2017 EKİM Anne adayları

Aa evet snin baya var daha :) 9.hafta erken br dahaki kontrolde belli olur belki doktor bile der. :)

Kesinlikle canim benim, tek diledigim saglik sihatle hepimiz kucagimiza alalim baska biseyin onemi yok ister pipili ister kukulu:)
bn br dahaki kontrolde doktor artk hersy yolunda derse başlıcam alışverişe 14.haftadn sonra risk iyice azaliyormus bn 15.haftada gidicem içim gidiyor br bilseniz hastane cikislrina baktm o gün ama onu sarı alican battaniyesi çok hoş duruyor sarı :)

Bende muhtemelen 12. Haftayi atlattiktan sonra bakmaya baslarim:) totem yaptim 12 yi gecersek sorun olmucak diye:)

Bende muhtemelen 12. Haftayi atlattiktan sonra bakmaya baslarim:) totem yaptim 12 yi gecersek sorun olmucak diye:)
Merhaba kizlar uzun zamadir yoktum yogun calisiyorum bu ara haftasonu da okul var yoruluyorum bayagi. Canim bana da oyle geliyor sanki 12.ci haftayi gecersek bir sikinti kalmayacak . Ins bakalim hayirlisi . Bu arada benim gobegim hep mosmor oldu ya.

Hehheheh:) vala acikcasi hic ogrenmek istemiyorum boyle belirsiz daha guzel:)
Ya maksat merak giderilsin ciciler alinmaya baslansin. Yoksa kiz erkek hic farketmez. Ben 1bucuk senedir hastane koselerinde gözyaşı dökerek hayırlı evlat diledim Allahim hepimize saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin. Bazilari diyorki kiz/erkek hissediyorum bende hic oyle bir his yok tamamen notr :)

Biz haftaya cuma 11+4 oluyoruz yani 12 bin icinde olucaz. Acabaaaaa hizimki belli olur mu:)
Valla canım araştırmalarım sonucunda 12 haftadan itibaren cinsiyet belli olabiliyormus. Belki bizimkiler hemencecik olur ne maglum bana 1nisan şakası falan yapabilir
Kızlar pozisyonu çok önemli kendini göstermek isterse gosterir bence .

Siz hissediyor musunuz peki kiz ya da erkek diye. Normalde hislerim cok kuvvetlidir ama belki daha erkendir hissetmek için. Sacmaladim iyice

Siz hissediyor musunuz peki kiz ya da erkek diye. Normalde hislerim cok kuvvetlidir ama belki daha erkendir hissetmek için. Sacmaladim iyice
Ben ilkinde kesin erkek dedim erkek oldu.bunda kız ağır basıyor sanki.ama erkek.isterdim valla.

Ben de hep erkek goruyorum ruyamda :) erkek de istiyorum hayirlisi olsn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…