- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.021
Ben kestiremiyorum valla bir tatlı canım çekiyor bir limon çekiyor cinsiyeti tam belli olsun diye bir hafta geç aldım randevuyuAynen bnce seninkide erkek :) burda bazı kişilere tahminlerim oluyor :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kestiremiyorum valla bir tatlı canım çekiyor bir limon çekiyor cinsiyeti tam belli olsun diye bir hafta geç aldım randevuyuAynen bnce seninkide erkek :) burda bazı kişilere tahminlerim oluyor :)
Esim oduyor ya cok tinlamiyom sanırım oda ayni ya da 70:) bende emin degilim hic ama bilmiyom belki de yaptiririm yani doktorum bana sormayabilir bu durumu:) direkr ultrasonda bakip sonra su testleri yaptir diye kan testi de tutusturabilir elime:)
Fiyatini merak rttim malum:) muayene ne kdar oduyorsun?
Ben kestiremiyorum valla bir tatlı canım çekiyor bir limon çekiyor cinsiyeti tam belli olsun diye bir hafta geç aldım randevuyuhem sürekli ultrasonda bebeğe zararlıymış yavrumu korumuş oldum
![]()
Cnm nubu gözükmüyor . Ya brde bebis neden böyle cikmiski poposunu mu gosterms başka görüntü yokmu elinde?Yorum alabilirmiyim kızlar...Eki Görüntüle 1972537
Aslında çok net göru tü diye bunu koydum solda kafasından başlıyor sağa doğru yatar vaziyette sırt üstü.Bilemedimki acaba başka resimmi çıkıyor. Az önce nün a göre cinsiyet diye link atılmıştı orda da sordum erkek dediler. Çok belli nubu dediler ama bilemedimki..Cnm nubu gözükmüyor . Ya brde bebis neden böyle cikmiski poposunu mu gosterms başka görüntü yokmu elinde?
Aa evet bn kafası sağda olarak baktmAslında çok net göru tü diye bunu koydum solda kafasından başlıyor sağa doğru yatar vaziyette sırt üstü.Bilemedimki acaba başka resimmi çıkıyor. Az önce nün a göre cinsiyet diye link atılmıştı orda da sordum erkek dediler. Çok belli nubu dediler ama bilemedimki..
Rica ederim önemli değil.Benim.3. Gebeliğim 2 kızım var dünyalar tatlısı zaten onlar ve eşim çok ısrar ettiler bebiş için. Gebelikte ve doğumda tecrübe ettim ama bu tür şeylerde burada tecrübeli arkadaşlar var .Danışmak istedim herşeyden önce sağlık tabiki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizeAa evet bn kafası sağda olarak baktmya bu haftalar vücut ve kafa aynı boyutta olduğu için karışıyor k.bkma . Gerçekten nub erkek ,
![]()
Aminnnnn. İnslh buda erkek olur o zamn ablacm. Bildiğin dik yani böyle dik olup kız çıkan olmams hayırlısı olsun :) şey hani br şey daha var göğslerden anlaşılıyor diyorlar göğüsler çok sismisse kız çok değişiklik olmadysa ve ucu karardiysa erkek diyorlar sn az çok tecrübe etmissin dogrumu bu. ?Rica ederim önemli değil.Benim.3. Gebeliğim 2 kızım var dünyalar tatlısı zaten onlar ve eşim çok ısrar ettiler bebiş için. Gebelikte ve doğumda tecrübe ettim ama bu tür şeylerde burada tecrübeli arkadaşlar var .Danışmak istedim herşeyden önce sağlık tabiki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize![]()
Aminnnnn. İnslh buda erkek olur o zamn ablacm. Bildiğin dik yani böyle dik olup kız çıkan olmams hayırlısı olsun :) şey hani br şey daha var göğslerden anlaşılıyor diyorlar göğüsler çok sismisse kız çok değişiklik olmadysa ve ucu karardiysa erkek diyorlar sn az çok tecrübe etmissin dogrumu bu. ?Rica ederim önemli değil.Benim.3. Gebeliğim 2 kızım var dünyalar tatlısı zaten onlar ve eşim çok ısrar ettiler bebiş için. Gebelikte ve doğumda tecrübe ettim ama bu tür şeylerde burada tecrübeli arkadaşlar var .Danışmak istedim herşeyden önce sağlık tabiki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize![]()
Kesinlikle katılıyorum 2 kızımda da göğüslerim ićin yeni çamaşır almak zorunda kaldımAminnnnn. İnslh buda erkek olur o zamn ablacm. Bildiğin dik yani böyle dik olup kız çıkan olmams hayırlısı olsun :) şey hani br şey daha var göğslerden anlaşılıyor diyorlar göğüsler çok sismisse kız çok değişiklik olmadysa ve ucu karardiysa erkek diyorlar sn az çok tecrübe etmissin dogrumu bu. ?
