• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

günaydın kızlar. dün 10 kişilik yemekli bir misafir ağırladım ki ben çalışan bir bayanım akşam işler bitince belime bir ağrı saplandı hani çoook fazla aşırı iş yaparsın her yeri temizler ağır kaldırırsın belin kopacak gibi olur ya öyle. sonra geçe 12 gibi de bebeğimin olduğu bölge biraz ağrıdı. (Nerden biliyosun demeyin cumartesi dr orada buldu bebişimi:KK68:) şimdi kaygılıyım bebeğime bişey olur mu. cumartesi 10+3 de dr sağlıklı bi sorun yok demişti ama şuan korkuyorum 1 ay önce düşük tehdidi yaşamıştım hala progestan kullanıyorum. bişey olmuşmudur bebeğime :KK43:

Gunaydin herkese kizanciklar :) tatlim yorgunluktan olmustur ya hemen kotu dusunme. Biseycikler olmas. Bugun biraz dinlen yorma kendini calismiyorsan eger yay dinlen guzelce. Kanama falan yoksa korkma bence. :nazar:Allahım korur bebişini üzme kandini.

Onceki sayfada soruma cvp verenlere teseklurler alinti yapmayi beceremedim yahu :) 9 haftaligiz insallah canim doktor keseyi gordu 8 haftalikken ole ogrendik hamile oldugumu :) cok geriden geliyoz biz ah ahh :) bu arada ben de ilk ozel hastane randewumu aldim persembeye ve 35 tl :)

hadi bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla görürsün bebişini :)
şehir neresi 35 TL dr nerde buldun ben şok ben iptal :)

La bu cihaz beni paranoyak yapti:) karnimin heryerinde kendi nabzimi duyuyorum bebisiminki yok:KK43: insallah hersey yolundadir sirf daha kucuk karnimda yag tabakasi filan var diye duyamiyorumdur cok tedirgin oldum yok yere

ya kırmızı gitar ikidir görüyorum ne cihazı bu nasıl dinliyorsun bende hissetmek istiyorum artık.
bulantı kasık ağrısı falan yok ya bende panik oluyorum belirtiler olmayınca :(

günaydın kızlar. dün 10 kişilik yemekli bir misafir ağırladım ki ben çalışan bir bayanım akşam işler bitince belime bir ağrı saplandı hani çoook fazla aşırı iş yaparsın her yeri temizler ağır kaldırırsın belin kopacak gibi olur ya öyle. sonra geçe 12 gibi de bebeğimin olduğu bölge biraz ağrıdı. (Nerden biliyosun demeyin cumartesi dr orada buldu bebişimi:KK68:) şimdi kaygılıyım bebeğime bişey olur mu. cumartesi 10+3 de dr sağlıklı bi sorun yok demişti ama şuan korkuyorum 1 ay önce düşük tehdidi yaşamıştım hala progestan kullanıyorum. bişey olmuşmudur bebeğime :KK43:

canım bende 3 afacan çocuklu misafir ağırladım ama tek farkım yemeklerimi misafirim yani görümcem getirdi. ben sadece işten eve gidince çorbamı ve temizliğimi yaptım. ama yoruldum tabi :( dün gece uzun zamandır ilk defa benimde kasığımda uykudan uyandıracak kadar şiddetli ağrı oldu. bence bebeğine hiç birşey olmamıştır. Yorgunluk diyelim sonuçta iş yerinde uzatıp ayaklarımızı yatamıyoruz eve geldik koşturmaca sende benim gibi doğru düzgün oturmamışssın belliki koşturmaktan :( evham yapma lütfen :(

canım bende 3 afacan çocuklu misafir ağırladım ama tek farkım yemeklerimi misafirim yani görümcem getirdi. ben sadece işten eve gidince çorbamı ve temizliğimi yaptım. ama yoruldum tabi :KK43: dün gece uzun zamandır ilk defa benimde kasığımda uykudan uyandıracak kadar şiddetli ağrı oldu. bence bebeğine hiç birşey olmamıştır. Yorgunluk diyelim sonuçta iş yerinde uzatıp ayaklarımızı yatamıyoruz eve geldik koşturmaca sende benim gibi doğru düzgün oturmamışssın belliki koşturmaktan :KK43: evham yapma lütfen :KK43:
Fazla yormayın kendinizi bide düşük tehdidiniz varmış kanama fln olmadı sanırım merak etmeyin iyidir bi Dr a görünün içiniz rahat etmiosa kizmistir bebisiniz size ondandir ☺kendimi yordu gum zaman bendede oluo oyle bel ağrısı fln
Gunaydin herkese kizanciklar :) tatlim yorgunluktan olmustur ya hemen kotu dusunme. Biseycikler olmas. Bugun biraz dinlen yorma kendini calismiyorsan eger yay dinlen guzelce. Kanama falan yoksa korkma bence. :nazar:Allahım korur bebişini üzme kandini.
cevap verdiğiniz için teşekkürler kızlar içim rahatladı:KK68: inşallah bişey olmamıştır kanamada olmadı bi problem yoktur inşallah. bugünde çalışıyorum malesef ama yinede bugün çok yoğun değilim. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :anne:

ya kırmızı gitar ikidir görüyorum ne cihazı bu nasıl dinliyorsun bende hissetmek istiyorum artık.
bulantı kasık ağrısı falan yok ya bende panik oluyorum belirtiler olmayınca :KK43:

