- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.921
Cok onemli bir konu bence iyice arastirmak şart. Gebelik haricinde normal hayatimizda da dikkat etmemiz gereken seylerBenimde kafama çok takıldı bunlar kozmetik ürünü kullanmak istemiyorumojeyi bile korka korka sürdüm
Gözün aydın canım..
Kızlar bende doktordan geliyorum pıt pıt atıyodu kalbimiz çok şükür
Ben yumurtayi cok severim ne olur ki yumurta yeyiince?Yok oyle kafama cok takmadim sonucta kucuk bi catal yedim. Cok sukur aklima geldi de sordum
Teşekkür ederim kuzum. Insallah hepimiz bu sureci sağlıkla surdururuzGözün aydın hadi canm
Cig yumurta cok zararli. Iyice pisirip yemek lazim. Benim yedigim kekte sosunda cig yumurta varmis malesefBen yumurtayi cok severim ne olur ki yumurta yeyiince?
Ya benim dun aksamdan beri agrim yok. Coooook az arada bir agrir gibi oluyo ama bakiyorum gaz felan sonra he diyorum degilmis ya da cok kisa olup olup geciyo bi panikliyorum bi de sonra bos yere kendini hirpalama diyorum bilemedim korksamCanım ben bu haftaya girdim gireli ağrılarım geçti. Arada bir kendini hatırlatıp geçiyor. Günde 1 kez Bikaç dakikalık.
Sizinkide geçecek.
Bugün yavaştan mide bulantısına merhaba dedik. Öyle ki bir ara ter bastı. İnşaAllah kolay atlatırız.
Devit3 kullanıyordum bulantı yapınca dr. bıraktırmıştı ama bugünkü sebepsiz oldu. Devamı gelmez umarım
Canim benim de 6+2de görünmedi. Bugun yani 6+5te gorundu cok şükür. Ve idrara sıkışık gitmekte faydA varKizlar merhaba.. bende yeni hamileym.. bgun 6 arti 2 olduk.. beta hcg 11 binlerde keseyi gorduk ama bebegi goremedik.. acaba anormallik varmi benm gibi durum yasayan var mi acaba ????
İnslh canm umarm hepimizede buraya bebisleri resimlerini atmk nasip olur :)Teşekkür ederim kuzum. Insallah hepimiz bu sureci sağlıkla surdururuz
Oo anladim bazi keklerde oyle yapiyorlar benim hic aklima gelmezdi valla bunuda kafama bir yere yazayim insallah bisey olmaz farketmisin ne guzelCig yumurta cok zararli. Iyice pisirip yemek lazim. Benim yedigim kekte sosunda cig yumurta varmis malesef
Ben hic oyle kek yapmiyorum ama birden icime dogdu sankiOo anladim
Oo anladim bazi keklerde oyle yapiyorlar benim hic aklima gelmezdi valla bunuda kafama bir yere yazayim insallah bisey olmaz farketmisin ne guzel
Yumurta yemekte bişey yok canım sadece çiğ ve az pişmiş olmasın bebekte anomali riskini azaltıyoBen yumurtayi cok severim ne olur ki yumurta yeyiince?
Ya aslında var ya boş yere korkuyoruz. Olacak olduktan sonra korkunca engellemiş mi olucaz sanki. Ben de önce korkuyorum sonra Allah'ım sana bıraktım onu bize sağlıklı hayırlı olarak bağışla diyorum ve dikkatimi başka birşeye vermeye çalışıyorum. Ne var sanki şunu en başından yapabilsem, tam teslim olsam. Rabbim becertsinYa benim dun aksamdan beri agrim yok. Coooook az arada bir agrir gibi oluyo ama bakiyorum gaz felan sonra he diyorum degilmis ya da cok kisa olup olup geciyo bi panikliyorum bi de sonra bos yere kendini hirpalama diyorum bilemedim korksam
Mi
Yavaş yavaş seninki dealışıyor demek ki. 6.haftan bitmek üzere canım, normalYa benim dun aksamdan beri agrim yok. Coooook az arada bir agrir gibi oluyo ama bakiyorum gaz felan sonra he diyorum degilmis ya da cok kisa olup olup geciyo bi panikliyorum bi de sonra bos yere kendini hirpalama diyorum bilemedim korksam
Mi
Evet canım, hergün folic asit, haftada 1 dedox kan ilacı kullanıyorum.Ya kızlar siz vitamin ve folik asit kullanıyomusunuz ?
Gunaydin:) of ne guzel diyosun keske kolay olsa! Kendimi dinlemekten hicbir ise bakamiyorumGünaydıın güzel annelerrr..
Çok fazla vücüdunuzu dinlemeyin.kendinizi biraz rahat bırakınn canlarımm..
Rahat bir hamileluk geçirirsiniz inşallahhh
Canım bende de aynı şekil de kan pıhtılaşması var benim hamile oldugumu öğrendiniz gün doktorum kan iğnesine başladı ve artı bide aspirin kullanıyorum eğer bunlara başlamadıysa doktorun başka bir doktora daha muayene ol derim:) ya önceden de gebelik yasadim fakat kaybettim ama bu farkli biraz da degerim dusuk olunca dis gebelik de olabilir dedi dr o yüzden de tedirginim sagol canim . Rahmim ters mol gebelik gecirdim ayrica kan pihtilasmasi var iki tane de kaybim korkuyorum o yüzden bugun de biraz agrim var