2017 EKİM Anne adayları

Kizlar merhaba.. bende yeni hamileym.. bgun 6 arti 2 olduk.. beta hcg 11 binlerde keseyi gorduk ama bebegi goremedik.. acaba anormallik varmi benm gibi durum yasayan var mi acaba ????

Canım ben bu haftaya girdim gireli ağrılarım geçti. Arada bir kendini hatırlatıp geçiyor. Günde 1 kez Bikaç dakikalık.
Sizinkide geçecek.
Bugün yavaştan mide bulantısına merhaba dedik. Öyle ki bir ara ter bastı. İnşaAllah kolay atlatırız.
Devit3 kullanıyordum bulantı yapınca dr. bıraktırmıştı ama bugünkü sebepsiz oldu. Devamı gelmez umarım
Ya benim dun aksamdan beri agrim yok. Coooook az arada bir agrir gibi oluyo ama bakiyorum gaz felan sonra he diyorum degilmis ya da cok kisa olup olup geciyo bi panikliyorum bi de sonra bos yere kendini hirpalama diyorum bilemedim korksam
Mi

Oo anladim
Cig yumurta cok zararli. Iyice pisirip yemek lazim. Benim yedigim kekte sosunda cig yumurta varmis malesef :KK43:
Oo anladim bazi keklerde oyle yapiyorlar benim hic aklima gelmezdi valla bunuda kafama bir yere yazayim insallah bisey olmaz farketmisin ne guzel

Ya benim dun aksamdan beri agrim yok. Coooook az arada bir agrir gibi oluyo ama bakiyorum gaz felan sonra he diyorum degilmis ya da cok kisa olup olup geciyo bi panikliyorum bi de sonra bos yere kendini hirpalama diyorum bilemedim korksam
Mi
Ya aslında var ya boş yere korkuyoruz. Olacak olduktan sonra korkunca engellemiş mi olucaz sanki. Ben de önce korkuyorum sonra Allah'ım sana bıraktım onu bize sağlıklı hayırlı olarak bağışla diyorum ve dikkatimi başka birşeye vermeye çalışıyorum. Ne var sanki şunu en başından yapabilsem, tam teslim olsam. Rabbim becertsin

Mi
Yavaş yavaş seninki dealışıyor demek ki. 6.haftan bitmek üzere canım, normal

:) ya önceden de gebelik yasadim fakat kaybettim ama bu farkli biraz da degerim dusuk olunca dis gebelik de olabilir dedi dr o yüzden de tedirginim sagol canim . Rahmim ters mol gebelik gecirdim ayrica kan pihtilasmasi var iki tane de kaybim korkuyorum o yüzden bugun de biraz agrim var
Canım bende de aynı şekil de kan pıhtılaşması var benim hamile oldugumu öğrendiniz gün doktorum kan iğnesine başladı ve artı bide aspirin kullanıyorum eğer bunlara başlamadıysa doktorun başka bir doktora daha muayene ol derim

X