2017 EKİM Anne adayları

Kizlar goguslerim kafamdan daha buyukler:) acimiyorlar hassasiyet kalmadi ama sanki hava basilmis gibiler:) sizinde buyudu mu boyle
benim basından beri buyudu dolgunlastı yani dokununca acımıyorda bazen sızlıyor ucları hep hassas bide dısarıya sudyenle cıkıp eve gelip cıkardıgımda acayip acıyolar:)

benim basından beri buyudu dolgunlastı yani dokununca acımıyorda bazen sızlıyor ucları hep hassas bide dısarıya sudyenle cıkıp eve gelip cıkardıgımda acayip acıyolar:)
Yok buyumustu zTen de bir kac gundur hepten sigmiyor :) zaten iriydi goguslerim c kup takiyodum simdi d ye dogru gidiyo sigmiyorum:)

Ama hassasiyet kalmadi uclarinda bile

Yok buyumustu zTen de bir kac gundur hepten sigmiyor :) zaten iriydi goguslerim c kup takiyodum simdi d ye dogru gidiyo sigmiyorum:)

Ama hassasiyet kalmadi uclarinda bile
valla vucut kafasına gore takılıyo demekki:) salı gunu doktora gidince sorucam bu belirtiler azalıp cogalıyo normalmi diye:)

Kizlar goguslerim kafamdan daha buyukler:) acimiyorlar hassasiyet kalmadi ama sanki hava basilmis gibiler:) sizinde buyudu mu boyle
Birazını bana ver. Ya benimkiler pek büyümedi. 80 içi dolgulu kullanıyordum şimdi dolgusuzları o kadar. Hayal etmiştim oysaki Sadece ucu genişledi

Birazını bana ver. Ya benimkiler pek büyümedi. 80 içi dolgulu kullanıyordum şimdi dolgusuzları o kadar. Hayal etmiştim oysaki Sadece ucu genişledi

Keske verilebilse! İnan kucultme operasyonu arastiriyorum dogum sonrasi. Sirt agrisi yapiyor. Sirf memeyim:) o destekli sutyenlere nasil ozeniyorum ama i ih hep toparlayici kullanmak zorundayim

147 canım bende benden kısasını hiç görmedim bide kilo alınca daha fena görünyrm ya eşimde uzun topuklu giyiyrdm şimdi düşerim diye onu da giyemiyorum
Hahahah cok sasirdim:) vala sevindim hatta:) yalniz degilmisim:) ekim annelerinin minnaklari bizi:) en minnak biziz :) bende topuklu giyiyodum bi ara su an giyemiyorum sa sonra hiraktim ya:) esim cok uzun sadece yan yana epey komik duruyoruz ama nabalim:)

Keske verilebilse! İnan kucultme operasyonu arastiriyorum dogum sonrasi. Sirt agrisi yapiyor. Sirf memeyim:) o destekli sutyenlere nasil ozeniyorum ama i ih hep toparlayici kullanmak zorundayim
Benim bir arkadaşım küçülttürmüş, eski resimlerde sırf göğüs, şimdi normal 80 bedende

Kızlar, göbek deliğimin sağ yanındaki yumurta büyüklüğünde bir alan ezik gibi ağrıyor. Bir de göbek deliğimden içe doğru bir ip çekiliyor sanki dünden beri. Normaldir di mi yaa.

Olsun canım bazen iyi oluyo sarılınca kayboluyoruz kollarının arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…