- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
Canım tedaviye başlanmadı malesef. Ben ateşin 4. günü dayanamayıp antibiyotik verdim. Doktor da bana birşey demediği için bu ay gitti malesef. Diğer ateşlenmesinde bazı değerlerine tekrar baktırıp fax çekeceğiz, ona göre sanırım tedaviye başlayacak.Pfapa nın belli bir test yok biliyorsun. Önce tedavi uyguluyorlar. İlaç işe yararsa teşhisi koyuyorlar. Tedaviye başlandı mı canım
Kızım bu ara çizgi film izlemek istiyor. Çizgi filmdeki komik şeylere gülüyor, şarkıları söylüyor. Bayağı büyüdü bizimkiler :)Selam kizlar gecmisi okuyamadim.Her sey yolundadır umarim.Cocuklarla evde neler yapiyorsunuz.Herkes birgununu anlatsa birbirimize fikir olsa:)
Benim oğlum da birkaç gündür çok iştahsız ve çok kaka yapıyor ve kakasi hemen pişik yapıyor doktora götürdüm kakasina birsuru test yapıldı bişey çıkmadı, altta en arka büyük azı diş, dört baştan patlamış çok zor çıkıyor annem babam bizde herkes ayrı yoruldu sürekli kaka yıkıyoruz valla çıksa da kurtulsam dişlerimiz oysaki rahat çıkmıştı büyük azılar yordu bizi baya.Kızlar nasılsınız bebişler nasıl? Benim kız 3 gündür iştah sız ve ateşli. En arka azılar hariç tüm dişler çıktı. Başka hastalık belirtisi yok. En arka azı dişin biri sertleşmiş parmağımla bakınca. Bu kadar erken çıkar mı bu azıla ya.
Tecrübeli anneler ne kadar sürer dişin patlaması ve bu kadar erken çıkar mı?
Ay bizim de öyle, çok kaka yapmaya başladı. Hatta sabah uyandığında öyle Bi kaka yaptı ki bezden taştı halılaraBenim oğlum da birkaç gündür çok iştahsız ve çok kaka yapıyor ve kakasi hemen pişik yapıyor doktora götürdüm kakasina birsuru test yapıldı bişey çıkmadı, altta en arka büyük azı diş, dört baştan patlamış çok zor çıkıyor annem babam bizde herkes ayrı yoruldu sürekli kaka yıkıyoruz valla çıksa da kurtulsam dişlerimiz oysaki rahat çıkmıştı büyük azılar yordu bizi baya.
Uyuyor canım 2,5 saat kadar.Kizlar sizinkiler oglen uyuyor mu Dolunay hic istemiyor
Kızım da hiç istemiyor, hep oynamak istiyor. Ben de oto koltuğuna oturtup arabayla gezdiriyorum, öyle uyutuyorum. Hemen her öğlen arabada uyuyor diyebilirim. Uyumazsa geceye kadar aşırı huzursuz oluyor, gece de erken yatıp çok uyanıyor.Kizlar sizinkiler oglen uyuyor mu Dolunay hic istemiyor
2 gun icinde tuketilmelimdiye biliyorum canim gozlemle bence baya olmus cunku uyutmamaya calisKızlar ya eşim kızıma dolapta duran devam sütünü içirmiş. Nerdeyse 10 gün olmuştu açalı? Sabah içmiş. Sizce bir şey olur mu ?
Sütü saha dokuzda içmiş. Akşam dokuzda uyudu. İnşallah bir şey olmaz ya2 gun icinde tuketilmelimdiye biliyorum canim gozlemle bence baya olmus cunku uyutmamaya calis
Merhaba iyi günler benim kızımda da war vajinal yapışıklık 2 defa actırdım tekrar actırıcam yine kapandıHerkese merhaba kızlar. Dün diyetisyene başladım. Bildiğim dışında hiçbir şey söylemedi ama 250 lirayı verince başladım diyete
Bugün de kızımın kontrolü vardı. Yine vajinal yapışıklık başladıÇocuk cerrahına yönlendirdi. Kaç yaşına kadar yapışıklık olmaya devam eder acaba. Sürekli gidip açtırıyoruz :)
Bir sey olmaz canim o zaman karni agrir belki biraz nasil simdiSütü saha dokuzda içmiş. Akşam dokuzda uyudu. İnşallah bir şey olmaz ya
Gecmis olsun canim en azindan bir sebep bulundu insallah bundan sonrahic hasta olmaz kuzuKızlar merhaba, kızım için fmf testi vermiştik ve sonuçta E148Q heterizigot çıktı. Sanırım taşıyıcı demekmiş. Doktor çok anlamlı değil dedin. Ancak bu ayki ateşlenme de bakılacak değerlere göre olmazsa ilaç başlayacakmışız. Hakkımızda hayırlısı. En azından ateşin sebebi bulundu 1 sene sonra