• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Valla bilmiyorum her konuda süperz ama gidiyorum geliyorum adam bni ne zamn tartacak diye düşünüyorum. Tansiyon da ölçmüyor devlette de yok bizim burda sadece sağlık ocağında vardigm an önce tansiyon sonra kilo :)

Vatanda hep olcuyolar :) ama botlarimla ean nerdeyse 73 kilo cikmistim sinir oldum :):):)

Benim telefonda progestan iç diye alarm var. Saat 12de 20 de ve gece 04 te içiyorum. Yoksa şüpheye düşüyorum. Acaba içtim mi içmedim mi :) bu hamilelik çok unutkanlık yaptı bende :KK43:
Aynen ya gece icmedigimi az önce hatrladm. Allah'tan kanama alanı faln yok ama farkettm bn progestan anladığım gün kasigimda ağrı oluyor :) dur brde onun için kuraym sabah 7de çalıyor öğlen iğne için akşam coraspin için gece 11 e de progestan için kuraym ;)

Vatanda hep olcuyolar :) ama botlarimla ean nerdeyse 73 kilo cikmistim sinir oldum :):):)
Kız övüp durma hastaneni :KK12: zaten dün okudm internet sitesinden epidural normal doğum yaptırıyorlarmis bnm doktorum da yaptırıyordu inslh fiyat farklıdır tabi ama en azından acı az olur. :) Ama doktorum yaptrmiyorsa bnde vatana gecebilirim son aylarda doğum icin:halay:

Benimde burdaki doktor progestan almana gerek yok artik demisti dun gece icmedim ama bugun sanki rahimde bi cekilme var gibi ikide bir sanci giriyo anlamadim

Kız övüp durma hastaneni :KK12: zaten dün okudm internet sitesinden epidural normal doğum yaptırıyorlarmis bnm doktorum da yaptırıyordu inslh fiyat farklıdır tabi ama en azından acı az olur. :) Ama doktorum yaptrmiyorsa bnde vatana gecebilirim son aylarda doğum icin:halay:

:):) tmm tmm bsey demedim

Benimde burdaki doktor progestan almana gerek yok artik demisti dun gece icmedim ama bugun sanki rahimde bi cekilme var gibi ikide bir sanci giriyo anlamadim
Ben dün akşam muhabbete dalıp 2saat geciktirdim. Ondan mı bilmiyorum ama kasıklarım ilk haftadaki gibi ağrıdı, arada bıçak saplanır oldu. Pişman oldum geciktirdiğime. Sen günde kaç tane alıyordun. Bir anda bırakmayın günde 3se önce 2ye sonra 1e yavaş yavaş bırakın diyorlar. Yada 200lük ise 100 lük devam edip yavaş bırakın diyorlar.

Ben dün akşam muhabbete dalıp 2saat geciktirdim. Ondan mı bilmiyorum ama kasıklarım ilk haftadaki gibi ağrıdı, arada bıçak saplanır oldu. Pişman oldum geciktirdiğime. Sen günde kaç tane alıyordun. Bir anda bırakmayın günde 3se önce 2ye sonra 1e yavaş yavaş bırakın diyorlar. Yada 200lük ise 100 lük devam edip yavaş bırakın diyorlar.

Benim 100luk gunde bi taneydi. Ama bnm lekelenmem fln yoktu doktor verdiginde de rahim destegi olsun diye veriyorum dedi

İlki kimyasal gebelikti 5 haftalıktı. 2.cisi 17 haftalıkken kaybettim 2 gün sancı ağrı çektim doktor rahim genişliyor normal dedi. Bem normal olduğunu hissetmediğimi söyledim işe gidemedim yatış falan verin dedim gerek olmadığnı söyledi hafif kasılma olmuş dedi proluton verdi. 2 gün sonra suyum geldi kaybettim. Ray diyen var başka sebep öne süren var. Detaylı tetkikler yaptırdım gittiğin tek bi doktordan memnun kaldım o da çok uzak malesef. Mardin kızıltepedeyim ve bu civarda doğru düzgün doktor yok. Strese giriyorum o yüzden. Miyomlarım var. Yaş 32. Bi de grip oldum üstüne dün. 38 dereceye çıktı ateşim düşürene kadar akla karayı seçtim. Allah herkesin karşısına hayırlı doktor çıkarsın. Ağır iş yapmakla bebek düşmez diyem doktora akl-ı selim demem ben. Riskli gebeyim birşey olmaz dedi 2 doktor ya. Pess.
Canim cok ecmis olsun, rahim agzi yetmezligin olabilir mi bakildi mi? Mutlaka olcum yaptir bu defa belki de serklaj gerekiyordur. 17. Haftada dusuk yapmak normal degil...

Seninle ayni bebeklerimiz ben de carsamba gidicem ama icimdeki bosluk bi turlu gecmedi sanki bsy olmus gibiyim hala.
Sen de guzel hayirli haberlerle geleceksin insallah.
Kesen kesedeki bebegn hep benmkine benziyor bence seninki de erkek :) tabi benmki sanki erkek gbiymis gbi konuştum ama içime öyle geldi senin bebis :)
Hayirlisi canim ben de senin eski resimlerine benzettim bugunkunu merakla bekliyorum :) Doktor bana 16. Haftada cinsiyetini ogrenirsin dedi kendi kendine oysa ben sormamistim sinir oldum.
Bu arada bence erkek:) zaten senin hic kizin olacagina ihtimal vermiyorum:) nedense:)
Heheheh hayirlisi kuzum hepsi kabulum.
Bence de erkek. Ben goruntuden anlamam ama hislerim kuvvetli :KK68:
Yaa erkek mi hissediyorsun canim?
Ya doktorum beni tartmiyor bile kiloyla ilgili hc konuşmadı :) sanırım 30 kilo alsam gene bise demez :KK53::KK70::KK70:. okeanoss00 okeanoss00 S Sosyoloogg
Valla ben iki haftada 1.5 kilo almışım 63 kilo olmuşum :))Boyum 1.64. Doktor böyle olmaz dikkat et bu aylarda almaman lazim dedi.
MaşaAllah. El ense yapmış :) tabi buldu rahat yeri oohhhh. MaşaAllah canım. Nasıl geçti muayene memnun kaldın mı ne kadar sürdü
Ay gordun mu sen de ben de farkettim elini ensesine koydugunu :)) Canim ayni doktoruma gittim kosuyoluna henuz gitmedim 8 nisan da oraya randevu aldim o zaman oraya gidecegim.

Back
X