- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
- Konu Sahibi dilarazeynel
Ben surekli lavoboya kosuyorum hep bir korku acaba kanama falan varmi daha yeni diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki hafta sonra gel dedi canımİnslh canm bnde merkla bekliyorum doktor seni ne zamn çağırdı?
Ayyyy çok güzel bir an değil mi bende senin gibi sabırsızım ve adetime 3 4 gün kala öğrendim o günü asla unutamayacağım şimdi sıra sabırla beklemekte canımİdrar testinde belli belirsiz cizgiyi gorunce gidip kan verdim canim. 2 tane farkli markadan test yaptim ikisinde de 2 dakika icinde belirdi. Ben de anlayamadim idrar testinde nasil ciktigini :)
Inanilmaz bir his beni en iyi hamile olanlar anlar :) Insallah cabucak yukselir deger canim korkuyorum gerçekten.Ayyyy çok güzel bir an değil mi bende senin gibi sabırsızım ve adetime 3 4 gün kala öğrendim o günü asla unutamayacağım şimdi sıra sabırla beklemekte canım
Anladm canm..Bilmiyorum sebebini sanırım bunyeseldi.16.haftada bitti cnm
Himm ondan sonra ayda br çağırırlar sanırm.İki hafta sonra gel dedi canım
Insallah guzel haberler alirsin bebişten durum mesajini cok cok begendim soylemeden gecemiycemHayırlı geceler, yarın akşam benim de doktor kontrolüm var. 5 hafta 5 gün lük oluyoruz kısmetse. İnşallah hayırlı haberler le dönerim doktordan.
Gidip göreceğimiz günü iple çekiyoz :))Himm ondan sonra ayda br çağırırlar sanırm.
İnşşş güzel haberlerle gelirsinHayırlı geceler, yarın akşam benim de doktor kontrolüm var. 5 hafta 5 gün lük oluyoruz kısmetse. İnşallah hayırlı haberler le dönerim doktordan.
O korku bende de vardı çok şükür yavaş yavaş geçiyorBen surekli lavoboya kosuyorum hep bir korku acaba kanama falan varmi daha yeni diye
Akinti rengini incelemekten biktim valla zormus ya sanirim biraz daha ilerleyince gecicek:)O korku bende de vardı çok şükür yavaş yavaş geçiyor
Hayırlı geceler, yarın akşam benim de doktor kontrolüm var. 5 hafta 5 gün lük oluyoruz kısmetse. İnşallah hayırlı haberler le dönerim doktordan.
Hosgeldin:) ne mutlu sana:) darisi bizim basimiza olsun. Benim muhtemelen anca 4-5 haftadir daha 5 olmamistir hatta:) keseyi gorduk ama henuz bebegi nerdeeeeee:)Merhaba Allah nasip ederse ekim annesi olucam 10 yaşında bir kızım var 5 yıldır 2. Çocuk istiyoruz 2 düşüğüm var hibor iğne kullanıyorum sat 27 aralık fakat geç döllenme olmuş 5+4 ken keseyide bebeğide gördük çok şükür benide listeye ekleyin
Hosgeldin:) ne mutlu sana:) darisi bizim basimiza olsun. Benim muhtemelen anca 4-5 haftadir daha 5 olmamistir hatta:) keseyi gorduk ama henuz bebegi nerdeeeeee:)
Cuma gunu gorduk daha cok yeni 4 haftalik filan dedi. Sonra kan degerlerim, artisi, (pco var bende adet olmuyorum kolay kolay ama esimle birlikte olsugumuz tarihi biliyoruz) onunla filan hesapladiginda hepsi birbirini tutuyor dedi.Keseyi gördüğünde doktor ne kadarlık olduğunu söylemedimi canım
:) güzel haberlerini bekliyorumCanım aynıyız benim de yarın doktor kontrolüm var ve benim bebiş de 5+5 oluyo..:) ben öğlen gidicem çıktıktan Sonra yazalım birbirimize iyi haberler alırız inşallah..
Gözünüz aydın inşallah ikinçi yavrunuza kavuşursunuz, benim de 5 yaşında bi oğlum var.Merhaba Allah nasip ederse ekim annesi olucam 10 yaşında bir kızım var 5 yıldır 2. Çocuk istiyoruz 2 düşüğüm var hibor iğne kullanıyorum sat 27 aralık fakat geç döllenme olmuş 5+4 ken keseyide bebeğide gördük çok şükür benide listeye ekleyin