- 26 Nisan 2016
- 654
- 415
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.941
Yok canim başlamadı keseyi gorelim sonra dedi ki dis gebelik olursa kan sulandirici basimizi derde sokar dedi ama benim mtfrh homozigot yani cok onemli degerlerimde kan pihtilasmasi yok faktor 5 falan normal icim rahat etmedgii icin ben de bir limon sikip iciyorum her gunCanım bende de aynı şekil de kan pıhtılaşması var benim hamile oldugumu öğrendiniz gün doktorum kan iğnesine başladı ve artı bide aspirin kullanıyorum eğer bunlara başlamadıysa doktorun başka bir doktora daha muayene ol derim
Evet canım, hergün folic asit, haftada 1 dedox kan ilacı kullanıyorum.
Devit3 D vitamini de kullanıyordum ama mide bulantısı yaptığı için bıraktım sonra kullanıcam
Canım bende de aynı şekil de kan pıhtılaşması var benim hamile oldugumu öğrendiniz gün doktorum kan iğnesine başladı ve artı bide aspirin kullanıyorum eğer bunlara başlamadıysa doktorun başka bir doktora daha muayene ol derim
Amin canim. HoşgeldinBende varııım bendeeee22.10.2017 insaAllah Rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin
Hosgeldin canim. Zamanlarimiz yakinmis. Insallah saglicakla aliriz kucaklarimiza bebisleriSelam kızlar. Ben de 2017 Ekim anne adayıyım. Beni de kabul ederseniz aranıza çok sevinirim
Tahminim o iki artinin atasinda kese :)Kizlar ben de geldim kesemizi gorduk cok sukur. 4 hafta 4 gunluk dedi doktor. Yalniz kafama bir sey takildi. Doktor bana kese diye ustteki kismi gosterdi sonra da alttta iki arti olan yerin arasini ölçtu. Iki kese mi var bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama doktor ikiz demedi :) 6mm minnos :)
Eki Görüntüle 1958827 Eki Görüntüle 1958828
Iste doktor usttekini kese diye gösterdi ben de anlamadım :)Tahminim o iki artinin atasinda kese :)
Canım valla bende doktor ne diyorsa onu biliyorum şu desem yalan olur fakat ben 2 ayrı doktor muayenesine gidiyorum ikiside hem aspirin hem iğne aynı anda kullanılacak dediler bende o şekilde devam ediyorum çok şükür lekelenme falan hiç bişey olmadı bende ki zaten ben hamile kalmadan 6 ay önce aspirine düzenli olarak başlamıştımBende de tek gen heterozigot. Doktorum hamile oldugumu ogrenince hemen aspirin al kalp atisini duyduktan sonra igneye gecicez dedi. Aspirin aldiktan bir kac gun sonra en kanama yasadim cok kotu ve oyle korktum ki bi daha aspirin icmem dedim asla. Doktor da igne verdi simdi sadece igne kullaniyorum. Doktoruma sordum sadece igne yeterli mi peki diye yeter dedi.
Allah Allah bilemedim bende simdi :))Iste doktor usttekini kese diye gösterdi ben de anlamadım :)
Hosgeldin canim. Zamanlarimiz yakinmis. Insallah saglicakla aliriz kucaklarimiza bebisleri
Iste doktor usttekini kese diye gösterdi ben de anlamadım :)
Bol bol iyi haberlerle gecer insallahInsallah canim benim. Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalim bir an önceevet yakın görünüyor doğum tarihlerimiz. Bakalım bundan sonra nasıl gidecek
Senin tahminini yerimCanım o artı ile ölçtüğü keseye bağlı olan bebeğin büyüklüğü sanırım. Çünkü imza kısmındaki bebek görüntüsüne bakarsan üzerinde oluşmuş bir baloncuk var. Tamamen tahmin tabi benimki
Acilin ultrason uzmani geldi:)Kizlar ben de geldim kesemizi gorduk cok sukur. 4 hafta 4 gunluk dedi doktor. Yalniz kafama bir sey takildi. Doktor bana kese diye ustteki kismi gosterdi sonra da alttta iki arti olan yerin arasini ölçtu. Iki kese mi var bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama doktor ikiz demedi :) 6mm minnos :)
Eki Görüntüle 1958827 Eki Görüntüle 1958828
Evet canim zaten bebek var demedi. Kese 6.2 mm dedi. Ama bana sanki 2 tane kese var gibi geliyor. Bir baksana sence tek kese mi var?Acilin ultrason uzmani geldi:)
Kuzu simdi engin bilgilerime dayanarak. 4+4 te henuz bebegin ultrasonda gorunme ihtimali yok 6+2 de bebisim 5 mm di dusun 4 haftalikken anca kesem olusmustu ve doktor 5+4 re bebek 2 mm gorunuyor diye olcmustu.
Onun disinda, kese ultrason goruntusunde simsiyah gorunur. Kesenin icinde yuvarlak bir kucuk halka seklinde yolk sac gorunur onun hemen yaninda da parlak renkte bebek gorunur. Daha dogrusu kan pohtilari ultrasonda beyaz parlak sekilde gorunur, kese su doludur simsiyahtir, bebek kan pihtisi oldugu icin icinde beyaz nokta halindedir. Yani senin bebeginin bence henuz gorunmesi zor cunku daha cok minnak:) muhtemelen olcum kesenin olcumu. Bebek 5 haftadan itibaren olusmaya baslar dedi doktorum bana