- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.461
Kizlar goguslerim kafamdan daha buyukler:) acimiyorlar hassasiyet kalmadi ama sanki hava basilmis gibiler:) sizinde buyudu mu boyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim basından beri buyudu dolgunlastı yani dokununca acımıyorda bazen sızlıyor ucları hep hassas bide dısarıya sudyenle cıkıp eve gelip cıkardıgımda acayip acıyolar:)Kizlar goguslerim kafamdan daha buyukler:) acimiyorlar hassasiyet kalmadi ama sanki hava basilmis gibiler:) sizinde buyudu mu boyle
Yok buyumustu zTen de bir kac gundur hepten sigmiyor :) zaten iriydi goguslerim c kup takiyodum simdi d ye dogru gidiyo sigmiyorum:)benim basından beri buyudu dolgunlastı yani dokununca acımıyorda bazen sızlıyor ucları hep hassas bide dısarıya sudyenle cıkıp eve gelip cıkardıgımda acayip acıyolar:)
valla vucut kafasına gore takılıyo demekki:) salı gunu doktora gidince sorucam bu belirtiler azalıp cogalıyo normalmi diye:)Yok buyumustu zTen de bir kac gundur hepten sigmiyor :) zaten iriydi goguslerim c kup takiyodum simdi d ye dogru gidiyo sigmiyorum:)
Ama hassasiyet kalmadi uclarinda bile
Birazını bana ver. Ya benimkiler pek büyümedi. 80 içi dolgulu kullanıyordum şimdi dolgusuzları o kadar. Hayal etmiştim oysakiKizlar goguslerim kafamdan daha buyukler:) acimiyorlar hassasiyet kalmadi ama sanki hava basilmis gibiler:) sizinde buyudu mu boyle
147 canım bende benden kısasını hiç görmedim bide kilo alınca daha fena görünyrm ya eşimde uzun topuklu giyiyrdm şimdi düşerim diye onu da giyemiyorumCiddi misin ? Yok yahu inanmam sen uzunsundur benden hic kendim kadar minnakini gormedim:) kac boy?
ilerleyen zamanlarda daha buyur ya dogum yaklastıkca:)Birazını bana ver. Ya benimkiler pek büyümedi. 80 içi dolgulu kullanıyordum şimdi dolgusuzları o kadar. Hayal etmiştim oysakiSadece ucu genişledi
Birazını bana ver. Ya benimkiler pek büyümedi. 80 içi dolgulu kullanıyordum şimdi dolgusuzları o kadar. Hayal etmiştim oysakiSadece ucu genişledi
Hahahah cok sasirdim:) vala sevindim hatta:) yalniz degilmisim:) ekim annelerinin minnaklari bizi:) en minnak biziz :) bende topuklu giyiyodum bi ara su an giyemiyorum sa sonra hiraktim ya:) esim cok uzun sadece yan yana epey komik duruyoruz ama nabalim:)147 canım bende benden kısasını hiç görmedim bide kilo alınca daha fena görünyrm ya eşimde uzun topuklu giyiyrdm şimdi düşerim diye onu da giyemiyorum
Evet kafasina gore aynen:) ben doktoruma benzer hiseyler sordugumda doktorum sey diyo, olabilir, azalabilir artabilir:) kanama olmadigi surece korkma diyo:)valla vucut kafasına gore takılıyo demekki:) salı gunu doktora gidince sorucam bu belirtiler azalıp cogalıyo normalmi diye:)
Büyüsün ama sonrasında sarkmasın :)ilerleyen zamanlarda daha buyur ya dogum yaklastıkca:)
Ben çağla aşerdim bide limonata gerçi normalde iştahlı biriyimdirKizlar aseren var mi? :)
Benim bir arkadaşım küçülttürmüş, eski resimlerde sırf göğüs, şimdi normal 80 bedendeKeske verilebilse! İnan kucultme operasyonu arastiriyorum dogum sonrasi. Sirt agrisi yapiyor. Sirf memeyim:) o destekli sutyenlere nasil ozeniyorum ama i ih hep toparlayici kullanmak zorundayim
Evet canım benmde baya büyüdü özellikle sol göğsüm dğerine göre iki kat büyüdüKizlar goguslerim kafamdan daha buyukler:) acimiyorlar hassasiyet kalmadi ama sanki hava basilmis gibiler:) sizinde buyudu mu boyle
Benim de sol daha cok buyudu:) normalde de aol buyuktu zaten ama tamamen sigmiyor simdi:)Evet canım benmde baya büyüdü özellikle sol göğsüm dğerine göre iki kat büyüdü
Olsun canım bazen iyi oluyo sarılınca kayboluyoruz kollarının arasındaHahahah cok sasirdim:) vala sevindim hatta:) yalniz degilmisim:) ekim annelerinin minnaklari bizi:) en minnak biziz :) bende topuklu giyiyodum bi ara su an giyemiyorum sa sonra hiraktim ya:) esim cok uzun sadece yan yana epey komik duruyoruz ama nabalim:)
Bze özel südyen lazım canım sol kabı bi numara büyük olmalıBenim de sol daha cok buyudu:) normalde de aol buyuktu zaten ama tamamen sigmiyor simdi:)
Ay inş canım bana herkes kız diyor banada kız gibi geliyorsol gogus sagdan buyukse kız bebek olurmus![]()