2017 EKİM Anne adayları

Bende senin gibiyim hatta senin degerlerin benden daha iyi 18 subatti reglim iki gun kala test yaptim yani 15 subatta 0.26 cikti ben artik umudu kesmistim reglim gecince ayin 20 sinde 65 cikti deger dusuk olunca birgun sonra tekrar yaptim 126 olmustu dr a gittim haftaya randevu verdi dis gebelik de olabilir dedi umarim gec dollenme olmustur da saglikla bebeklerimize kavusuruz
Ben döngümun 17. Gunu yumurtladim 26. Gun de idrar testinde cikti canim gec dollenme olmasi imkansiz. Yarin doktor keseyi gorurse rahatlayacagim. Keske bir kez daha baktirsaydim hcg ye diye pişman oluyorum. Doktor baktirmana gerek yok dedi diye yaptirmadim. Hamileligimi öğreneli 13 gün oldu muhtemelen kese olusmustur.

Ben reglime 5 gun kala 14.85 degeriyle hamile oldugumu ogrendim. Reglime Iki gun kala tekrar yaptırdim yani 15 subatta 66.5 olmuştu doktor bir daha yapmamiza gerek yok dedi yaptirmadim. Korkuyorum umarim ben de gorurum canim
Kese karından ultrason ile bhcg 4000-5000 iken görünüyor diye biliyorum. 15 subatta itibaren hesapladim da bu rakamları görebiliyor san bence görebilirsin. Güzel haberler alırsın inşallah. .

Kese karından ultrason ile bhcg 4000-5000 iken görünüyor diye biliyorum. 15 subatta itibaren hesapladim da bu rakamları görebiliyor san bence görebilirsin. Güzel haberler alırsın inşallah. .
Ya bence o duruma gore degisiyor. Benim sali gunu degerim 468 di doktor cuma gunu karindan keseyi gordu 4 haftalik dedi.

Bir onceki hamileligimde 5+5 te anca keseyi gormustu ayni doktor ama o gunden bu gune 12 kilo verdim doktorum etkisi oldugu u dusunuyo. Bence kullanilan makina kisinin vucut yapisi filan hepsi etkili. Benim keseyi gordukleri gun degerim maksim 1000 felandi:)

Sagol canım bakalim yarin ogrenicem ne alemde olduğunu insallah sabah randevum var.

Ya bence o duruma gore degisiyor. Benim sali gunu degerim 468 di doktor cuma gunu karindan keseyi gordu 4 haftalik dedi.

Bir onceki hamileligimde 5+5 te anca keseyi gormustu ayni doktor ama o gunden bu gune 12 kilo verdim doktorum etkisi oldugu u dusunuyo. Bence kullanilan makina kisinin vucut yapisi filan hepsi etkili. Benim keseyi gordukleri gun degerim maksim 1000 felandi:)
Yarin sata gore 5+3 oluyorum. Kilolumuyum bilmiyorum ama 164 cm boy 59 kiloyum suan insallah gorunur :)

Ben herseyi degistircem sanirim. Özellikle sampuan direk etki ediyor bebege. Hemen parabenden kurtulmaliyiz

Benimde kafama çok takıldı bunlar kozmetik ürünü kullanmak istemiyorum :KK43: ojeyi bile korka korka sürdüm
Olmaz olmaz bende dun mayonez yedim:) o kadar takilmamak lazim bence. Doktorun sana sunu kesinlikle tuketme demedikce takilma hic

bu iş gitgide daha çıkılmaz bi hal alıyo bende vitaminlerimi kullanmayı bıraktım :KK17: :KK17: bebeklerde otizme sebep oluyomuş fazla folik asit kullanmak :KK17::KK17::KK17::KK17:

Agrilari dinen varmi kcinci haftada dindi?
Canım ben bu haftaya girdim gireli ağrılarım geçti. Arada bir kendini hatırlatıp geçiyor. Günde 1 kez Bikaç dakikalık.
Sizinkide geçecek.
Bugün yavaştan mide bulantısına merhaba dedik. Öyle ki bir ara ter bastı. İnşaAllah kolay atlatırız.
Devit3 kullanıyordum bulantı yapınca dr. bıraktırmıştı ama bugünkü sebepsiz oldu. Devamı gelmez umarım

X