- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.001
Hayirlisi canm . İnslh gönlümüze göre olurBen de hep erkek goruyorum ruyamda :) erkek de istiyorum hayirlisi olsn :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi canm . İnslh gönlümüze göre olurBen de hep erkek goruyorum ruyamda :) erkek de istiyorum hayirlisi olsn :)
Senin erkek gibi doguyor icime:)Ben de hep erkek goruyorum ruyamda :) erkek de istiyorum hayirlisi olsn :)
Evet evet dedim ya son aylarda diye
kotu birsey olmamistir insallah kanamada? sonra
E ben yoyorum hep ama abartmadan 1-2 tane felan.
Haydi gozun aydin:) kac cm olmus minnnakTeyzeler ben bugun doktora gittim... iyiyim falan filan ama doktor amca 10 h 4 g dedi bana veee degisme ihtimali yuksek olaraktaannn erkek oldugumu söyledi![]()
İnslh değişmez canm bnm gttigimdede ultrasonda 10+6 çıktı ve erkek olma ihtimali yüksek çıkıntı var ama diğer geldiğinde net brsey soylerm dedi. Hayirlisi bakalm :) ikimizinkinide doğru tahmn etmiştir inslh doktor larımız :)Teyzeler ben bugun doktora gittim... iyiyim falan filan ama doktor amca 10 h 4 g dedi bana veee degisme ihtimali yuksek olaraktaannn erkek oldugumu söyledi![]()
Haydi gozun aydin:) kac cm olmus minnnak
Oy yerim onu masallah kocaman olmus yegenim:) erkek he:) acilin bi pipili daha geliyor:)5.1 oldum teyzosacaba degisir mi ?
Amin canim insallah ben hep abim olsun isterdimİnslh değişmez canm bnm gttigimdede ultrasonda 10+6 çıktı ve erkek olma ihtimali yüksek çıkıntı var ama diğer geldiğinde net brsey soylerm dedi. Hayirlisi bakalm :) ikimizinkinide doğru tahmn etmiştir inslh doktor larımız :)
Sanırım abisi olmaya. Herkes aynı duygu içindeAmin canim insallah ben hep abim olsun isterdiminsallah oğlum olur hayırlı uğurlu .... 2li test icinde ikna edildim kan alındı
![]()
Hahahah muhtemelen benimki de ikna eder beni iste:) kaca yaptirdin?Amin canim insallah ben hep abim olsun isterdiminsallah oğlum olur hayırlı uğurlu .... 2li test icinde ikna edildim kan alındı
![]()
Cok gecmis olsun Allah simdiki yavruna kavustursun insallah:) dogru diyosun oyle canim cekerse 1 tane atiyorum agzima tadi yerine gelsin diye cok besleyici ve faydali oldugu icinde fazlasi zarar veriyo herseyde oldugu gibiBen biraz abartmıştım galiba. Hem besleyici hem tok tutuyor diye.
1taneden bişey olmaz kızlar, bir doktorun beslenme tablosunu uyguluyordum orda 1tane yazıyordu ama abarttım işte. Maalesef düşük yaptım ama Olacağı vardı da sebebi ona bağladım belki de. Sebeplerim de çoktu zaten. Rahimde perde vardı benim. Siz yine de tedbirli olup çok yemeyin.
Hahahah muhtemelen benimki de ikna eder beni iste:) kaca yaptirdin?
Hep tahminler erkek sanki hepimizn bebeği erkek olacakmş gibi gelmeye başladıİnslh değişmez canm bnm gttigimdede ultrasonda 10+6 çıktı ve erkek olma ihtimali yüksek çıkıntı var ama diğer geldiğinde net brsey soylerm dedi. Hayirlisi bakalm :) ikimizinkinide doğru tahmn etmiştir inslh doktor larımız :)
Br totem var bizim buralarda erkek senesi kız senesi diye :) ama harbiden doğru oluyor yani aynı zamn hamile olan kadınların hepsinin oğlu yda aynı anda hepsinin kızı oluyor br eltm doğurdu erkekti o zamn herkes erkek doğurdu br eltm doğurdu bebeği kızdı o gün hastanede 10bebekten 1 tanesi erkekti sadece geri hepsi kızdı ..Hep tahminler erkek sanki hepimizn bebeği erkek olacakmş gibi gelmeye başladı![]()
Ben hep kızım diye seviyordum birgün rüyamda gördüm bebişi anne ben erkeğim dedi :)) haftaya görecez bakalım erkek mi kız mı :)Br totem var bizim buralarda erkek senesi kız senesi diye :) ama harbiden doğru oluyor yani aynı zamn hamile olan kadınların hepsinin oğlu yda aynı anda hepsinin kızı oluyor br eltm doğurdu erkekti o zamn herkes erkek doğurdu br eltm doğurdu bebeği kızdı o gün hastanede 10bebekten 1 tanesi erkekti sadece geri hepsi kızdı ..bizde öyle oluyormuşz :) snada mi erkek dedi doktorun.
Aynen bnce seninkide erkek :) burda bazı kişilere tahminlerim oluyor :)Ben hep kızım diye seviyordum birgün rüyamda gördüm bebişi anne ben erkeğim dedi :)) haftaya görecez bakalım erkek mi kız mı :)
:) bende emin degilim hic ama bilmiyom belki de yaptiririm yani doktorum bana sormayabilir bu durumu:) direkr ultrasonda bakip sonra su testleri yaptir diye kan testi de tutusturabilir elime:)80 tl canım... ya çok ciddi degil dedi, saygi duyarim dedi boyle demese yaptirmazdim![]()