2017 EKİM Anne adayları

Takvime göre 4+2 yazıyor. Kırmızı gitar arkadaş 5+3 yazmış da ondan kafam karıştı doğum zamanına göre aramızda bir kaç gün gözüküyor da.
Herkesin döllenme günü farklıdır cnm , doğrusunu doktorun söyleyecektir sana , ona bakarsan bende 6 haftalık yazıyor ama daha yeni girdim 5 haftalığa

Beni de ekleyebilir misiniz :)

Ben ilk hamilelik haberimi aldığımda heycanli açtım ve sonrasında farkettim gebelik formunda da olduğunu nasıl birlesecegini bilmediğim için kaldı boyle

Arkadaşlar mrb dün doktora gitti 18 ocakta regl oldum evde test yaptım pozitif çıktı. Dün doktora gittiğimde 16. mm lik hareketli kitle gördü ama kese göremedi. Hiç kan testi yaptırmamıştım dün idrar kültürü ve kan testi istedi doktor idrar testim temiz çıktı ama kan testimin sonucu çıkmadı yardımcı olun kızlar bu ne demek teşekkür ederim

5+3 olmussan biyuk ihtimal pıt pıtlari duyarsin. Herkesin hamileligi farkli oluyor. Stres yapip bedenini etkileme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…