Aa o zamn ilk gbi heyecanlı olur :) hadi inslh bu erkektr. O kabuklanma bendede var böyle pıtır pıtır oldu başı yarılmış gbi ve açılmaya başladı br kaç gundur. Bnm gogusler de aynı senin ki gbi doktorun tahmini erkek ama nub kıza benziyor. Net olarak br dahakinde soylerm dedi bekliyoruz bakalm. :)Kesinlikle katılıyorum 2 kızımda da göğüslerim ićin yeni çamaşır almak zorunda kaldımAma bunda bilmiyorum henüz büyüme olmadı hala aynıyım ve kararma var hatta kabuk bağladı biraz en uçlar
Hakkımızda hayırlısı olsun 7 yıl aradan sonra tekrar anne oluyorum
Bakalım.neler olacak
Senin ilk bebiş sanırım takip ediyorum hepiniz çok heyecanlısınız.Tabiki birde oģlanın tadına bakmak isteriz ailece.. benim doktorum 3 gün önce gittiğimde çok uğraştı aslında kızlarımdanda tanıdığı için beni ama bişi diyemedi 14. Haftamda inşallah konuşuruz bu konuyu dedi..Ben bulantılarımdan daha heyecan yaşayamadım yatağa bağlı bekliyorum.resmen günler geçsin diye..Hayırlısı hakkımızda..Aa o zamn ilk gbi heyecanlı olur :) hadi inslh bu erkektr. O kabuklanma bendede var böyle pıtır pıtır oldu başı yarılmış gbi ve açılmaya başladı br kaç gundur. Bnm gogusler de aynı senin ki gbi doktorun tahmini erkek ama nub kıza benziyor. Net olarak br dahakinde soylerm dedi bekliyoruz bakalm. :)
Geçer inslh bu günler bulantı zor . Evet bnm ilk heyecan tavan yani :) bakıyorum da şöyle uzun zamn bekleyen arkadaşlar çok daha heyecanlı benm gbi hemde tedirgin :)))Senin ilk bebiş sanırım takip ediyorum hepiniz çok heyecanlısınız.Tabiki birde oģlanın tadına bakmak isteriz ailece.. benim doktorum 3 gün önce gittiğimde çok uğraştı aslında kızlarımdanda tanıdığı için beni ama bişi diyemedi 14. Haftamda inşallah konuşuruz bu konuyu dedi..Ben bulantılarımdan daha heyecan yaşayamadım yatağa bağlı bekliyorum.resmen günler geçsin diye..Hayırlısı hakkımızda..
Geçer inslh bu günler bulantı zor . Evet bnm ilk heyecan tavan yani :) bakıyorum da şöyle uzun zamn bekleyen arkadaşlar çok daha heyecanlı benm gbi hemde tedirgin :)))Senin ilk bebiş sanırım takip ediyorum hepiniz çok heyecanlısınız.Tabiki birde oģlanın tadına bakmak isteriz ailece.. benim doktorum 3 gün önce gittiğimde çok uğraştı aslında kızlarımdanda tanıdığı için beni ama bişi diyemedi 14. Haftamda inşallah konuşuruz bu konuyu dedi..Ben bulantılarımdan daha heyecan yaşayamadım yatağa bağlı bekliyorum.resmen günler geçsin diye..Hayırlısı hakkımızda..
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Stres daha çok yorar bizi o yüzden olacağına bırakıcaz birazda.Geçer inslh bu günler bulantı zor . Evet bnm ilk heyecan tavan yani :) bakıyorum da şöyle uzun zamn bekleyen arkadaşlar çok daha heyecanlı benm gbi hemde tedirgin :)))