2017 EKİM Anne adayları

Bu arada kızlar daha önce iştahsızlıktan konuşmuştuk. Bu sindirim sistemini de değiştiriyor. Normalde ben hiç problem yaşamazdım.
Dün gece 3e kadar karın ağrısından kabus yaşadım resmen. Daha önceki gebeliğimde şiddetli karın ağrısı sonrası bebeğimi kaybettiğimden korkum daha da arttı. Gebelikte kabızlık sık yaşanırmış, bunun için hepimiz önlem alalım. Hergün düzenli 3kuru kayısı iş görür bence.
Olur da başınıza gelirse; ben dün ılık suyun içine biraz zeytinyağı döküp içtim, 6kayısı, 1de portakal yedim. Acile gitmek için hazırda bekledik ama neyseki bunlar işe yaradı. Çok korktum yine aynı şeyleri yaşayacağım diye. Şimdi ikimiz de iyiyiz inşaAllah
Ben ettim siz ihmal etmeyin. Şu kahve rengi olan kayısılardan yeyin hergün. Sarı olanlarda kimyasal varmış o değil

Bu arada kızlar daha önce iştahsızlıktan konuşmuştuk. Bu sindirim sistemini de değiştiriyor. Normalde ben hiç problem yaşamazdım.
Dün gece 3e kadar karın ağrısından kabus yaşadım resmen. Daha önceki gebeliğimde şiddetli karın ağrısı sonrası bebeğimi kaybettiğimden korkum daha da arttı. Gebelikte kabızlık sık yaşanırmış, bunun için hepimiz önlem alalım. Hergün düzenli 3kuru kayısı iş görür bence.
Olur da başınıza gelirse; ben dün ılık suyun içine biraz zeytinyağı döküp içtim, 6kayısı, 1de portakal yedim. Acile gitmek için hazırda bekledik ama neyseki bunlar işe yaradı. Çok korktum yine aynı şeyleri yaşayacağım diye. Şimdi ikimiz de iyiyiz inşaAllah
Ben ettim siz ihmal etmeyin. Şu kahve rengi olan kayısılardan yeyin hergün. Sarı olanlarda kimyasal varmış o değil
Aynısı bendede sürekli karnım ağrıyor ama benim üşütmekten kaynaklandığını düşünüyorum

Kizlar dun gece pembe akintim oldu biraz cok korktum:KK43: doktoruma mesaj attim hemen gordu ama donmedi.

Gecen hamileligimde bi kere olmustu boyle 7. Haftada mi ne o zaman doktorum kirmizi kan gormedigin surece korkma demisti.

Simdide mesaji okudu ama donmedigi icin (tarzidir okur onemli biseyse hemen doner degilse daha sonra doner) Muhtemelen tehlikeli degildir diye dusundum.

Ama yine de tedirginim cok yerlesme kanamasi felanmidir

Merhaba. Bebeğin doğacağı muhtemel tarihi hesapladın mı. Doktora henüz gitmedimde ben doktor konusunda çok kararsızım. Doktorunu seçtin mi?

Umi plazada Jale gürlülere gittim ilk öğrendiğimde fakat bana hibor iğne verdi kullanmaya başladım özel olduğu için sigorta geçersiz olduğu için Osmangazi aritmi hastanesinde Adnan bey var onu bir arkadaşım çok övmüştü aklımdaydı, hastanedede kuzenim çalışıyor en iyisi o dedi bende ona başladım

Merhaba. Bebeğin doğacağı muhtemel tarihi hesapladın mı. Doktora henüz gitmedimde ben doktor konusunda çok kararsızım. Doktorunu seçtin mi?

Bende Bursadayım. İlk doğumumda Pembe Mavi'de İsmail Küçükerdoğan'a gitmiştim. Yine hiç düşünmeden ona gideceğim. Ben hamileliğimi öğreneli 10 gün oldu hemen gelme, biraz bekle öyle gelde keseyi görelim demişti. Bu akşam inşallah gideceğim bende :)

Canım pembe maviyi de düşünüyorum aslında ama araştırıyorum heryeri belki başka biyere giderim.aradık muayene 200 dedi sen kaç veriyorsun@zuzu_911

Canım pembe maviyi de düşünüyorum aslında ama araştırıyorum heryeri belki başka biyere giderim.aradık muayene 200 dedi sen kaç veriyorsun

İlk doğumumun zamanında eski yerinde bu kadar pahalı değildi, 100 tl fln veriyoduk. Şimdi hastane olunca biraz abartmışlar sanki fiyatları. Bende ilk defa bu akşam gidip göreceğim bakalım ne kadar olduğunu.

Umi plazada Jale gürlülere gittim ilk öğrendiğimde fakat bana hibor iğne verdi kullanmaya başladım özel olduğu için sigorta geçersiz olduğu için Osmangazi aritmi hastanesinde Adnan bey var onu bir arkadaşım çok övmüştü aklımdaydı, hastanedede kuzenim çalışıyor en iyisi o dedi bende ona başladım
Jale gürlüerden mennunmuydun? Maddi açıdan değiştirdin değil mi yanlış anlamadıysam. Jale gürlüeri tavsiye edermisin gidilir mi

İlk doğumumun zamanında eski yerinde bu kadar pahalı değildi, 100 tl fln veriyoduk. Şimdi hastane olunca biraz abartmışlar sanki fiyatları. Bende ilk defa bu akşam gidip göreceğim bakalım ne kadar olduğunu.
Evet baya pahalı. Muayene 200 doğum da 6000 falan diye biliyorum umarım daha azdır

Jale hanım için aradım muayene 220 dedi:/

Jale gürlüerden mennunmuydun? Maddi açıdan değiştirdin değil mi yanlış anlamadıysam. Jale gürlüeri tavsiye edermisin gidilir mi

İlaç mana oldu ama memnun kalmadık çok yoğun bir doktor kısaca anlatayım 2. Kez kontrole gittim muayeneye girmeden kızlar tansiyonumu ölçtü ve kağıda yazıp verdiler dr vermem için içeri girdim verdim kağıdı buruşturdu ben şok oldum şöyle bi baktım seni gebe sanmışlar dedi :) ben beyin demek vardı da tutuldum kardeşim ve eşim yanımdaydı şok oldular netse ultrason odasına geçtim daha ultrasonu hazırlarken yumurta rezervin çöm yaşlanmış dedi pardon nerden anladınız dedim ultrasonla bakıyo olsa dicemki bişey mi gördü tahlilden dedi siz bana tahlil yapmadınızki dedim aaaa pardon dedi geçiştirdi.. yoksa ilaca rapor çıkartmak için tanıdığı SGK geçerli özel hastanelere yönlendiriyormuş be Doğumda ne ilaçta SGK geçerli olmuyor emekli oldukları için. Pembe mavi hastanesinde necdet kırker var oda çok iyi doktor SGK anlaşması Yok bu hastanesinde, ben iğne raporunu çıkartayım doktordan beklediğim ilgiyi bulamazsam Doğum için ona gidicem

X