• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar ne bulantim vardi ne koku hassasiyetim ama bugun sabah kahvalti ettikten sonra iki kere ogurdum. Aksam yemeginde midem bulandi sofrayi bile toplayamadim. Simdide mutfagi topladim ocagi silerken ogurtu geldi cok fena duramadim ciktim esime biraktim ya butun mutfagi. Hic olmuyodu normalmi bu

Yaaaa bende tam yazmak için girdim önce okuyayım dedim ne var ne yok :kahve:

dün akşam eve zor attım kendimi ki hatırlarsan bende hamileliğim boyunca hiç bulantı olmayanlardanım... Akşam mesai bitimine doğru bir bulantı halsizlik başladı bende.. aksi gibide her zmaan müdürüm bırakır evimin önüne kadar dün işi çıktı dolmuşla gitme zorunda kaldım :KK42:

markete uğradım eve gidene kadar 5 dk lık yolda bir öğürtü bir öğürtü eve zor attım kendimi. hafif çok az bir kusma oldu ve halsizliğim ve bulantım bütün akşam devam etti :uykucu:

nazara geldik sanırım canım

İlk defa senden duydum, bu olcumleri hep kendi doktorumuz yapiyor ultrasonda sonra ayni gun kan veriliyor diye biliyorum. Her hastanede perinatolog yok hatta istanbulda bildigim ozel muayenehaneler disinda acibadem de var sadece...
evet cnm benimde öyle oldu kendi doktorum kendi ultrasonunda baktı detaylı oltrasonda yani 20. haftadan sonra seni perinatoloğa yönlendiriyor cnm

Yaaaa bende tam yazmak için girdim önce okuyayım dedim ne var ne yok :kahve:

dün akşam eve zor attım kendimi ki hatırlarsan bende hamileliğim boyunca hiç bulantı olmayanlardanım... Akşam mesai bitimine doğru bir bulantı halsizlik başladı bende.. aksi gibide her zmaan müdürüm bırakır evimin önüne kadar dün işi çıktı dolmuşla gitme zorunda kaldım :KK42:

markete uğradım eve gidene kadar 5 dk lık yolda bir öğürtü bir öğürtü eve zor attım kendimi. hafif çok az bir kusma oldu ve halsizliğim ve bulantım bütün akşam devam etti :uykucu:

nazara geldik sanırım canım
Bende bu sabah midem bulaniyo gibi ama ne bileyim emin olamiyorum :) daha dogrusu psikolojik olabilir mi diyorum. Ben cok kastim kendimi bu ara bebege bisey olmus sanki cok eminim gibi davraniyorum kendi kendime. Midem hafiften bilaniyo gibi mi geliyo yoksa canim oyle mi olsun istiyo emin olamadim:) sanirim ara sira geliyo bu bulanti halleri cok yogun degil sadece..

Bir de, ben surekli bas agrisi cekiyorum fena bisey

Buraya ne zaman midem hic bulanmiyo yazsam deli gibi bi bulanti basliyo :):)) artik belirtilerim azalip kendimi kotu hissettiigimde buraya hic midem bulanmiyo yazma karari aldim:KK45::p

Yaaaa 3 gündür yopiği takip ediyorum boyunca hiç midem bulanmadı benim buraya yazdım... dün bir bulantı bir kusma mahfoldum... Dedim kendi kendime kızlara bulantım yok dedim başladı diye :KK14:

Bende bu sabah midem bulaniyo gibi ama ne bileyim emin olamiyorum :) daha dogrusu psikolojik olabilir mi diyorum. Ben cok kastim kendimi bu ara bebege bisey olmus sanki cok eminim gibi davraniyorum kendi kendime. Midem hafiften bilaniyo gibi mi geliyo yoksa canim oyle mi olsun istiyo emin olamadim:) sanirim ara sira geliyo bu bulanti halleri cok yogun degil sadece..

Bir de, ben surekli bas agrisi cekiyorum fena bisey

psikolojik olabilir belki ama inan ben birşeyi kafayada takmadım kuzum. hatta bulanmasın istiyorum o_O

ama bak şunu farkettim iş yerinde patlıcanlı yemek geldi eee yağlı oluyor oda yediğim yemektendi sanırım ama bugunde devam ediyor benimde tuzlu çubuk aldım onu yiyorum şimdi sende evdeysen çok haraket etme benim gibi işteysende tuzlu birşeyler ye bastırsın bizim bulantılarımız burdaki bir çok arkadaşa göre çok çok hafif idare edilir :KK15:

psikolojik olabilir belki ama inan ben birşeyi kafayada takmadım kuzum. hatta bulanmasın istiyorum o_O

ama bak şunu farkettim iş yerinde patlıcanlı yemek geldi eee yağlı oluyor oda yediğim yemektendi sanırım ama bugunde devam ediyor benimde tuzlu çubuk aldım onu yiyorum şimdi sende evdeysen çok haraket etme benim gibi işteysende tuzlu birşeyler ye bastırsın bizim bulantılarımız burdaki bir çok arkadaşa göre çok çok hafif idare edilir :KK15:
Sabah ise gelirken otobuste fena olduk bende su an da midem agzimda gibi ama daha iyiyim ilk kalktigim zamana gore bi de hamilelik reflusu oldum sanirim kaslar gevsiyomus ya ondan oluyomus muhtemelen bu bilantilarimin felan sa sebebi odur...

Sabah ise gelirken otobuste fena olduk bende su an da midem agzimda gibi ama daha iyiyim ilk kalktigim zamana gore bi de hamilelik reflusu oldum sanirim kaslar gevsiyomus ya ondan oluyomus muhtemelen bu bilantilarimin felan sa sebebi odur...

evet bi zaman sonra mide yanmaları hazımsızlık falanda olacak onada tek çare Rennie dostumuz olacak hamile arkadaşlardan biliyorum :110:

belkide bebekler büyümeye başladı ya biz bulantı nedir çok bilmediğimiz için mide yanması mide asitini bulantı olarak görüyoruzdur. o öğürtüyordur bizi

Bende ilk defa bugün öyle oldum hiçbirşey yiyemiyorumo_O

dün akşamdan beri berbat durumdayım öğürmekten içim dışıma çıktı bulantıdan mahvoldum gece uyku yok sadece kuru kuru öğürme var kusamıyorum akşam ağladım artık sinirlerim bozuldu iyice bugün de çok kötüyüm öğüre öğüre yemek yemeye çalışıyorum nasıl beslicem bebeğimi bilmiyorum :KK61::KK61::KK61:

Back
X