Kızlar vallahi pataklayacam ikinizi de. kirmizigitar kirmizigitar önce de seni he! :sinirli:Bak aldın o doppleri psikopata bağladın iyice. lovedido lovedido ikinci sopa da sana geliyo he! :sinirli:Kızım accık rahat olun yaw. Habire olumsuz olumsuz nereye kadar? Unuttuysaniz hatirlatayim ne yorgunluk ne ilaç... bebeğe en çok zarar veren STREEEEES! Beni de panikletiyonuz burda yaw:deli:

bulantı kasık ağrısı falan yok ya bende panik oluyorum belirtiler olmayınca :KK43:

Kızlar vallahi pataklayacam ikinizi de. kirmizigitar kirmizigitar önce de seni he! :sinirli:Bak aldın o doppleri psikopata bağladın iyice. lovedido lovedido ikinci sopa da sana geliyo he! :sinirli:Kızım accık rahat olun yaw. Habire olumsuz olumsuz nereye kadar? Unuttuysaniz hatirlatayim ne yorgunluk ne ilaç... bebeğe en çok zarar veren STREEEEES! Beni de panikletiyonuz burda yaw:deli:

Hahaha Senin samimiyetini yerim :eek: canımsın ya eşimden azar yer kadar oldum yani :KK37: ben alsam da eşim izin vermez zaten... Merakımdan sordum ben ama arada evham yaptığım doğrudur :KK61:

Hahaha Senin samimiyetini yerim :eek: canımsın ya eşimden azar yer kadar oldum yani :KK37: ben alsam da eşim izin vermez zaten... Merakımdan sordum ben ama arada evham yaptığım doğrudur :KK61:

Ye tabi kız :KK53: Ben de sizi yiicem zati yakında. Bugün iştahım da açıldı valla affetmem:kk77: Yapma bebikim stres falan yapmayın yahu. Gerçekten hem bize hem bebişlerimize çok zararlı. Bak benim de bir günüm bir günümü tutmuyor. Gaz hala var ama mide bulantısı kasık ağrısı falan kalmadı hiç. Belirtiyle alakası yok bunuuuun. İyi bebişlerimiiiiiiiz. İyi de olacaklar inşallah her zaman:KK76: Dua edin bol bol onlarla konuşun bağ kurun yeter :dua::KK49:

Ye tabi kız :KK53: Ben de sizi yiicem zati yakında. Bugün iştahım da açıldı valla affetmem:kk77: Yapma bebikim stres falan yapmayın yahu. Gerçekten hem bize hem bebişlerimize çok zararlı. Bak benim de bir günüm bir günümü tutmuyor. Gaz hala var ama mide bulantısı kasık ağrısı falan kalmadı hiç. Belirtiyle alakası yok bunuuuun. İyi bebişlerimiiiiiiiz. İyi de olacaklar inşallah her zaman:KK76: Dua edin bol bol onlarla konuşun bağ kurun yeter :dua::KK49:

Benim iştahım hep var hiç kesilmedi :kk77:

Benim iştahım hep var hiç kesilmedi :kk77:

Iyiymis vallahi ya. Son 1 haftaya kadar özellikle aksamlari lokma koyamadim agzima. Yediklerim de cikti zati:confused: dün aksamda beri iyiyim ama şu gaz mahvediyo beni bu kez de. Rezeneyi deniicem bakalim bu aksam:KK39:

THEY- THEY- napalim bacim ya bu deli kizlarla bi de kendimle ugrasiyom iste:KK37: onlar haricinde ayni bende hersey çok şükür.

Iyiymis vallahi ya. Son 1 haftaya kadar özellikle aksamlari lokma koyamadim agzima. Yediklerim de cikti zati:confused: dün aksamda beri iyiyim ama şu gaz mahvediyo beni bu kez de. Rezeneyi deniicem bakalim bu aksam:KK39:

THEY- THEY- napalim bacim ya bu deli kizlarla bi de kendimle ugrasiyom iste:KK37: onlar haricinde ayni bende hersey çok şükür.
Azda olsa bişeyler yiyin mahfoluyor benım midemde , miden bulanıyor sabahları bi öğürtü geliyor söylemiyim didim emmmeee . kusamadım bi türlü valla :D
Gaz olayı sürekli bende aynı şişip şişip iniyo karnım , ilaç geçiriyor Allahtan valla :)

Back