2017 EKİM Anne adayları

İdrar testinde belli belirsiz cizgiyi gorunce gidip kan verdim canim. 2 tane farkli markadan test yaptim ikisinde de 2 dakika icinde belirdi. Ben de anlayamadim idrar testinde nasil ciktigini :)
Ayyyy çok güzel bir an değil mi bende senin gibi sabırsızım ve adetime 3 4 gün kala öğrendim o günü asla unutamayacağım şimdi sıra sabırla beklemekte canım

Hayırlı geceler, yarın akşam benim de doktor kontrolüm var. 5 hafta 5 gün lük oluyoruz kısmetse. İnşallah hayırlı haberler le dönerim doktordan.

Hayırlı geceler, yarın akşam benim de doktor kontrolüm var. 5 hafta 5 gün lük oluyoruz kısmetse. İnşallah hayırlı haberler le dönerim doktordan.

Canım aynıyız benim de yarın doktor kontrolüm var ve benim bebiş de 5+5 oluyo..:) ben öğlen gidicem çıktıktan Sonra yazalım birbirimize iyi haberler alırız inşallah..:dua:

• Beğen
Reactions: fmk
Merhaba Allah nasip ederse ekim annesi olucam 10 yaşında bir kızım var 5 yıldır 2. Çocuk istiyoruz 2 düşüğüm var hibor iğne kullanıyorum sat 27 aralık fakat geç döllenme olmuş 5+4 ken keseyide bebeğide gördük çok şükür benide listeye ekleyin :KK66:

Merhaba Allah nasip ederse ekim annesi olucam 10 yaşında bir kızım var 5 yıldır 2. Çocuk istiyoruz 2 düşüğüm var hibor iğne kullanıyorum sat 27 aralık fakat geç döllenme olmuş 5+4 ken keseyide bebeğide gördük çok şükür benide listeye ekleyin :KK66:
Hosgeldin:) ne mutlu sana:) darisi bizim basimiza olsun. Benim muhtemelen anca 4-5 haftadir daha 5 olmamistir hatta:) keseyi gorduk ama henuz bebegi nerdeeeeee:)

Keseyi gördüğünde doktor ne kadarlık olduğunu söylemedimi canım
Cuma gunu gorduk daha cok yeni 4 haftalik filan dedi. Sonra kan degerlerim, artisi, (pco var bende adet olmuyorum kolay kolay ama esimle birlikte olsugumuz tarihi biliyoruz) onunla filan hesapladiginda hepsi birbirini tutuyor dedi.

İkinci hamileligim ilkini kaybettim ne yazikki kan pihtilasmasi cikti dolayisiyla keseyi gordukten sonra bu kez nasil bir yol izleyecegimiz hakkinda detaylari konustuk kalp atisindan sonra bebegin tam gunu boyutu haftasina bakariz artik:)

Gözünüz aydın inşallah ikinçi yavrunuza kavuşursunuz, benim de 5 yaşında bi oğlum var.

X