- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.558
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.441
Bulantim olmasa belki aseririm....ama full lahmacun askim varKizlar aseren var mi? :)
Yesene:) ben hep yiyom:) ay bak simdi yine siparis verdim zararli biseyler:)Bulantim olmasa belki aseririm....ama full lahmacun askim var
O gecmstn bende iki tane var kuzum bnada ondan verdi hatta bundada oldu lekelenme ilk zamanlar :) saat kuraym bn iyisimiOlabilir canim sen de icme lekelenmen yoksa o zmn :) bizim dusuk gecmisi oldugu i icin veriyolar zaten
Ben hic saatli icmiyom onu ya ohoooo:) sabah aksam 12 de aliyodum bi ara ama unutuyorum gecen oglen 12 de almam gerekeni aksam 8 de aklima geldi oyle ictimz sorun olurmu ki?O gecmstn bende iki tane var kuzum bnada ondan verdi hatta bundada oldu lekelenme ilk zamanlar :) saat kuraym bn iyisimi
Ne varms ki ne guzl işte boy kilo orantılı olmuş :) hamilesn sen ye ye :) . Hayirlisi bakalm bnde doktormdn tahmn beklemiyordm yapmıştı ama bna geri 16.haftada derm kesn dediği icn tahmininin bir anlamı kalmadıSen de guzel hayirli haberlerle geleceksin insallah.
Hayirlisi canim ben de senin eski resimlerine benzettim bugunkunu merakla bekliyorum :) Doktor bana 16. Haftada cinsiyetini ogrenirsin dedi kendi kendine oysa ben sormamistim sinir oldum.
Heheheh hayirlisi kuzum hepsi kabulum.
Yaa erkek mi hissediyorsun canim?
Valla ben iki haftada 1.5 kilo almışım 63 kilo olmuşum :))Boyum 1.64. Doktor böyle olmaz dikkat et bu aylarda almaman lazim dedi.
Ay gordun mu sen de ben de farkettim elini ensesine koydugunu :)) Canim ayni doktoruma gittim kosuyoluna henuz gitmedim 8 nisan da oraya randevu aldim o zaman oraya gidecegim.
Aynı bnm gbi ama bn aklıma gelince almıyorum gene gece alıyorum ama çok unutuyorum :)Ben hic saatli icmiyom onu ya ohoooo:) sabah aksam 12 de aliyodum bi ara ama unutuyorum gecen oglen 12 de almam gerekeni aksam 8 de aklima geldi oyle ictimz sorun olurmu ki?
Kizlar aseren var mi? :)
Hahahhahaha annem bulantin varmi? Yoksa ye yahu:)Benn ya canim kuru patlican dolmasiyla yaprak sarma istiyobide durmadan cigkofte istiyo erik çagla karpuz hersey herseyyyy
Hahahhahaha annem bulantin varmi? Yoksa ye yahu:)
Bu arada simdi fark ettim goguslerim dehset derecede buyumus acima pek yok hatta ucundaki hassasiyet bile kaybolmus ama sigmiyor hic bir yere:) zaren buyuktu hepten costular:)
Oy kuzum unuttum yaaaaBulantim yok da nerden buliim yurtta kaliom benaz kaldi gidim de
Benim balik alerjim var diye benim doktorum da tonbaligi berdi bana 10 gunde bir filan ye dedi. Hatta yerim bugun yarin :)Doktora sordum tonbalikli pizza yiyebilir miyim diye. Ton balığı sagliklidir tabiki yiyebilirsin ama pizza yeme karbonhidrat kilo yapar dediBen de az yerim dedim Civa var ya ben ondan sordum dedim yok saglikli ton baligi dedi :)
Ben de yarin aksam yiyecegim valla :))Benim balik alerjim var diye benim doktorum da tonbaligi berdi bana 10 gunde bir filan ye dedi. Hatta yerim bugun yarin :)
Bi gun benim de canim inanilmaz pizza cekti, sucuk salam yemeyeyim diye tonbalikli yedim:)
16. Hafta cok gec degil mi ya cok var daha. 12. Haftada gidince esim sorcak belki soyler tahminini o zaman :)Ne varms ki ne guzl işte boy kilo orantılı olmuş :) hamilesn sen ye ye :) . Hayirlisi bakalm bnde doktormdn tahmn beklemiyordm yapmıştı ama bna geri 16.haftada derm kesn dediği icn tahmininin bir anlamı kalmadı
Oy kuzum unuttum yaaaane zaman gidiyorsun?
Hem ogrenci hem evli hem hamile olmak nasil bir duygu:) cok degisik geliyor kulaga18 19 gun sonra insallah vizelerin enkazinin altindan sag cikabilirsem gidiyorum :):)
Hem ogrenci hem evli hem hamile olmak nasil bir duygu:) cok degisik geliyor kulaga
Hahahahhha:) iyimis ya:) la ben cok cincikliyorum:) okullari bitirmeyi bekledik yetmedi is bulduk ikimizde o da yetmedi islerimiz otursun birikimmyapalim oype evlenelim dedik :) 7 sene sevgililik:) tanistigimizda evlensek cocugumuz okula baslardi:)Valla zor ama bazen de guzel geliyo sorumluluk sıfır hicbiseyi yapamadim edemedim derdim yok.:):)
Hahahahhha:) iyimis ya:) la ben cok cincikliyorum:) okullari bitirmeyi bekledik yetmedi is bulduk ikimizde o da yetmedi islerimiz otursun birikimmyapalim oype evlenelim dedik :) 7 sene sevgililik:) tanistigimizda evlensek cocugumuz okula baslardi:)
bana da doktor ton balıgı yeme dediDoktora sordum tonbalikli pizza yiyebilir miyim diye. Ton balığı sagliklidir tabiki yiyebilirsin ama pizza yeme karbonhidrat kilo yapar dediBen de az yerim dedim Civa var ya ben ondan sordum dedim yok saglikli ton baligi dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?