- 13 Şubat 2017
- 303
- 242
- 31
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.181
Canım yakınlar da doktor kontrolün var mı bende çok merak ediyorum neden böyle olduğunu ama kontrol günü biz daha çok var perşembeYa ben bugün çok bitkinim. Hiç mecalim yok. Dün gece 10 dan beri uyuyorum sadece 2kez namaza kalktım ama hiç uyumamış gibiyim.
Ağrılar bende de kalmadı, endişelenmeye başlamıştım. Nadiren batma oluyor.
Kalp atışları duran bebekleri duydukça ödüm kopuyor. Allahım bize o acıyı yaşatmasın, yaşayanlara da sabır versin. Çok zor
5 gün geriden geliyor canm doktor kese ve bebk 6+4 gözüküyor dedi ama bn sat a Gore 7+2 yim kapatırlar ya arayi merk etme ilk gittiğimde bn 5 haftalktm 3 haftalk brsy dedi kapanıyor ara yani ileride cikabilirdi.Ne kadar geriden geliyor sizin benim 2 hafta geriden geliyor bu hafta kalp atışı için gidecegm
İnslh canm benm kontrolün ne zamn?Çok sevindim gerçekten rabbim bize de nasip etsin inşallah
Benim de kontrolüm perşembe günü. Eylül anneleri topiğine baktım, 7.haftadan itibaren ağrılar gitmiş hep. Doktorlar da vücut alışıyor artık bu yüzden demiş. Okuyunca rahatladım.Canım yakınlar da doktor kontrolün var mı bende çok merak ediyorum neden böyle olduğunu ama kontrol günü biz daha çok var perşembe
Gözün aydın tatlım :)biz de cumartesi gidecez bebişi görmeyeKızlar az önce kalp atışlarıni duydun biraz geriden gelmesi harici bir problem yok çok şükür) darısı duymsyanlara
Bende Perşembe günü duyucam kısmetse. İnşaAllah güzel haberlerle dönerizBende kalp atışlarını perşembe günü duyucam inşallah kızlar
Tamam canım bol bol su içecem artıkCanım ilaç vermem dedi bol bol su iç geçer dedikalp atışlarıni da duyduk çok şükür
Ben de tuzlu suyu biliyorum ya başka da bilgim yok keşke yardımcı olabilseydim çok geçmiş olsun , mide bulantısı için de hep olmaz bende de bazen var bazen yok annem geçen benim hiç mide bulantım olmadı ablam hamile onun hiç olmamış diyor kime Çektin sen :)korkutma kendini inş bebişin iyidir bazılarının hiçç mide bulantısı olmaz
Bende endişelenmiştim baya duydukça boyle biraz umutlanıyorum kese 11 mm başka bisey demedi bu hafta bakalım ne olacsk5 gün geriden geliyor canm doktor kese ve bebk 6+4 gözüküyor dedi ama bn sat a Gore 7+2 yim kapatırlar ya arayi merk etme ilk gittiğimde bn 5 haftalktm 3 haftalk brsy dedi kapanıyor ara yani ileride cikabilirdi.
Ayy inşallah canım ya ben de kendim için sen gibi tedirginim çok stres altına giriyorum en azından kalp atısını bi duysam içim biraz daha rahatlıyacak
Ayrıca senin yazını okuyordum şimdi senin kullandığın sprey burun için sigara kadar bi bagımlılık yapıyormuş vücut sürekli onu istiyormuş Bi ara bende fıs elimde geziyordum bi kaç doktordan ve eczacıdan uyarı aldım bıraktım okyanus suyu yada tuzlu su dene canım olduğu kadar zararlı bi spreymiş çünkü seninki 4 günden fazla önermiyorlar
Ayrıca inşallah miniğin çok sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın belki de annesine üzülmüştür artık bitmiştir miğde bulantıların doktor kontrolün var mı yakınlar da
Merhaba kızlar benimde son adet tarihim 2 Ocak kanda beta hcg takibi yapıldı ama ilk ultrason randevumu bu cumartesiye aldım. Hamilelikle ilgili herhangi bir şikayetim yok ama hastalıklardan muzdaripim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende gittigimde hem ilk kez keseyi bebeği gorucez hem de kalp atışlarını duyicaz insallah kocaman olmus olacak. Randevuda 7. Haftanin sonlari olacak. Kalp atisini ilk kaçıncı haftada duydunuz?
Sağol canm sna kan tahlili yaptimi doktorun bnden aldılar 6 7 tüp kadr ankaraya gidecekmiş neden acaba hormonlar ve vitaminler burda bakılacak diğerleri ankaraya gidecek dedi ama ne icn bunlar demedm heyecandan..Gözün aydın tatlım :)biz de cumartesi gidecez bebişi görmeye
Günaydin, oglum 5 yasinda. ilk hamilelikte inan bukadar telas yapmamistim.
Bir sorun olmaz inslh canm kalp atışlarıni duyar gelirsin Allahın izniyle :)Bende endişelenmiştim baya duydukça boyle biraz umutlanıyorum kese 11 mm başka bisey demedi bu hafta bakalım ne olacsk
Canım benim çok üzüldüm gerçekten öyle olmasına ama bebeklerimiz için kullanma nolur onu ben normal zamanda kullanıyordum illa bırak falan dediler 1 hafta çok zor oldu ama sonra alıştım evine sokmuyorum ben inanıyorum senin de bırakacağına ben okyanus suyu kullandım papatya özlü cocuklar için olanını çok faydasını gördüm İnan birkaç gün bi dene istersenHaftaya kan tahlilleri için gidicem canım. Ultrasonda da yine görürüm heralde ve inşallah iyidir. Bu endişe doğuma kadar bitmiyor. Doğuyor bu sefer de bebiş uyurken nefesini dinliyorsun. Annelik böyle bişey. Rabbim bize bağışlasın miniklerimizi. Hala çok hastayım hiçbi ilaç kullanmıyorum ama burun spreysiz uyuyamıyorum. Ondan da suçluluk duyuyorumheralde ondan paranoya yaptım canım. Aslında sprey zararlı diyen var ama annenin psikolojisi bozulup strese giriyorsa kullansın zaten gebelik c kategorisi diyen var. Doğal yöntemler varmış onları deneyeceğim. Dua edelim birbirimize inşallah.. Çok sıkıntıdayım
Kendin panik payiyorsun benide tedirgin ettin. Attigi ilk mesajda kullandigim burun spreyi senin goz damlalarin kadar zararli degildir demistin. Ben onu 2 kadin dogumcu 1 goz doktoru 2 eczaciya sorarak kullandim ve genede dun yazdigin canimi sıktı.Haftaya kan tahlilleri için gidicem canım. Ultrasonda da yine görürüm heralde ve inşallah iyidir. Bu endişe doğuma kadar bitmiyor. Doğuyor bu sefer de bebiş uyurken nefesini dinliyorsun. Annelik böyle bişey. Rabbim bize bağışlasın miniklerimizi. Hala çok hastayım hiçbi ilaç kullanmıyorum ama burun spreysiz uyuyamıyorum. Ondan da suçluluk duyuyorumheralde ondan paranoya yaptım canım. Aslında sprey zararlı diyen var ama annenin psikolojisi bozulup strese giriyorsa kullansın zaten gebelik c kategorisi diyen var. Doğal yöntemler varmış onları deneyeceğim. Dua edelim birbirimize inşallah.. Çok sıkıntıdayım
Bu perşembe canım inşallah duyarız geçtiniz cuma gitmiştim henüz yoktuİnslh canm benm kontrolün ne zamn?