2017 Ekim Anneleri Alışverişlerimizi Paylaşalım

fadfadfad

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
60
72
Merhaba arkadaşlar,

Yazdığımız topiklerde alışverişlerimiz pek paylaşılmadı. Ben 2. Çocuğum olduğu için pek fazla alışveriş yapmadım. Aldıklarımızı ve fiyatlarını paylaşıp birbirimize fikir verelim.

Hepimize hayırlı doğumlar :KK200:

Hayırlı olsun konu arkadaşlar:halay:
Bebek bezi bana uygun geldi, jokerde 126lı prima premium care 48 tl kargo bedava, almayı düşünen olursa

Bende premium care 2numaranın 88lisini 30 liraya almistim.tesadufen let go zebramoyu gezerken gördüm stok yapipta yada yanlış alınan bezleri biraz daha uyguna satıyorlar bakmak isterseniz

merhaba kızlar
Benim ilk bebeğim, daha hiç başlamadım alışverişe. ne alacağım ne yapacağım bilmiyorum. daha yazlıklar var piyasada malum bizim bebişlerde kışa doğru doğuyor.

merhaba kızlar
Benim ilk bebeğim, daha hiç başlamadım alışverişe. ne alacağım ne yapacağım bilmiyorum. daha yazlıklar var piyasada malum bizim bebişlerde kışa doğru doğuyor.
Hayırlı olsun arkadaşım, ben evdeydim ve kararsız bir insanım. Benim de ilk bebeğim olacak inşallah ne alayım ne edeyim liste mi çıkartsam derken 1 ay geçti zati tecrübesizlikten. Niyetine girdin mi internetten veya mağazadan halloluyor bir şekilde, temmuzun 2. haftası başladık hala eve geliyor eksikler:halay: Bu haftaya kadar nasıl sabrettiniz sorması ayıp:eek:

Hayırlı olsun arkadaşım, ben evdeydim ve kararsız bir insanım. Benim de ilk bebeğim olacak inşallah ne alayım ne edeyim liste mi çıkartsam derken 1 ay geçti zati tecrübesizlikten. Niyetine girdin mi internetten veya mağazadan halloluyor bir şekilde, temmuzun 2. haftası başladık hala eve geliyor eksikler:halay: Bu haftaya kadar nasıl sabrettiniz sorması ayıp:eek:
çok teşekkür ederim canım. seninde hayırlı olsun. kız mı erkek mi :) çevremde bi kaç doğum sonrası bebek kaybetmeleri yaşadım o beni çok etkiledi. hatta anneme ve kaynanama dedim sakın bana bebek kıyafeti falan almayın etrafıma da söyledim. o yüzden hala daha beklemedeyim. bebek arabası yatak bunları ayarladım ama son ay alacağım artık :KK70:

çok teşekkür ederim canım. seninde hayırlı olsun. kız mı erkek mi :) çevremde bi kaç doğum sonrası bebek kaybetmeleri yaşadım o beni çok etkiledi. hatta anneme ve kaynanama dedim sakın bana bebek kıyafeti falan almayın etrafıma da söyledim. o yüzden hala daha beklemedeyim. bebek arabası yatak bunları ayarladım ama son ay alacağım artık :KK70:

Ben de daha bişey almadım oğlumdan kalanlar var onun rahatlığı heralde :)

Tamam canım modeller belliyse gerisi çabucak halloluyor, bir sürpriz yapmazsa erkek bekliyoruz:KK48: sizde cinsiyet ne? benim etrafımda da ben dahil düşük yapan çok insan var ama annelere söz geçmiyor. Temmuza kadar zor tuttum cinsiyet belli değil filan diye diye:halay:

Merhaba hanimlarr. Benimde ilk gebeliğim.
Tavsiye üzerine bi paket sleepy aldım. Tenine uygun olmazsa primaya gecerim diye düşündüm
Benimde sırada beşik var. :KK66:

Tesekkur ederimm .Evet bende çok araştırdım ama anladım ki tamamen bebeginle alakalı bisey.
Kimine çok iyi gelen bezi kimisi hic beğenmiyor.
En iyisi deneme yanılma yöntemiyle bulmak. Bakalım bizim bebisler hangisini kabul etcek:)
Aynen sağlıkla gelsinler de deneyelim hayırlısıyla:KK48:

İnsallahh.Aynen minicik bez zaten bakıp bakıp mutlu oluyorum :KK37:
Portakal kadar popişi olacak sanırım :KK48:
Biz bu arada alışverişimizin elektronik kısmını aliexpressten hallettik arkadaşlar, bebe kamerası, temassız ateş ölçer, civalı ateş ölçer trdeki fiyatlara göre çok daha uygun ve sapasağlam ulaştı. Çok beğenerek de bir çanta aldım 160 tlye geldi sunveno marka.
Alt açma minderi arıyorum şimdi. park yatağın alt değiştirme bölümünde kullanabileceğim, böyle pofuduk yıkanabilir bir şey olsun istiyorum. Var mı denk gelen?

X