2017 EKİM Anne adayları

O gecmstn bende iki tane var kuzum bnada ondan verdi hatta bundada oldu lekelenme ilk zamanlar :) saat kuraym bn iyisimi
Ben hic saatli icmiyom onu ya ohoooo:) sabah aksam 12 de aliyodum bi ara ama unutuyorum gecen oglen 12 de almam gerekeni aksam 8 de aklima geldi oyle ictimz sorun olurmu ki?

Ne varms ki ne guzl işte boy kilo orantılı olmuş :) hamilesn sen ye ye :) . Hayirlisi bakalm bnde doktormdn tahmn beklemiyordm yapmıştı ama bna geri 16.haftada derm kesn dediği icn tahmininin bir anlamı kalmadı

Ben hic saatli icmiyom onu ya ohoooo:) sabah aksam 12 de aliyodum bi ara ama unutuyorum gecen oglen 12 de almam gerekeni aksam 8 de aklima geldi oyle ictimz sorun olurmu ki?
Aynı bnm gbi ama bn aklıma gelince almıyorum gene gece alıyorum ama çok unutuyorum :)

Benn ya canim kuru patlican dolmasiyla yaprak sarma istiyo bide durmadan cigkofte istiyo erik çagla karpuz hersey herseyyyy
Hahahhahaha annem bulantin varmi? Yoksa ye yahu:)

Bu arada simdi fark ettim goguslerim dehset derecede buyumus acima pek yok hatta ucundaki hassasiyet bile kaybolmus ama sigmiyor hic bir yere:) zaren buyuktu hepten costular:)

Doktora sordum tonbalikli pizza yiyebilir miyim diye. Ton balığı sagliklidir tabiki yiyebilirsin ama pizza yeme karbonhidrat kilo yapar dedi Ben de az yerim dedim Civa var ya ben ondan sordum dedim yok saglikli ton baligi dedi :)

Hahahhahaha annem bulantin varmi? Yoksa ye yahu:)

Bu arada simdi fark ettim goguslerim dehset derecede buyumus acima pek yok hatta ucundaki hassasiyet bile kaybolmus ama sigmiyor hic bir yere:) zaren buyuktu hepten costular:)

Bulantim yok da nerden buliim yurtta kaliom ben az kaldi gidim de

Doktora sordum tonbalikli pizza yiyebilir miyim diye. Ton balığı sagliklidir tabiki yiyebilirsin ama pizza yeme karbonhidrat kilo yapar dedi Ben de az yerim dedim Civa var ya ben ondan sordum dedim yok saglikli ton baligi dedi :)
Benim balik alerjim var diye benim doktorum da tonbaligi berdi bana 10 gunde bir filan ye dedi. Hatta yerim bugun yarin :)

Bi gun benim de canim inanilmaz pizza cekti, sucuk salam yemeyeyim diye tonbalikli yedim:)

Ne varms ki ne guzl işte boy kilo orantılı olmuş :) hamilesn sen ye ye :) . Hayirlisi bakalm bnde doktormdn tahmn beklemiyordm yapmıştı ama bna geri 16.haftada derm kesn dediği icn tahmininin bir anlamı kalmadı
16. Hafta cok gec degil mi ya cok var daha. 12. Haftada gidince esim sorcak belki soyler tahminini o zaman :)

Valla zor ama bazen de guzel geliyo sorumluluk sıfır hicbiseyi yapamadim edemedim derdim yok.:):)
Hahahahhha:) iyimis ya:) la ben cok cincikliyorum:) okullari bitirmeyi bekledik yetmedi is bulduk ikimizde o da yetmedi islerimiz otursun birikimmyapalim oype evlenelim dedik :) 7 sene sevgililik:) tanistigimizda evlensek cocugumuz okula baslardi:)

Hahahahhha:) iyimis ya:) la ben cok cincikliyorum:) okullari bitirmeyi bekledik yetmedi is bulduk ikimizde o da yetmedi islerimiz otursun birikimmyapalim oype evlenelim dedik :) 7 sene sevgililik:) tanistigimizda evlensek cocugumuz okula baslardi:)

Bizim de 7 sene sevgililik ama liseden beri var cocukluk askim:)) senin dedigini bekleseydim heralde bi 10 12 sene olurdu:) is felan istemiyorum zaten su okul bitsin yeter bebegimle yatarm evde Allah omur verdikce

bana da doktor ton balıgı yeme dedi hepsi ayrı telden calıyor ben balıgı hamileligin ilk haftalarında yedim simdi balık deyince kusasım geliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…