2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kulak için bir göz damlası var. Onu kullanıyorlar canım. Kulakta enfeksiyon var dediyse kullanırdım ben herhalde. Çünkü bebekler derdini anlatamıyorlar. Ağrı yapıyor olabilir

Kulak için bir göz damlası var. Onu kullanıyorlar canım. Kulakta enfeksiyon var dediyse kullanırdım ben herhalde. Çünkü bebekler derdini anlatamıyorlar. Ağrı yapıyor olabilir
Pek huysuzlugu yok arada kasıyor sadece. Yıne doktora gotureceğim sadece kuşak için bir şeyler almaya. O damlanın adı nedir onu da sorayım

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.tabii annesini kaybeden,evladını kaybeden,evlat hasreti çeken,anne gibi emek veren herkesin anneler günü kutlu olsun

anneler gününüz kutlu olsun bizim için çok sıradan bir gün oldu. kv ler yatılı geldi şehir dışından. dinleneceğime daha çok yoruluyorum. yeme içme toplama bitmiyor bi türlü. biz keyfi keyf yaşayan tipler diiliz. hele çocukla ilgilenirken bi çok şeyden ödün veriyoruz. ama onlar öyle diil saati saatine kahve içilevek yemek yencek. oğlumsa 2 gündr 7 24 memede. kv tutturdu bıraktıraşım bn burdaykn die. yemekte yemiyor çünkü. bnmse bi tarafım bıraktır diyor gece uyumuo gündüz yemek yemio bütün gün üstümde meme meme die. bi tarafım ise kıyamıo.

Allah askına dua edın Dolunay yogun bakımda zaturre olmus hayati tehlikesi var Allah askına dua edin

Aynen bizim dr da ayni açıklamayı yapti. Süt verdirmiyor. Ayran yogurt kefir....

Kapali ürünlerin hepsinde cok fazla katki maddesi var ve sağlıksız. Ben ogluma paketli hic birsey almıyorum. Sütü de cam sisede alıyorum yogurt puding filan yapıyorum. Ozellikle kutu sütlerin kartonlarının cok zararli olduğunu söylemişti görümcem. O da cok arastirir böyle seyleri.

Allah askına dua edın Dolunay yogun bakımda zaturre olmus hayati tehlikesi var Allah askına dua edin
Allah Allah noldu böyle birden okuyamiyorum her mesaji bazen hastamiydi, çok geçmiş olsun dualarımız sizinle tabiki firsat bulunca yaz lütfen.

Ben hâlâ büyük oğluma bile kutu süt icirmiyorum sadece cam şişe sek süt.Ikisi aynı sütü içiyor gece yatmadan içiyorlar hergün, tok da tutuyor sabaha kadar deliksiz yatıyorlar çok şükür.

Allah razı olsun kızlar hepinizden. Durumu hala aynı.Hiçbir seyi yoktu haftasonu burnu akıyordu sadece ne ates ne baska bir sey. Ben de pazartesi cocuk doktoruna goturcektım. Ama birden cok agladı morardı hemen acile getirdik. Zatürre dediler. Yogun bakıma aldılar. Nefes alısverıs cok az cıhaz bagladılar. Doktor nefes alısverişinden dolayı riskli diyor. Dualarınızı esirgemeyin.

çok geçmiş olsun canım. zatürre aniden mı başlıyormuş acaba Allah korusun bir şey mi kaçtı soluğuna da nefes alışını engelliyor ?inşallah tez zamanda iyileşir, iyi haberler verirsin.Rabbim korusun,esirgesin tüm dertlerden, şifasını versin inşallah

Bir an once toparlar insallah canim. Dualarimiz seninle.Su anda durum nasıl gelisme varmi?

Iyiyim canım çok sağol.isler bu aralar durdu biraz.Ramazan dolayisiyla sanirim.buyuk kizim iyi cok sukur ama Arven sabah atesli uyandi kakasi da mukuslu maalesef canım ya
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin şimdi nasıl?

Ramazanda durulması normal bence sonrasında bol bol düğün olur inşallah canım.

Canım geçmiş olsun, şayet orta kulak iltihabı ise çok ağlar ve antibiyotik kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak dediğim gibi sadece geniz akıntısı burun akıntısı ile kulak iltihabı demek çok ileri bir söylem olur kulak iltihabı olan çocuğun eli kulağında olur çok ağrı yapar dıştan da kızarıklık olur genellikle kulakta. Sen bu belirtileri görürsen çocuk hastanesine götürebilirsin ve orada doktora antibiyotik vermeden geçirecek bir yol varsa kesinlikle bu teklife açık olduğunu belirtirsen doktor da ona göre yol çizer.
Genellikle anne sütü damlatma, soğan suyu damlatma ve çörekotu yağı damlatma alternatif tedaviler oluyor.
Bu belirtiler olmazsa burnu aksın hiç takılma çocuk dediğin sümüksüz büyümüyor. Bu arada süt ve süt ürünleri mukuslu artırır, hastalık dönemlerimde bir miktar azaltmak faydalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…