2017 EKİM Anne adayları

Canım geçer inşaAllah
Yatakta yan yat, sıkı kıyafetler giyme ve tuvalette uzun süre bekle bakalım işe yarar belki. Sıkı kıyafet gazı içe hapsediyor.
Tuvalet olarak klozeti kullan ve ayaklarının altını yükselt
Canım bu ilacı kullanmadan geçmiyor işte , evet bunaltıyor sıkı kıyafetler , ve azcık sıcak olsa bile terliyorum aşırı derecede

Canım bu ilacı kullanmadan geçmiyor işte , evet bunaltıyor sıkı kıyafetler , ve azcık sıcak olsa bile terliyorum aşırı derecede
Ayy geçmiş olsun. Çok zor yaa. Ben de tutarsam sıkıntı yapıyor. Çıkmak bilmiyor. O yüzden firiii takılıyorum. Eşime kusura bakma deyip duruyorum, ben yapmadım çocuk yaptı :KK48:

Gerilme hissi 5.haftada oluyor. Hatta yattığımda bacaklarımı uzatıp geremiyordum ve iki büklüm yürüyordum. Bikaç güne geçer merak etme. Karın ağrısı da ağrıdan kıvranmadığın sürece normal. 2saattir geçmeyen kıvrandıran ağrılar sıkıntı.
Endişe etme, bebeğin iyi inşaAllah
Anladim insallah tesekkur ederim :)

Benim hiç çıkmıyor , çıksa zaten sorun kalmayacak ortada , eşinin yanında yapma bari :KK70:
Ya napiiim hep akşam oluyor ve o da hep yanımda. :))
Senin rahatlığın önemli sıkıntı yapma diyor.
Benim daha önceden bir düşüğüm var, günün çoğunu yatarak geçiriyorum

günaydın kızlar
dün akşam gene bir karında sıkışma yaşadım mahvoldum hep kramplar girdi.Bugün hala öyleyim,perşembeye kadar dayanıcam.Benimde midem sanki bozulmuş gibi hep gaz sıkışması.

günaydın kızlar
dün akşam gene bir karında sıkışma yaşadım mahvoldum hep kramplar girdi.Bugün hala öyleyim,perşembeye kadar dayanıcam.Benimde midem sanki bozulmuş gibi hep gaz sıkışması.
kesin sendede gaz var , imuneks gas stop strip yazar doktor 20 tane eczane dolanırsın bulamazsın :KK70:

X