- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.201

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden öyle dedin kız. Gogusler ck şişip sertlesirse kız olurmuş derler değişiklik olmaz ucu kararında erkek olur derler . Bilimsel olarak da gerçeklik payı varmis iki kadın hormonu birleşince göğüsler alıp başını gidiyormuş![]()
Araştırmaya gerek yok canım.Bende ilk dogumumu yaptıran doktordan ve hastanemin konforundan vazgeçemiyorum..Heryerde epidural yaptırmayı da göze alamıyorum.İnslh yapar canm ya yapmazsa koyarsin burda nuba bakarzsende haklisin mesela bnm doğum yapacağım hastanede Yenidoğan yoğun bakım yok sanirim ama sahipleri aynı olan diğer hastanenin var öyle br durumda 5 dk içinde diğer hastaneye alıyorlar bebeği. O konu aklımı çok kurcalıyor zatn ama doktorumu degistrme hc istemiyorum çok memnunum. SGK ile anlaşmalı hastaneler daha uygun oluyor sen yinede onlarıda arastr. 5500 çok yani . Güven konusunda hastaneye güven değil benmki doktoruma çok güveniyorum yoksa hastaneyi çokta arastrmadm çokta küçük br hastane .
Hu huu arkadaşlar yazdım ama görmediniz bende girebilirmiyim gruba![]()
Burda br kaç arkadaşa karşı var o hissm yani kesin bnm hissettigim olacakmis gbi bazn böyle takiyorum . Yanilada bilirm hislerime çok güvenmem :) bn ruyalarima guvenirim hep cikarda :))Oyle bi yorum gordum sanki ondan kiz tuh yaa neyse bakalim)
Anladim illa cikacak diye degil ki maksat eglenmek bende sansimi denedimBurda br kaç arkadaşa karşı var o hissm yani kesin bnm hissettigim olacakmis gbi bazn böyle takiyorum . Yanilada bilirm hislerime çok güvenmem :) bn ruyalarima guvenirim hep cikarda :))
Aa k.bakma bn kırmak istemezdm enayilk de demedm bizm için çok fazla dedm . Brde bizim burda gerçektn o fiyata tüp bebek yapıyorlar onu soyledm. Yanlış anladın sanırım. Varsa tabi iyisini istersn mesela devlette doğum bedeva neden 700 lira veriyorum enayillkkden mi bence hayr orda kendimi rahat hissediyorum :) özel sigorta olayını hc bilmiyorum hc bir fikrim yok eğer normalde varsa doğum harici tabi bu şekilde tercih etmn en iyisiniAraştırmaya gerek yok canım.Bende ilk dogumumu yaptıran doktordan ve hastanemin konforundan vazgeçemiyorum..Heryerde epidural yaptırmayı da göze alamıyorum.
Ilk mesajda yazdığım gibi eşimden dolayi özel sigortam var ve çoğu kısmını sigortam yani bankamiz karşılıyor.Neden en iyi olanini secmeyeyim ki ? Sen olsan secmezmisin..Enayilik diye nitelendirilen şey tercih meselesi herkes durumuna gore biyer seçer benim saygım sonsuz..Herkeste konuşurken saygı çerçevesinde konuşmalı. .Ama esim ve benim tercihimiz bu yonde..Allah herkesin gönlüne göre versin.. Ilgine teşekkürler..
Anladim illa cikacak diye degil ki maksat eglenmek bende sansimi denedim![]()
Öncelikle şunu söylemeliyim ki konuşurken biraz daha dikkat edersek çok daha iyi olur..Ben kimseyi kirmamaya calisiyorum ama ayni bilinc herkeste yok.Enayilik diye nitelendirdiginiz tercih meselesi.Herkesin durumuna gore secenek var ve Istanbulda her hastanede doktor ve hizmet ayni degil..Heryerde epidural yapilamaz,konfor ve hizmet ayni degil ve herkes kendisi icin daha iyi olani kendisi bilir kimse kasiramaz.Benim eşimden dolayı özel sigortalarimiz var ve bankamız karşılıyor masraflarimizin çoğunu.Neden en iyi,guvendigim alıştığım doktoru ve en konforlu hastaneyi secmeyeyim?
Standart meselesi herkesin standartları farklıdır ve benim herkesin seçtiğine saygim var...
