğrayıp bakıyorum yazan yok. Nasılsın? Ben memeyi kestim 22 aylıkken çok şükür yemesi daha iyi oldu. Uykusuda daha ii oldu. Ama konuşmuyor hiç ya. Biraz konuşmaya başlasa da derdini anlatsa. Geve uykusu sersemi uyanıo ne istediğini anlamıyoruz ağlıo uykusu dağılıyor . Ama genel olarak 11 de uyugor sabah 6.30a kdr hiç uyanmıyor
Aklıma gelen tek şey dişler mi çıkıyo, en arka azılar?Uykudan söz açılmışken maşallah diyeyim canım bu arada benim oğlum bu aralar özellikle son 1 haftadır falan sürekli uyanıyor ya gece sürekli ama kalkıyor beşikte anne diyor uyutuyorum yatırıyorum 1 saat geçmiyor hadi bi dahaa deliksiz uyuyan çocuğa ne oldu anlamıyorum ya hiç karşılaştınız mı böyle bir durumla sabah da erkenden kalkıyor şaştım kaldım valla artık
Artık inşallah dişi çıkıyordur diyecek konuma geldim çözümsüz çaresiz kalıyorum yavrumun uykusu gidiyor uyuyamıyor öğretmenim 2 ay tatilde onunlaydım şimdi okula dönmemi kabullenemedi gibi her sabah seramoniyle çıkıyorum evden acaba buna dair bir kaygı mı yaşıyorAklıma gelen tek şey dişler mi çıkıyo, en arka azılar?
Aynen büyük ihtimalle o yüzden de yapıyordur ama alışır o da kısa zamanda inşallahArtık inşallah dişi çıkıyordur diyecek konuma geldim çözümsüz çaresiz kalıyorum yavrumun uykusu gidiyor uyuyamıyor öğretmenim 2 ay tatilde onunlaydım şimdi okula dönmemi kabullenemedi gibi her sabah seramoniyle çıkıyorum evden acaba buna dair bir kaygı mı yaşıyor
Aminn inşallahAynen büyük ihtimalle o yüzden de yapıyordur ama alışır o da kısa zamanda inşallah ❤
Biz bugün pikniğe gittikKızlae başka çlcuklara bakıyorjm kendileri araba sürüo bebek oynuo bnmki bize yapışık 5 dk bırakmıyor. Yemek problem uyku problem 1sn durmuo hep yarqmazlıkta. Şikayet gibi diil ama çok yoruldum ya
ya bide ağlaması var. konuşamadığı için sinirleniyor. anlatamadıkça ağlıyor. Konuşamadıkça büyümeyecek diye düşünüyorum. yaşıtları çocuk oldu benimki hala bebek sanki.Biz bugün pikniğe gittikmahvolduk. Deniz kenarına indi kumlarda yuvarlandı, trombolin diye tutturdu, bizi de içeri çekti, toprakları yaladı. Kendi yedi, bizim yememize izin vermedi. Hiç oturmadık. Ve her dışarı çıkışta burnumuzdan geliyor ama bu dönemde normal. Genelde 3 yaşını geçince bir yerde oturmaya başlıyor diyorlar
Kızım da hep eteğimde ağlıyor. Artık komşulardan özür dilemeyi bıraktık utanıyoruz. Bizim de psikolojimizi bozuyor ağladıkça. Dün piknikte herkes ağlamasına doydu. Bir daha bizi bir yere çağırmazlar herhalde :)ya bide ağlaması var. konuşamadığı için sinirleniyor. anlatamadıkça ağlıyor. Konuşamadıkça büyümeyecek diye düşünüyorum. yaşıtları çocuk oldu benimki hala bebek sanki.
Maşallah. Nice güzel senleri olsun inşallahbugün bizim doğum günümüz kızlar...zafrina89 canım benimkiler de aynı öyle, ben çalışmamıza bağlıyorum. Bir çocuk oyuncaklarla oynamaz mı benimkiler oynamıyor, sürekli peşimizdeler..Ağlamaları da cabası..
İyi ki doğmuşlar o zaman :) sağlıkla büyüsünler inşallahbugün bizim doğum günümüz kızlar...zafrina89 canım benimkiler de aynı öyle, ben çalışmamıza bağlıyorum. Bir çocuk oyuncaklarla oynamaz mı benimkiler oynamıyor, sürekli peşimizdeler..Ağlamaları da cabası..
Çizgi filmle arası yok pek izlemiyor. Niloya fln hiç dikkatini çekmedi. Haftasonu elifin düşyeri var meyveler fln konuşuyor. Azcık ona bakıyor. Akıllı tavşan momo fln çıkıo izlemiyor. Tlfnu eline geçirdiği an youtube un derinliklerinde kayboluyor. Rusça ispanyolca ingilizce japonca derken türkçe konuşamıyor bencezafrina89 Kıvanç hiç çizgi film izliyor mu? Ben biraz niloya izletiyorum. Tane tane çok güzel konuşuyor. Ondan bir sürü şey öğrendi.