- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.961
Bebegn henüz yediklerinden beslenmiyor canm. Kanından besleniyor merk etme 3.aydan sonra bulantm geçer rahatlarsn. Yersiniz bebeginle birlikte bolbol :)
Bn senin bebeği kız hissediyorum canm senin bir hissin varmı?? İnslh geçecek 12.haftaddn sonraay inşallah canım ya şuan en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum yemek yiyesim geliyor hiç
Bn senin bebeği kız hissediyorum canm senin bir hissin varmı?? İnslh geçecek 12.haftaddn sonra
Ben de benim minnosla ilgili hicbir sey hissetmiyorum yahu :) Benimkiyle ilgili tahmini olan var mı? :)
Esim oglum napiyo diyor hep :)) Ben de deme oyle ya kizimiz geliyorsa diyorum. Gelsin onu da cok severim ama erkek bence diyor. Ben hicbir sey hissetmiyorum ya cok ilginc.Oda erkek bence :):):)
Esim oglum napiyo diyor hep :)) Ben de deme oyle ya kizimiz geliyorsa diyorum. Gelsin onu da cok severim ama erkek bence diyor. Ben hicbir sey hissetmiyorum ya cok ilginc.
Hahahha:) ruyamda kiz gordum, esim kiz diyo, bende kizmis gibi geliyo ama icimden bi ses nedense erkek diyo bilemedim %50 sansim var:)
Beni hissediyo musun kuzum?Hahahha:) ruyamda kiz gordum, esim kiz diyo, bende kizmis gibi geliyo ama icimden bi ses nedense erkek diyo bilemedim %50 sansim var:)
Senin bi oglus gelecek sanki:) bana oyle geliyo. B Biravucmutluluk onun hele erkek olacagina eminim gibi:)Beni hissediyo musun kuzum?
Hayirlisi kuzum . Snide bn erkek hissediyorum. Bna doktor büyük ihtimal erkek dedi ama çok erken diyede ekledi :) diğer geldiğinde cinsiyeti net soylerm dedi bn hala kız cikacakmis gbi hissediyorum.:) Ama ruyalarm hep erkek bakalm tersini çıkacak yoksa gördügm mü.Ben de senin bebegi erkek hssediyorum :)
Sna birsy bende hissedemiyorum yaEsim oglum napiyo diyor hep :)) Ben de deme oyle ya kizimiz geliyorsa diyorum. Gelsin onu da cok severim ama erkek bence diyor. Ben hicbir sey hissetmiyorum ya cok ilginc.
Belirtiler erkek gibi evet:) ama bilmiyom ya anlamiyom ebn hic bu isleri:) amaaaaan saglikli olsun da:)Sna birsy bende hissedemiyorum yakirmizigitar in ki kızmış gbi geliyor ama belirtileri erkeğe işaret hayırlısı bakalm gdip gelince fotolarini koyun 11 haftadaki nublarina bakalm
Bnm bebeğin nubu kıza benziyor doktor erkege benziyor çıkıntısı var dedi hayırlısı.
Hadi hayırlısı bakalm erkek hisseden çok az bna herkes kız diyor :) bakalmSenin bi oglus gelecek sanki:) bana oyle geliyo. B Biravucmutluluk onun hele erkek olacagina eminim gibi:)
Senin bi oglus gelecek sanki:) bana oyle geliyo. B Biravucmutluluk onun hele erkek olacagina eminim gibi:)
Sna birsy bende hissedemiyorum yakirmizigitar in ki kızmış gbi geliyor ama belirtileri erkeğe işaret hayırlısı bakalm gdip gelince fotolarini koyun 11 haftadaki nublarina bakalm
Bnm bebeğin nubu kıza benziyor doktor erkege benziyor çıkıntısı var dedi hayırlısı.
Aynen seninki karışık yani . :) Sanki br kız anası olacakmissn gbi hislerm var ama erkekde olsa hc şaşırmam yani :) ah spa sağlam dogsalar ha erkek ha kız Rabbim iysiini bilir. :)Belirtiler erkek gibi evet:) ama bilmiyom ya anlamiyom ebn hic bu isleri:) amaaaaan saglikli olsun da:)
Kesinlikle canim benim, tek diledigim saglik sihatle hepimiz kucagimiza alalim baska biseyin onemi yok ister pipili ister kukulu:)Aynen seninki karışık yani . :) Sanki br kız anası olacakmissn gbi hislerm var ama erkekde olsa hc şaşırmam yani :) ah spa sağlam dogsalar ha erkek ha kız Rabbim iysiini bilir. :)
Recete isi nolcak peki?Bu arada kizlar biz yarinki kontrolu haftaya atmaya karar verdik:) yani aslinda haftaya cumaydi kontrolum recete suzeltmek icin gidicektik yarin gitmisken de muayenemizi oluruz demistik ama yarin dogum filan simdi hic sikilstirmayalim germeyelim kendimizi dedik haftaya cuma kendi gunumde gidicez simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?