- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Hayır beta 1700 olunca bakıcaz dedi , bugünde testlerim yapıldı yarın büyük ihtimalle bakılacak ultrasona cnmBenimde ilk canım. Kadın Doğuma mı gittin ultrason falan baktı mı
ben de hcg değerimi öğreneyim kadın Doğuma gidicem hemennHayır beta 1700 olunca bakıcaz dedi , bugünde testlerim yapıldı yarın büyük ihtimalle bakılacak ultrasona cnm
aynen cnm bende öyle yaptım doktoruna dikkat et , nazik olsunben de hcg değerimi öğreneyim kadın Doğuma gidicem hemenn
Ekledim canimbenide ekleyin 04.10.2017 :)
Ben de bugün gidecegimdr akşam ve netlesirse is ark söyleyeceğim.bugün pek sesiniz cikmadi oysa oyalana bilmek icin kac kez girdim baktim.
Cok tedirginim niye öyle bilmiyorum randevu saatim gelse de gittsem doktor kontrolüme.
Kafamdaki düsünce bugün iyi haberler le dönersem doktordan yarin müdürüme hamile oldugumu aciklamak idi.
Cünki is yeri de büyük bir sikinti icimde bir an önce söyleyip kurtulmak istiyorum. Bu Sabah ögrendim müdür bu hafta izinli.
bugün pek sesiniz cikmadi oysa oyalana bilmek icin kac kez girdim baktim.
Cok tedirginim niye öyle bilmiyorum randevu saatim gelse de gittsem doktor kontrolüme.
Kafamdaki düsünce bugün iyi haberler le dönersem doktordan yarin müdürüme hamile oldugumu aciklamak idi.
Cünki is yeri de büyük bir sikinti icimde bir an önce söyleyip kurtulmak istiyorum. Bu Sabah ögrendim müdür bu hafta izinli.
Bende söylesemmi nasıl söylesem ne denir bilmem ki , söylemek daha mantıklı yaBen de bugün gidecegimdr akşam ve netlesirse is ark söyleyeceğim.
Ben ilkinde esimle ayniyerdeydik o söyledi.simdi is bana düştü ben cumayayakin söyleyeceğim zaten drada geç gidiyorum tahlilleri acilden yaptırdım.SAT ne zamanseninBende söylesemmi nasıl söylesem ne denir bilmem ki , söylemek daha mantıklı ya
bugün pek sesiniz cikmadi oysa oyalana bilmek icin kac kez girdim baktim.
9 şubattı cnm test yaptım pozitif ikiside doktorun dediğine göre 3 haftalıkmış , ben nasıl söylenir onu bile bilmiyorumkiBen ilkinde esimle ayniyerdeydik o söyledi.simdi is bana düştü ben cumayayakin söyleyeceğim zaten drada geç gidiyorum tahlilleri acilden yaptırdım.SAT ne zamansenin
Bende stres oldum bugün okuldan gidecektim aksama bıraktımOkuldaydım doktora gittim şimdi çıktım doktordan keseyi gördük çok şükür..kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı.. iyi düşünelim iyi olsun kafana takma hiç bişeyi rahat ol..
Günaydın güzel hamişler. Birazdan işe gidiyorum. Yurt dışında olduğumdan iki saat saat farkı var şuan saat 6. Hepğnizin işi rast gitsin. Gün boyu pek giremem belki. Akşam okurum yazdıklarınızı. Bu ara yaşlarınız kaç?
Ben 35 ama bi ay sonra 36
9 ocak sanırım.kismetse bebek bekliyoruz de o kadar:)9 şubattı cnm test yaptım pozitif ikiside doktorun dediğine göre 3 haftalıkmış , ben nasıl söylenir onu bile bilmiyorumki
Ben dde 33:))Bende 34 oluyorum bu sene :)
Bende stres oldum bugün okuldan gidecektim aksama bıraktım
Bende 34 oluyorum bu sene :)
Ben dde 33:))
kız ayıp olmazmı bebek bekliyoruz filan9 ocak sanırım.kismetse bebek bekliyoruz de o kadar:)
Benim anlamadığım senin doğumun eylülde olması lazım değilmi , aneyyyy ben naptımmmmm aboooo9 ocak sanırım.kismetse bebek bekliyoruz de o kadar:)
Benim anlamadığım senin doğumun eylülde olması lazım değilmi , aneyyyy ben naptımmmmm aboooo
Sanki seninki karışmış ya:))))benimki ekim görünüyor da sezeryandan dolayı eylülün sonunda olurBenim anlamadığım senin doğumun eylülde olması lazım değilmi , aneyyyy ben naptımmmmm aboooo