• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Hastalik vakti mi ne derler dimi iyi degildir. Tam sa benim uyku araliggim olur o:) isten gelmis uzanmis felan olurum:) vucut sanirim fazla kan pompaladigi icin oluyormus kontrolde sorarim doktorA
Evet canim ben dilkat ettim harbiden o saatte uyuyunca mal oluyorum :)

canım bende bursa'dayım hangi hastane 200 TL yanından geçmiyeyim :)

Şaka bir yana iyi Dr arayışındayım Esentepe Tıpda buldum Uzman Dr bahar Tıpdan geçmiş oraya...
Jimer canım. Ama orda bazı doktorların sigorta anlaşması var. Onlar 120. Değişiyo yani. Esentepe'deki doktorları bilmiyorum ama Medicabil'de var Oktay bey. O da iyi.

Jimer canım. Ama orda bazı doktorların sigorta anlaşması var. Onlar 120. Değişiyo yani. Esentepe'deki doktorları bilmiyorum ama Medicabil'de var Oktay bey. O da iyi.

Tahmin ettim Jimer olduğunu ama SSK anlaşması var diye biliyorum ya başka sandım :)

aslında ben Ziya Çetini çok istedim muayenehanesi var onun ama ulaşmak randevu almak birde gidip orda sıra beklemek ölüm resmen ulaşamadım bile hatta sabit numarasına :(

dün en son Esentepede buldum orada arkadaşım doğum yaptı Ziya Çetin yaptırmıştı doğumunu hastane hijyeni personel odaları falan sevmiştim Dr uda iyi duyunca ona aldım haftaya devlette randevum var sonraki hafta ona gideceğim inaşşal memnun kalırım bu 4. dr olacak :)

Selamlar kucucuk bir sorum olacak :)
Kizlar 9. Haftada ultrasonda bebislerinin hareket ettigini goren var mi? Persembe ilk randewuma gidicem ( hamile oldugumu ogrendigim gun sadece keseyi gosterdiler )
Daha hic bebis gormedik biz babasi bile inanmiyor daha cok uzagiz bu mevzulara cookkk geride kaldik cokk :)))

Kizlar 9. Haftada ultrasonda bebislerinin hareket ettigini goren var mi? Persembe ilk randewuma gidicem ( hamile oldugumu ogrendigim gun sadece keseyi gosterdiler )
Daha hic bebis gormedik biz babasi bile inanmiyor daha cok uzagiz bu mevzulara cookkk geride kaldik cokk :)))
:) 9. Haftadan sonra gitmedim hic doktora ama sanirim hareket ediyordur. Ama 9 haftalik olduguna emin misin canim genelde doktorlar kac haftalik olduguna bebegi gordukten sonra karar veriyor cunku. Gec dollenme felan olaboliyor

Tahmin ettim Jimer olduğunu ama SSK anlaşması var diye biliyorum ya başka sandım :)

aslında ben Ziya Çetini çok istedim muayenehanesi var onun ama ulaşmak randevu almak birde gidip orda sıra beklemek ölüm resmen ulaşamadım bile hatta sabit numarasına :KK43:

dün en son Esentepede buldum orada arkadaşım doğum yaptı Ziya Çetin yaptırmıştı doğumunu hastane hijyeni personel odaları falan sevmiştim Dr uda iyi duyunca ona aldım haftaya devlette randevum var sonraki hafta ona gideceğim inaşşal memnun kalırım bu 4. dr olacak :)
Insallah memnun kalırsın. O doktoru bilmiyorum. Ama doktorla uyum çok önemli. Ben de Cenk beye gittigimde dedim işte budur diye. Esentepe'de ne kadar ücret?

En son 8+5'te gördüm ama bırak hareket etmeyi, hala pek bebise benzemiyordu. Bu gittiğimde görücem artık kolları ayakları.

Insallah memnun kalırsın. O doktoru bilmiyorum. Ama doktorla uyum çok önemli. Ben de Cenk beye gittigimde dedim işte budur diye. Esentepe'de ne kadar ücret?
Kuzu bilemedim ama 200 lira veriyosam bi muayeneye o doktorun bana uyum saglamasi lzim mutlaka bence yani:) boru degil:)

Kuzu bilemedim ama 200 lira veriyosam bi muayeneye o doktorun bana uyum saglamasi lzim mutlaka bence yani:) boru degil:)
Aynen :) bu bebek bize pahalıya mal olcak :) Ama olsun ya. 2 yıl bekledim ben onun için. Bu defa da olmasaydı aşılamaya ve tüp bebeğe vercektik o parayı.

Aynen :) bu bebek bize pahalıya mal olcak :) Ama olsun ya. 2 yıl bekledim ben onun için. Bu defa da olmasaydı aşılamaya ve tüp bebeğe vercektik o parayı.
Evet, gercekten canlari sagolsun diyor insan. Benim evime yakin muayenesi 35 lira olan hastaneler de var, ama doktoru sevmek guvenmek onemli. Rabbim hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin isteyen bekleyen ama kavusamayan herkese de tez zamnda nasip etsin

Evet, gercekten canlari sagolsun diyor insan. Benim evime yakin muayenesi 35 lira olan hastaneler de var, ama doktoru sevmek guvenmek onemli. Rabbim hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin isteyen bekleyen ama kavusamayan herkese de tez zamnda nasip etsin
Burda o fiyata yok maalesef. 70'den baslıyor. Neyse ya. Dedigin gibi hayırlısıyla sağlıkli sıhhatli dogsunlar da başka birsey istemiyorum. Bana çok uzun bir zaman gibi geliyor. Nasıl geçecek bu aylar ya. :)

Burda o fiyata yok maalesef. 70'den baslıyor. Neyse ya. Dedigin gibi hayırlısıyla sağlıkli sıhhatli dogsunlar da başka birsey istemiyorum. Bana çok uzun bir zaman gibi geliyor. Nasıl geçecek bu aylar ya. :)
İnsallah cabucak gecer kipirtilarini hissetmeye baslariz oh mis gibi:) rabbim hepimize nasip etsin

kızlar size birşey soracağım Istanbul kartalda oturuyorum ben ermeni hastanesine gidiyorum doktorumun muayene ücreti 65 tl idi 135 tl olmuş ve doktorumdan da çok memnunum doğumu bile orda yapmayı düşünüyorum. sizzler hangi hastaneye gidiyorsunuz ve muayane ücretleriniz nedir acaba öğrenebilir miyim?
Ben hatayda yaşıyorum canım defne hastanesine gidiyrm muayene ücreti 55 tl ve kan idrar tahliline para vermiyorum

Back