• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ben de benim minnosla ilgili hicbir sey hissetmiyorum yahu :) Benimkiyle ilgili tahmini olan var mı? :)

Esim oglum napiyo diyor hep :)) Ben de deme oyle ya kizimiz geliyorsa diyorum. Gelsin onu da cok severim ama erkek bence diyor. Ben hicbir sey hissetmiyorum ya cok ilginc.

Ben nerden hissediyorum acaba bilmiyorm ama hep icime dogan cikiyo:) kirmizigitar kirmizigitar da kiz bence :halay:

Ben de senin bebegi erkek hssediyorum :)
Hayirlisi kuzum . Snide bn erkek hissediyorum. Bna doktor büyük ihtimal erkek dedi ama çok erken diyede ekledi :) diğer geldiğinde cinsiyeti net soylerm dedi bn hala kız cikacakmis gbi hissediyorum.:) Ama ruyalarm hep erkek bakalm tersini çıkacak yoksa gördügm mü.

Esim oglum napiyo diyor hep :)) Ben de deme oyle ya kizimiz geliyorsa diyorum. Gelsin onu da cok severim ama erkek bence diyor. Ben hicbir sey hissetmiyorum ya cok ilginc.
Sna birsy bende hissedemiyorum ya :( kirmizigitar kirmizigitar in ki kızmış gbi geliyor ama belirtileri erkeğe işaret hayırlısı bakalm gdip gelince fotolarini koyun 11 haftadaki nublarina bakalm
Bnm bebeğin nubu kıza benziyor doktor erkege benziyor çıkıntısı var dedi hayırlısı.

Sna birsy bende hissedemiyorum ya :KK43: kirmizigitar kirmizigitar in ki kızmış gbi geliyor ama belirtileri erkeğe işaret hayırlısı bakalm gdip gelince fotolarini koyun 11 haftadaki nublarina bakalm
Bnm bebeğin nubu kıza benziyor doktor erkege benziyor çıkıntısı var dedi hayırlısı.
Belirtiler erkek gibi evet:) ama bilmiyom ya anlamiyom ebn hic bu isleri:) amaaaaan saglikli olsun da:)

Senin bi oglus gelecek sanki:) bana oyle geliyo. B Biravucmutluluk onun hele erkek olacagina eminim gibi:)

Sna birsy bende hissedemiyorum ya :KK43: kirmizigitar kirmizigitar in ki kızmış gbi geliyor ama belirtileri erkeğe işaret hayırlısı bakalm gdip gelince fotolarini koyun 11 haftadaki nublarina bakalm

Hayirlisi olsun canlarim ya :) Hepsi kabulum vallahi. Ben cumartesi 8+6 olcam doktorun olcumune gore nub belli olmaz o zaman 11. Haftaya daha cok var zaten. Belki bebek yetismisse sata cumartesi 9+3 olcak. Bakalim hangisi görücez Rabbim hayirli haberlerle donmeyi nasip etsin.

Belirtiler erkek gibi evet:) ama bilmiyom ya anlamiyom ebn hic bu isleri:) amaaaaan saglikli olsun da:)
Aynen seninki karışık yani . :) Sanki br kız anası olacakmissn gbi hislerm var ama erkekde olsa hc şaşırmam yani :) ah spa sağlam dogsalar ha erkek ha kız Rabbim iysiini bilir. :)

Bu arada kizlar biz yarinki kontrolu haftaya atmaya karar verdik:) yani aslinda haftaya cumaydi kontrolum recete suzeltmek icin gidicektik yarin gitmisken de muayenemizi oluruz demistik ama yarin dogum filan simdi hic sikilstirmayalim germeyelim kendimizi dedik haftaya cuma kendi gunumde gidicez simdi.

Aynen seninki karışık yani . :) Sanki br kız anası olacakmissn gbi hislerm var ama erkekde olsa hc şaşırmam yani :) ah spa sağlam dogsalar ha erkek ha kız Rabbim iysiini bilir. :)
Kesinlikle canim benim, tek diledigim saglik sihatle hepimiz kucagimiza alalim baska biseyin onemi yok ister pipili ister kukulu:)

Bu arada kizlar biz yarinki kontrolu haftaya atmaya karar verdik:) yani aslinda haftaya cumaydi kontrolum recete suzeltmek icin gidicektik yarin gitmisken de muayenemizi oluruz demistik ama yarin dogum filan simdi hic sikilstirmayalim germeyelim kendimizi dedik haftaya cuma kendi gunumde gidicez simdi.
Recete isi nolcak peki?

Back
X