İstanbul'dasın sanırım. Ben istanbuldayım evimin çevresinde yakın hastane bakıyorum ama prematüre yoğun bakım ünitesi şart gerçekten. Bir çoğunda yok. Fiyatlar normal 3500, sezaryen 6000 civarı genelde. Semtine göre de değişiyor. 500 liraya Doğum yapan yerler duydumDoğru düşünüyorsun.Fiyatlara göre maaşlar da biraz daha yüksek sanırım.Yada mesleğe göre değişiyor.Askeri ücretle çalışanda çok.Tabi herkesin standartına göre hastaneler var.Ben mesela ilk önce evime daha yakın diye sgk anlaşmalı bir özel hastaneye gidecektim ama ordaki tanıdığım doktor ayrılmış gitmekten vazgeçtim.Bize yakın bir hastane dahaa çılmış doğum fiyatı çok daha uygun ama yeni açıldığı için yenidogan yoğun bakım vs guvenmiyorum.. Doğum diyip gecmemek gerekiyor Allah korusun ama erken doğum vs yada doğumda herhangi bir komplikasyon gelişirse bebek yoğun bakım iyi olan hastaneler çok daha güvenilir.Dediğim gibi tercih ve güven meselesi..Inşallah hepimiz sağ salim sorunsuz bebeklerimizi kucagimiza alırız :)
Bu arada benim kontrolum yarin ikili test vs yapilacak çok heyecanlıyım :) Dua et banada bir tahminde bulunsun doktorum oğlum bizden çok merakta :))
Amin canim benim Hayirlisi ile Allah seninde gonlune gore verir insallahay inslh oglus gelirrr :)
Amiiinnn :)Amin canim benim Hayirlisi ile Allah seninde gonlune gore verir insallah![]()
Sen enayilik demedin ama diyen arkadaşa onaylayip aynı fiyata tup.bebek.yapılıyor vs..Canim herksin yaşadığı şehir farklı burasi Istanbul her butceye gore hastane var ve ben Acibademe gidiyorum orda fiyatlar boyle ve inan hic boş oda yok..Secenek ve tercih meselesi.Ben hep saygıyla yaklaştım konsurkende çok dikkat ettim ama herkes aynı değil maalesef..Aa k.bakma bn kırmak istemezdm enayilk de demedm bizm için çok fazla dedm . Brde bizim burda gerçektn o fiyata tüp bebek yapıyorlar onu soyledm. Yanlış anladın sanırım. Varsa tabi iyisini istersn mesela devlette doğum bedeva neden 700 lira veriyorum enayillkkden mi bence hayr orda kendimi rahat hissediyorum :) özel sigorta olayını hc bilmiyorum hc bir fikrim yok eğer normalde varsa doğum harici tabi bu şekilde tercih etmn en iyisini
Benim de 11+5 çıkmış son gitmem de. Sata göre 1hafta fazla. Ölçü 48,59 mm yazıyor. Aynı yani canımBoylar nasil kizlar. Sat 11+0 ulturason 11+5 boy 4.87 cm çıktı normalmiki acaba
Sen enayilik demedin ama diyen arkadaşa onaylayip aynı fiyata tup.bebek.yapılıyor vs..Canim herksin yaşadığı şehir farklı burasi Istanbul her butceye gore hastane var ve ben Acibademe gidiyorum orda fiyatlar boyle ve inan hic boş oda yok..Secenek ve tercih meselesi.Ben hep saygıyla yaklaştım konsurkende çok dikkat ettim ama herkes aynı değil maalesef..
Herkesin maddiyati, birikimi,korkulari,öncelikleri düşündükleri kendi doktoruna güveni farklıdır ve ona gore davranir..Allah herkese sağlıklı dogumlar nasip etsin...Hoşçakal.
Ben enayilik konusunu onaylamadm ki . Arkadaşın en son yazdığı sey sanki çocuğu kendiler yaratıyor gbi br espri yapınca aklıma direk tüp bebek geldi o yüzden o konudan ilerledm . Neyse bn kimseyi kırmak ve yargilamk istemedm en baştaki mesajimdada zatn yaşam standartları farklı dedm . Enayilik gbi düşünsem öyle derdm ..Sen enayilik demedin ama diyen arkadaşa onaylayip aynı fiyata tup.bebek.yapılıyor vs..Canim herksin yaşadığı şehir farklı burasi Istanbul her butceye gore hastane var ve ben Acibademe gidiyorum orda fiyatlar boyle ve inan hic boş oda yok..Secenek ve tercih meselesi.Ben hep saygıyla yaklaştım konsurkende çok dikkat ettim ama herkes aynı değil maalesef..
Herkesin maddiyati, birikimi,korkulari,öncelikleri düşündükleri kendi doktoruna güveni farklıdır ve ona gore davranir..Allah herkese sağlıklı dogumlar nasip etsin...Hoşçakal.
Sana birisi aynı mesajı yazsa ne düşünürdün?ay gerçekten bu kadar alıncagını tahmin etmemiştim kusura bakma
Brde arkadaşlar bu hastane fiyatları konusunda gerçekten her şehir çok farklı yani. Smdi istanbulla Maraş kıyaslanamaz o konuda ordaki insanlar fiyat nasıl olursa olsun hizmet istedikleri gbiyse gidiyor. Bizim sehri düsünüyorum neden daha fazla istemesn ozeller onlarda isterler normalde ama bizim insanımız vermez hastaneler boş kalır bunu bilen yönetim ona gore fiyat belirliyor hatta merkez çokta büyük olmadığından fiyat düsüren bile var hasta çekmek için kendi gözlerinde musteri sonucta .. bence bu konuda hc birbirimizi kırmayalm :)
Sana birisi aynı mesajı yazsa ne düşünürdün?
Tercihlerini ENAYİLİK olarak nitelendirse?
Hayat seçeneklerden ibarettir.Ben bugün 32 yaşındayım ve bunu çok iyi öğrendim..
Herkesin tercihi,maddiyati,birikimi,kendine güveni,korkuları,doktoruna güveni ve alıştığı konfor farklıdır..Dediğim gibi hayat tercih meselesi..Hepimiz birbirimize yaklaşırken düşünerek konuşmaliyiz...
Sağlıklı doğumlar dilerim...
Anlıyorum seni canm geyik manasında dedin sende hatta sanki çocuğu yaratıyorlar falnda dedin malum hepimizin hormonlar uçuk belki bz düşüncesizlk ettik veya arkadaş bugn hassas olabilirkız biz burda hep konuşurken ay en çok ben muayene ücreti veriyorum enayilik dersiniz felan diyenler bile vardı. yani grupta haftalardır olan samimiyetten kaynaklanan bişey. insan düşünemiyor demekkiii bi an.